Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια διαθετω 265 ευρω ,ποιο smartphone Μου προτεινετε;
και μια δευτερη ερωτηση αν ξερετε ,το lg optimus g ξερετε αν υπαρχει διαθεσιμο (εκτος παραγγελιας) σε καποιο καταστημα στην Ελλαδα με τιμες skroutz και Bestprice;

Δημοσ.

Να σου πω την ταπεινή μου άποψη, επειδή πήρα σχετικά πρόσφατα κινητό. Υπάρχει ένα χρηματικό σημείο, το λεγόμενο sweetspot. Εννοώ ότι στα χρήματα που δίνεις δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο που να τα αξίζει, από την στιγμή που με 30 ευρώ παραπάνω μπορείς να πάρεις ένα nexus 5.

Το optimus g δεν είναι καθόλου κακό τηλέφωνο. Στο skroutz αυτή τη στιγμή έχει 275. Είναι πολύ κακό όμως από την άποψη ότι με 295 πας σε nexus 5, και με 315 σε G2. Είναι πολύ μικρή η διαφορά χρημάτων για το πόσο καλύτερο τηλέφωνο θα αγοράσεις.

Αν δεν μπορείς να υπερβείς με τίποτα τα 265 ευρώ, τότε θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το moto g, το οποίο είναι φανταστικό για τα χρήματα που ζητάει στα 200 ευρώ, και να φας τα υπόλοιπα σε μπύρες και σουβλάκια με τα φιλαράκια σου.

Για την δεύτερη ερώτηση, δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Μπορείς εσύ ο ίδιος να επικοινωνήσεις με κάποιο κατάστημα και να ρωτήσεις αν είναι άμεσα διαθέσιμο αυτό που θέλεις. Αν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου φυσικά.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω για το νεξους. Αξιζει να ανεβεις στα 290 ευρω, ειναι καλυτερη αγορα σε βαθος χρονου. Και εγω αυτο εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Αν τα 265€ ειναι αυστηρα το ανωτερο ποσο που μπορεις να δωσεις (και ειναι σεβαστο ποσο,δε φυτρωνουν στα δεντρα), το καλυτερο κινητο που μπορεις να παρεις ειναι το Xiaomi Mi3, απο Κινα στα 245€. Με διαφορα καλυτερο απο οτιδηποτε αλλο που πουλιεται στην Ελλαδα σε αυτο το χρηματικο οριο, Ισαξιο με nexus 5, LG G2. Αρκει να μην εχεις προβλημα με τις αγορες απο Κινα.

Δημοσ.

Το optimus G ειναι καλο, αλλα στην τωρινη τιμη του δεν αξιζει. 275 ευρω ειναι πολλα, οταν το πολυ ανωτερο νεξους κανει 290. Αξιζε στα 210-215 που κοστιζε πριν λιγο καιρο.

Η (ποιοτικη) κινεζικη αγορα απορριπτεται χωρις συζητηση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...