Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα  :)

η ένσταση είναι στο μέρος αποθήκευσης, αν καταλαβαίνω καλά; :P

Δημοσ.

Πάρε RAM+Ψύκτρα+SSD με 105,31€ και μετά αν θες με τα υπόλοιπα, πάρε κάποια μεταχειρισμένη GPU (π.χ 9600GT και πάνω) με υποστήριξη Dx10 και θα είσαι μια χαρά.

Στις αγγελίες εδώ του Insomnia, υπάρχουν μερικές πολύ ωραίες κάρτες με 25-30€.

Υ.Γ: Την ίδια ψήκτρα έχω και εγώ στο παλιό μου τον υπολογιστή. Αθόρυβη τελείως και με πάρα πολύ καλή απόδοση!

MACH XTREME TECHNOLOGY MX-DS FUSION

Τον τωρινό σου HDD μπορείς να τον έχεις παράλληλα με τον SSD. SSD για το σύστημα, όλα τα υπόλοιπα στον HDD.

2qbztk0.jpg

+1 και απο εμενα για μνημες, ψύκτρα και έναν ssd απλα θα έβαζα 120 gb

Αν θες να παίξεις κανένα παιχνιδάκι πάρε καμια μεταχειρισμένη απο εδω μεσα, παιζουν καλες τιμές για τιμιες καρτουλες...

(μνημες δε θα σου πρότεινα απο εδω γιατι τις χτυπανε παρα πολύ και δεν αξίζει να τους τα δώσεις, ξεκαθαρα και ντόμπρα το εχουνε χεσει...)

μια χαρα ειναι το συστημα σου... ασε την ντουλαπα αδεια...

• Like 1
Δημοσ.

2qbztk0.jpg

Πολλά λεφτά για ddr2 μνήμες και τόσο μικρός ssd δεν αξίζει.TS γενικά είναι καλύτερα να κοιτάξεις να μη κάνεις αγορές part που δεν θα κρατήσεις για άλλο σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά λεφτά για ddr2 μνήμες και τόσο μικρός ssd δεν αξίζει.TS γενικά είναι καλύτερα να κοιτάξεις να μη κάνεις αγορές part που δεν θα κρατήσεις για άλλο σύστημα.

Ε καλα εδω στις αγγελίες τις πουλάνε 40-45, να μη δωσει 10€ παραπάνω να παρει καινούργιες με εγγυηση;;

(Ασε που και οι φθηνότερες που παίζουν ειναι αυτές με 48+μεταφορικά απο PC1)

Κατα τα αλλα συμφωνώ μαζί σου καθώς όπως ειδες προτείνω ssd 120+ και μάλιστα παίζει ενδιαφερουσα προσφορά στο e-shop sandisk 128@59€...

Δημοσ.

μπορείς να κάνεις και το άλλο..  amd athlon 5150 + asus am1i-a με κάπου στα 75 ευρά, + 4gb ram το πολύ κανένα 40άρι πάμε στα 115. σπρώχνεις τον 6300+mobo+6200+ram με 60-70 ευρό και παίρνεις και έναν ssd ή hdd.. όταν μπορέσεις μετά παίρνεις και ενα τροφοδοτικό ή κανένα mini-itx κουτί με ενσωματωμένο τροφοδοτικό.. 

α.. με mini-itx θα χωράει και σε συρτάρι όταν παλιώσει.. άντε σε έφτιαξα  :P  :P  :P

• Like 1
Δημοσ.

μπορείς να κάνεις και το άλλο..  amd athlon 5150 + asus am1i-a με κάπου στα 75 ευρά, + 4gb ram το πολύ κανένα 40άρι πάμε στα 115. σπρώχνεις τον 6300+mobo+6200+ram με 60-70 ευρό και παίρνεις και έναν ssd ή hdd.. όταν μπορέσεις μετά παίρνεις και ενα τροφοδοτικό ή κανένα mini-itx κουτί με ενσωματωμένο τροφοδοτικό.. 

α.. με mini-itx θα χωράει και σε συρτάρι όταν παλιώσει.. άντε σε έφτιαξα  :P  :P  :P

το μόνο πρόβλημα είναι στις αγοραπωλησίες καθώς αν δώσω τον 'παπούλη' μετά θα πρέπει να επικοινωνώ/δουλεύω με σήματα καπνού/ταχυδρομικά περιστέρια και υπάρχουν μερικοί κολλημένοι τύποι που στραβώνουν με την κάπνα/τις κουτσουλιές :P

Δημοσ.

o blue που έχω επάνω είναι SATAII δηλ. το ανώτερο 375 MB/s με seek time 8.9 ms

o SSD σε SATAIII έχει ανώτερο 750 MB/s με 490/530 MB/s write/read με seek time <0,1 ms !

ok το ερώτημα είναι, ένας SATAIII θα δουλεύει σε SATAII;

Θα δουλεύει απλά θα πέσει ταχύτητα... πάντως εγώ από WD VelociRaptor 10000RPM πήγα σε Samsung 840Pro 256GB (σε μητρική MSI P35 Plat. SATAII έχει) και είδα διαφορά στην ταχύτητα... μικρή αλλά την έχει... :)

Δημοσ.

