Kostas360 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Παιδιά γεια σας. Τι τελευταίες μέρες σκέφτομαι σοβαρά να ενισχύσω τον ήχο στην τηλεόραση. Επειδή λοιπόν το δωμάτιο που την έχω είναι σχετικά μικρό (4 m. Χ 5 m.) πιστεύω πως ένα set 2.1 pc speakers θα ήταν η κατάλληλη επιλογή. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτα. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν ξέρω αν είναι πρακτικά δυνατό να τα συνδέσω στην τηλεόραση. Έχω κάνει μια αναζήτηση στο google αλλά δεν μου φαίνονται και πολύ αξιόπιστα αυτά που ακούω. Ξέρετε μήπως πως γίνεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ποιο ειναι η τηλεόραση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 ας διαγραφει το ενα απο τα δυο θεματα παιδες. δες το αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas360 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Είναι μια LG Flatron (συγχρονη LCD) αγορασμένη πριν ενάμιση χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 φιλε στο αλλο θεμα που ανοιξες σου εδωσα καποιες επιλογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas360 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Βασικά το άνοιξα και εδώ γιατί δεν ήμουν σίγουρος σε ποιο μέρος του forum ανήκει το topic μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 συνεχιζουμε στο αλλο θεμα http://www.insomnia.gr/topic/528705-σύνδεση-pc-speakers-21-σε-lcd-tv/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις