Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

iKtNoyy.png

3510493893.png

η αλαγή μόλις έγινε, περιμένω σχόλια τι να κάνω;

Δοκίμασες να συνδέσεις το ρούτερ σου απευθείας στην πρίζα, χωρίς καμμία άλλη συσκευή σε κανένα άλλο δωμάτιο;

Κλείδωσες κ λιγότερο απ ότι πριν, διότι δεν κλείδωνεις σε adsl2+. Κ το ρούτερ αυτό δε σε αφήνει να επιλέξεις mode. Για ξανα ριξε ενα reboot στο router κ δες πάλι...

Δημοσ.

το ρούτερ είναι χωρίς σπλίτερ και το τηλέφωνο το έχω βγάλει απο πρίζα όταν την έκανα, τα στοιχεία είναι μετά απο reboot,τι κάνω; να τους ζητήσω να μείνω στο 9 snr και να με βάλουν σε adsl2+ αν γίνεται ή να επιστρέψω στο 11snr; πάντως αντί να βελτιωθεί κατάφερε και έπεσε, δεν μπορώ να το εξηγήσω  

Δημοσ.

ειναι αλλο το upstream noise margin κι αλλο το downstream;

οταν λετε 9 σε ποιο αναφερεστε;

τα Profile συνηθως πανε στο downstream margin.πολλες φορες ταυτοχρονα επηρεαζουν και το Up αλλα συνηθως ειναι για να πειραξουν το downstream που εκει ειναι τα διαφορα θεματα

παιδια το εχω αναφερει και σε αλλα ποστ, το ZTE H108N κλειδωνει πολυ χαμηλα σε σχεση με αλλο ρουτερ της hol ( βλεπε netfaster), στην δικια μου γραμμη κερδισα μονο απο αλλαγη ρουτερ 3mbps (αλλοι κερδισαν 1-2), οσο για το snr ειμαι ενας απο τους πολλους που εχουν 6

καλα τα zte γενικοτερα εχουν major Προβληματα σε ολους τους τομεις.χαμηλο sync.χαλια wifi κτλ.οποτε ακομα και 6 margin να σου βαλουν παλι χανεις λογω ρουτερ.απειρα θεματα για το zte

Η hol δινει και 6αρι τωρα πια αλλα δε ξερω αν κανει στο φιλο εδω, ισως εχει αποσυνδεσεις.

δεν χανει κατι να το δοκιμασει.αρκει να αλλαξει και το ρουτερ.αν εχει θεματα τον βαζουν σε 9 παλι ή στο 11.

πρόσφατα πετάχτηκαν τα καφαο μπήκαν τα καινούρια και αν δεν κάνω λάθος πέρασαν και οπτικές, @poulinos θα επιχειρήσω στο 6 snr να δω αφού αυτό προτείνεις και εσυ, για VDSL δεν παίζει χρήμα οπότε θα βολευτώ με το κλασικό μόνο κανα ρουτερ αν είναι θα αλλάξω, μπορείς να προτείνεις κάτι αξιόλογο σε χαμηλή τιμή;

αυτο δεν εχει να κανει με σενα εκτος αν πας σε vdsl>εσυ ειτε νεο καφαο(kv) ειτε παλιο παλι παιρνεις απο το αστικο κεντρο.τωρα για ρουτερ εξαρτατε το budget σου.οτι και να παρεις καλυτερο θα ειναι απο το zte.θα βρεις και πολλα θεματα για αγορα ρουτερ για ολες τις τσεπες.τωρα αμα το 6 αριδεν σου κατσει καλα ζητας 9.απλα καλο θα ηταν να αλλαξεις και το ρουτερ .ενα φτηνο καλο ρουτερ αν το βρεις μεταχειρισμενο ειναι και το thomson v8>συγχρονιζει πολυ καλα και ειναι φτηνο και σταθερο.το λεω μην σε βαλουν σε 6 profile και εχεις αποσυνδεσεις με το σαπιδο zte.

iKtNoyy.png

3510493893.png

η αλαγή μόλις έγινε, περιμένω σχόλια τι να κάνω;

κανε ενα Reboot γιατι για καποιο λογο δεν εισαι adsl2+ και για αυτο λογικα συγχρονιζεις χαμηλα.το g.dmt ειναι μεχρι 8 mbit.

το ρούτερ είναι χωρίς σπλίτερ και το τηλέφωνο το έχω βγάλει απο πρίζα όταν την έκανα, τα στοιχεία είναι μετά απο reboot,τι κάνω; να τους ζητήσω να μείνω στο 9 snr και να με βάλουν σε adsl2+ αν γίνεται ή να επιστρέψω στο 11snr; πάντως αντί να βελτιωθεί κατάφερε και έπεσε, δεν μπορώ να το εξηγήσω  

to adsl2+ παιζει και σε 6 margin.η εκαναν καποιο λαθος η το ρουτερ κλειδωσε g.dmt .για αυτο σου ειπα καντο Reboot αλλιως μιλα μαζι τους.επισης αν τα χερια σου πιανουν για δοκιμες κατανεμητη τοτε κανε και εκει δοκιμη.απλα αλλαξε και το ρουτερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...