Than0sk Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω πάστα και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο: Arctic Silver 5 Prolimatech PK-2 Διαβάζω γενικά ότι και οι δύο είναι πολύ καλές αλλά και ότι η Prolimatech είναι κάπως καλύτερη, ισχύει; Να την προτιμήσω; Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Νομίζω οτι και να βάλεις πανω κάτω το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις αν και προσωπικά χρησιμοποιώ Arctic Silver 5
Than0sk Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση σου SPANK. Μια ερώτηση, η Prolimatech λέει ότι δεν είναι ηλεκτικά αγώγιμη. Η Actic Silver 5 είναι; Τι"κίνδυνοι" μπορεί να υπάρξουν απο μια πάστα που είναι ηλεκτικά αγώγιμη;
Zapee995 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ουτε η AS5 ειναι...Οταν μια παστα ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη, σημαινει οτι μπορει ο ηλεκτρισμος να περασει απο μεσα της και να μεταφερθει. Αν δηλαδη σου σταξει στη mobo ή στο socket, μπορει πανευκολα να γινει βραχυκυκλωμα. Οι υπολοιπες μπορουν να αποθηκευσουν ηλεκτρισμο αν υπαρχει επαφη αλλα δε μπορουν να το μεταφερουν...ας πουμε.... Προσωπικα θα σου προτεινα να πας στην Arctic MX-4 που ειναι καλυτερη απο την AS5, απλωνεται εξισου καλα και καθαριζεται ευκολοτερα. 1
paxara Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν: XILENCE ZUB-XPTP.X5 X5 THERMAL GREASE Σε idle 35°C σε κουτί χωρίς ανεμιστήρες και μέσα σε ντουλαπάκι. Full load <65°C. Κατά τη γνώμη μου.. πολύ καλή!! (Σε συνδυασμό με ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV.2).
Zapee995 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν: XILENCE ZUB-XPTP.X5 X5 THERMAL GREASE Σε idle 35°C σε κουτί χωρίς ανεμιστήρες και μέσα σε ντουλαπάκι. Full load <65°C. Κατά τη γνώμη μου.. πολύ καλή!! (Σε συνδυασμό με ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV.2). Βαγγελη εσυ?? :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα