Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων τα στοιχεία μου είναι αυτά
   pE80gKE.png3502983933.png

θα μιλήσω με ΗOL να ρίξω το margin στο 9 μήπως και καταφέρω να ανεβάσω τις επιδώσεις, αυτό μπορεί να μου δημιουργήσει άλλα προβλήματα;νομίζω βρίσκομαι αρκετά μακριά απο κέντρο.περίπου πόσο θα κερδίσω σε download και ταχύτητα; μπορώ να ζητήσω περισσότερο από 9;γενικά τι μπορώ να κάνω, εκτός το να πάω VDSL; το ρουτερ μου είναι το κλασικό δωρεάν ZXHN H108N V2.3, αξίζει να πάρω κάποιο άλλο και πιο σε λογική τιμή;   τις μάζεψα όλες τις ερωτίσεις για να μην σας ζαλίζω συνεχώς

Δημοσ.

Κοιτα δεν ξερω και πολλα απο αυτα οντως μπορεις να παιξεις με τον θορυβο αλλα παιζουν dc να ξερεις.

Οσο για το ρουτερ δεν νομιζω οτι θα βοηθησει. Το βασικο ειναι  ποσο  μακρυα εισαι.

Δημοσ.

• Πάρε τηλεφωνάκι στο γνωστό νούμερο κ ζήτα άφοβα το 9άρι. Περισσότερο από 9 να το ρίξεις δεν ξέρω σίγουρα γιατί κάποιος είχε πει ότι του είχαν δώσει 6άρι. Δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις κ να μας πεις.

Είσαι γύρω στα 2 χιλιόμετρα. Δε το λες ούτε μακρυά, αλλά ούτε κ δίπλα. Θα έπρεπε να κλειδώνεις πιο ψηλά.

Δοκίμασε μόνο με το ρουτεράκι σου (αποσύνδεσε οποιαδήποτε άλλη τηλεφωνική συσκευή κ από τους υπόλοιπους χώρους), συνδεμένο απευθείας στην πρώτη τηλεφωνική πρίζα του σπιτιού, χωρίς σπλίτερ. Δες τα αποτελέσματα.

Το αν θα αγοράσεις άλλο ρούτερ εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Αν θες να το κάνεις αποκλειστικά κ μόνο για να κλειδώσεις πιο ψηλά δε θα δεις τρελές διαφορές.

Δημοσ.

θα μιλήσω με ΗOL να ρίξω το margin στο 9 μήπως και καταφέρω να ανεβάσω τις επιδώσεις, αυτό μπορεί να μου δημιουργήσει άλλα προβλήματα;νομίζω βρίσκομαι αρκετά μακριά απο κέντρο.περίπου πόσο θα κερδίσω σε download και ταχύτητα; μπορώ να ζητήσω περισσότερο από 9;γενικά τι μπορώ να κάνω, εκτός το να πάω VDSL; το ρουτερ μου είναι το κλασικό δωρεάν ZXHN H108N V2.3, αξίζει να πάρω κάποιο άλλο και πιο σε λογική τιμή;   τις μάζεψα όλες τις ερωτίσεις για να μην σας ζαλίζω συνεχώς

a.ζητας 9 Margin>δεν θα εχεις disconnects κατα 99 τις 100.αν σου δωσουν και 6 αρι ακομα καλυτερα.αν μια στο εκατομμυριο εχεις θεμα απλα στο ξαναλλαζουν.εισαι 2Km απο το κεντρο οσο και εγω.δεν ειναι τρελη αποσταση.νορμαλ ειναι το 30 attenuation.vdsl θα παιξεις μονο αμα εχουν αλλαξει τα kv.απο το αστικο κεντρο δεν γινεται.επισης εγω θα το πεταγα απο ολες τις αποψεις το zte και θα εβαζα κατι αλλο.σιγουρα οτι και να βαλεις θα παιξει καλυτερα απο το zte.υπαρχουν πανω απο 100 θεματα για αγορα νεου ρουτερ.στην πρωτη σελιδα θα δεις ηδη πανω απο 10 θεματα.