Θα δουλεύει απλά θα πέσει ταχύτητα... πάντως εγώ από WD VelociRaptor 10000RPM πήγα σε Samsung 840Pro 256GB (σε μητρική MSI P35 Plat. SATAII έχει) και είδα διαφορά στην ταχύτητα... μικρή αλλά την έχει... :)

και στην ταχύτητα να μην ειδες θα ειδες στην φασαρία... ο Velociraptor κανει σαν αεροπλανο σε startup.... :P

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να χει πολύ παλιό.Τα καινούρια CoD με τι θα τα παίξει ο TS; Πρέπει να ξεκαθαρίσει και τι σκέφτεται για μετά.

1. τι/ποιός είναι ο TS;

2. τι ακριβώς θέλεις να σου ξεκαθαρίσω;

δεν έχεις εναν sata δίσκο για προσωρινά? στο pc σου τι έχεις? 

wd blue 7200 rpm sataii

---

το αρχικό δίλλημα ήταν μνήμες+ψύκτρα(+ίσως κάρτα γραφικών) ή αντί για κάρτα, κάποιο άλλο cpu σε LGA775 διότι το πρόβλημα είναι ότι το σύστημα σέρνεται under load.

μέχρι τώρα οι λύσεις που έχω ακούσει περισσότερο κινούνται στο σενάριο ssd+μνήμες κτλ ενώ υπάρχει και μια λύση για ολοκληρωτικό λιφτιγκ (athlon 5150 κτλ)

και οι δύο προτάσεις δεν με ικανοποιούν αφενώς γιατί ο SSD στο σύστημα μου νομίζω ότι θα πάει χαμένος (λόγω SATAII-νομίζω ότι και ο XRHSTOS_ παραπάνω κάτι τέτοιο λέει) ενώ η λύση της 'ρευστοποίησης' του συστήματος κτλ δεν είναι πρακτικό για εμένα την δεδομένη στιγμή (και πολύ αμφιβάλω αν υπάρχει αγορά γι'αυτό)

από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι λύσεις είναι SSD ή μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά αυτή η απάντηση δεν είναι αποδεκτή :-)

Δημοσ.

1. τι/ποιός είναι ο TS;

2. τι ακριβώς θέλεις να σου ξεκαθαρίσω;

wd blue 7200 rpm sataii

---

το αρχικό δίλλημα ήταν μνήμες+ψύκτρα(+ίσως κάρτα γραφικών) ή αντί για κάρτα, κάποιο άλλο cpu σε LGA775 διότι το πρόβλημα είναι ότι το σύστημα σέρνεται under load.

μέχρι τώρα οι λύσεις που έχω ακούσει περισσότερο κινούνται στο σενάριο ssd+μνήμες κτλ ενώ υπάρχει και μια λύση για ολοκληρωτικό λιφτιγκ (athlon 5150 κτλ)

και οι δύο προτάσεις δεν με ικανοποιούν αφενώς γιατί ο SSD στο σύστημα μου νομίζω ότι θα πάει χαμένος (λόγω SATAII-νομίζω ότι και ο XRHSTOS_ παραπάνω κάτι τέτοιο λέει) ενώ η λύση της 'ρευστοποίησης' του συστήματος κτλ δεν είναι πρακτικό για εμένα την δεδομένη στιγμή (και πολύ αμφιβάλω αν υπάρχει αγορά γι'αυτό)

από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι λύσεις είναι SSD ή μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά αυτή η απάντηση δεν είναι αποδεκτή :-)

Δεν λέω καθόλου αυτό ίσα ίσα το αντίθετο...

Ο υπολογιστής πήρε μια ανάσα στην καθημερινή χρήση και μια μεγαλύτερη ανάσα σε χρήσεις όπως photoshop κτλπ. που δουλεύω...

Και σκέψου... εμένα πήρε ανάσα από τον velociraptor που είναι ταχύτερος από τον WD Blue που έχεις...

Έχω αλλάξει επεξεργαστή, μνήμες κλπ. με κανένα δεν είδα τόσο αισθητή διαφορά όσο με την αλλαγή του δίσκου από μηχανικό σε SSD...

Είναι και επένδυση ο SSD... κάποια στιγμή (σύντομα  σου εύχομαι) θα πάρεις ένα νέο μηχάνημα...

Ο SSD θα μείνει... εγώ έχω 2x Samsung 840 Pro σε σύστημα με SATAII... EXTRA OVERKILL θα μου πεις αλλά όταν πήρα ήταν στα σκαριά αναβάθμιση η οποία τελικώς, δυστυχώς, δεν έγινε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...