Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ,φτιαχνω μια σελιδα με wordpress και θα ηθελα να ρωτησω 1-2 πραγματα μιας και που ειμαι ασχετος

1)στα κουμπια του μενου (οπως στο insomnia τα "forum,wiki,αγγελίες,αρχεια,gogadget" ) πως μπορω να κανω ενα κουμπι να μην μπορουν να το πατησουν? πχ το κουμπι wiki να προσπαθεις να το clickareis αλλα να μην γινεται τιποτα,να μην οδηγει πουθενα

2) θελω να βαλω ενα feature σαν registration για την εισοδο ΜΟΝΟ στην page "forum". Ενω δηλαδη μπορεις να μπεις σε ολο το site ελευθερα,για να μπεις και να δεις τα φορουμς να πρεπει να γινεις μελος

3)πως γινεται να συνδεσω το περιεχομενο του link "www.παραδειγμα.com" με το link "www.παραδειγμα.com/home". Αυτη την στιγμη μου βγαζει αλλη σελιδα στο home,και μεσα απο το pages->permalink->edit δεν μπορω να το αλλαξω

4) κανα καλο plug in για registration,profiles και tagging για την σελιδα?

ευχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ.

1) Από το appearence -> menus επιλέγεις Links και στο URL γράφεις http://#

2) is user logged in

3) Αν κτλβα καλά πας στο appearence -> customize και στο Static Front Page επιλέγεις A static page και διαλέγεις στο Front Page τη σελίδα που θες για αρχική.

4) buddypress

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Από το appearence -> menus επιλέγεις Links και στο URL γράφεις http://#

2) is user logged in

3) Αν κτλβα καλά πας στο appearence -> customize και στο Static Front Page επιλέγεις A static page και διαλέγεις στο Front Page τη σελίδα που θες για αρχική.

4) buddypress

ευχαριστω πολυ απλα δεν καταλαβα κατι

στο 1) δεν μπορεσα να το κανω,οταν το παταω αυτο και μετα παω να το δοκιμασω στο site μου μου βγαζει οτι η σελιδα που ψαχνω δεν υπαρχει. Και για το 4) δεν βρηκα το buddypress να εχει registration φορμα,να βαζω καπου δηλαδη username και password και να κανω log in,reset password και τα λoιπα

επισεις δουλεψα λιγο το profile builder,οκ ολα ωραια αλλα πως γινεται να βαλω το register και το login σαν hyperlinks οπως ολα τα site,πανω δεξια στην σελιδα τους?

ευχαριστω και παλι

Επεξ/σία από Dominic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...