αν πιανουν τα χερια σου δοκιμαζεις να δεις ποσο συγχρονιζεις στον κατανεμητη ή αν δεν πιανουν τα χερια σου κανε δοκιμη στο κεντρικο πριζακι εστω αποσυνδεοντας τα παντα απο τηλεφωνα ,φιλτρα,σπλιττερ και απλα αφηνεις τον ρουτερ μονο.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.

επισης αν σου πει η Hol για disconnects μην ψαρωσεις.το 11 margin ακομα και το 9 ειναι υπερβολη πολλες φορες.

Δημοσ.

λοιπον και εγω πηγα στην HOL (μου δωσαν το ZTE H108N )

Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 842/11141 kbps Attainable Rate (Up/Down) 1004/12596 kbps Noise Margin (Up/Down) 10.5/11.4 dB Line Attenuation (Up/Down) 17/29.3 dB Output Power (Up/Down) 12.6/20.7 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 8/32 Interleave Delay (Up/Down) 790/561 ms INP (Up/Down) 2/0.4 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 0/3915 Annex Type AnnexA

εχω περιθωρια βελτιωσης ? 

Δημοσ.

λοιπον και εγω πηγα στην HOL (μου δωσαν το ZTE H108N )

Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 842/11141 kbps Attainable Rate (Up/Down) 1004/12596 kbps Noise Margin (Up/Down) 10.5/11.4 dB Line Attenuation (Up/Down) 17/29.3 dB Output Power (Up/Down) 12.6/20.7 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 8/32 Interleave Delay (Up/Down) 790/561 ms INP (Up/Down) 2/0.4 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 0/3915 Annex Type AnnexA

εχω περιθωρια βελτιωσης ? 

ζητας 9 margin για αρχη.δευτερον μπορεις να πεταξεις το zte και να παρεις κατι καλυτερο..αλλα για αρχη ζητα 9 Margin

Δημοσ.

παιδια το εχω αναφερει και σε αλλα ποστ, το ZTE H108N κλειδωνει πολυ χαμηλα σε σχεση με αλλο ρουτερ της hol ( βλεπε netfaster), στην δικια μου γραμμη κερδισα μονο απο αλλαγη ρουτερ 3mbps (αλλοι κερδισαν 1-2), οσο για το snr ειμαι ενας απο τους πολλους που εχουν 6

Δημοσ.

• Πάρε τηλεφωνάκι στο γνωστό νούμερο κ ζήτα άφοβα το 9άρι. Περισσότερο από 9 να το ρίξεις δεν ξέρω σίγουρα γιατί κάποιος είχε πει ότι του είχαν δώσει 6άρι. Δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις κ να μας πεις.
  • Είσαι γύρω στα 2 χιλιόμετρα. Δε το λες ούτε μακρυά, αλλά ούτε κ δίπλα. Θα έπρεπε να κλειδώνεις πιο ψηλά.
  • Δοκίμασε μόνο με το ρουτεράκι σου (αποσύνδεσε οποιαδήποτε άλλη τηλεφωνική συσκευή κ από τους υπόλοιπους χώρους), συνδεμένο απευθείας στην πρώτη τηλεφωνική πρίζα του σπιτιού, χωρίς σπλίτερ. Δες τα αποτελέσματα.
  • Το αν θα αγοράσεις άλλο ρούτερ εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Αν θες να το κάνεις αποκλειστικά κ μόνο για να κλειδώσεις πιο ψηλά δε θα δεις τρελές διαφορές.

Η hol δινει και 6αρι τωρα πια αλλα δε ξερω αν κανει στο φιλο εδω, ισως εχει αποσυνδεσεις.

Δημοσ.

πρόσφατα πετάχτηκαν τα καφαο μπήκαν τα καινούρια και αν δεν κάνω λάθος πέρασαν και οπτικές, @poulinos θα επιχειρήσω στο 6 snr να δω αφού αυτό προτείνεις και εσυ, για VDSL δεν παίζει χρήμα οπότε θα βολευτώ με το κλασικό μόνο κανα ρουτερ αν είναι θα αλλάξω, μπορείς να προτείνεις κάτι αξιόλογο σε χαμηλή τιμή;

Δημοσ.

Η hol δινει και 6αρι τωρα πια αλλα δε ξερω αν κανει στο φιλο εδω, ισως εχει αποσυνδεσεις.

Επιβεβαιώνω κ εγώ για το 6άρι. Μόλις μπήκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...