panseit Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το ξέρω...Οπότε θα μείνω μάλλον στον ΟΤΕ με το αορίσου χρόνου συμβόλαιο που έχω και βλέπουμε...
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σου βαλε η wind vdsl εστω και δοκιμαστικα και απλα ειπαν δεν γινεται.παραξενο.θα μπορουσες να δοκιμαζες σε αλλο παροχο γιατι ο οτε εναι και ακριβος κιολας .οποτε και adsl να παε σε αλλον παροχο πιο φτηνα θα ειναι.αν μεινεις οτε στειλε email να σου βαλουν το margin στο 9
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 δεν παίρνει πλέον τόσους μήνες κι η μεγαλύτερη καθυστέρηση πλέον είναι λόγω ΔΕΗ...
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 δεν παίρνει πλέον τόσους μήνες κι η μεγαλύτερη καθυστέρηση πλέον είναι λόγω ΔΕΗ... και η δεη μεσα στο προγραμμα ειναι. Για αυτο εγραψα οτι κανει καποιους μηνες γιατι μεσα σε αυτο συμπεριλαμβανονται τα παντα ασχετα αν ειναι θεμα οτε η οχι.Απο τις αδειες απο τον δημο για να σκαψουν για τις ινες μεχρι το κομματι της δεη. το να αλλαξουν το καφαο επειδη παιζουν πελατες πανω συνηθως γινεται μεσα σε μια μερα.γενικως η κατασκευη του kv ειναι το ευκολο.το ζορι ειναι τα σκαψιματα γιατι και αυτο εχει γραφειοκρατια.
franky10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Snif snif εγώ ακόμα δεν έχω δοκιμάσει την τύχη μου με Vdsl στην Πάτρα,και τώρα που τελείωσα εξεταστική είπα να κάνω άλλη μια γύρα να μαζέψω γνώμες αλλά @@.. Αυτό το 2 χρόνια νταβα της wind πολύ ασχημο ρε φίλε.. στα ιδια λεφτά με forthnet μιση διαρκεια συμβολαίου
franky10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 εβαλα Vdsl και πίανω 33 DL , 5 UL . Δεν ξέρω να χαρώ ή να κλαίω? 500-700 μέτρα η απόσταση μου απο το Α/Κ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις απο τις μετρήσεις στην γραμμή απο Forthnet. (και γω με gmaps τόσο το έβγαζα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα