anzan13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 καλησπερα παιδια,εχω ενα θεμα με την web camera στο lap top,καποιες φορες δουλευει καποιες οχι και οταν δεν δουλευει ακουγεται ο ιδιος ηχος με αυτον που κανει οταν αποσυνδεουμε ενα usb,εχω κανει format εχω περασει τα win 7 και ολους τους drivers για την καμερα,καμια βοηθεια???Ευχαριστω πολυ
kostass__ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 unistall τους driver της καμερας και install απο εδω αναλογα αν εχεις 32αbita η 64bitα win. ο δευτερος και ο τριτος driver.
Euclides Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Η κάμερα συνδέεται με USB σύνδεση, γι' αυτό ακούς τον ήχο αυτό, που σημαίνει ότι αποσυνδέεται. Και ο μόνος τρόπος να αποσυνδεθεί η κάμερα, είναι φθαρμένο καλώδιο. Άνοιξες ποτέ τον υπολογιστή σου? Πιθανόν να μην πρόσεξες όταν τον έκλεινες, να μάγκωσε κάπου το καλώδιο και να έχει φθαρεί. Πρέπει να ανοίξεις το laptop για να δεις αν μπορείς να το επισκευάσεις, διαφορετικά θα χρειαστεί να αγοράσεις καινούριο. http://www.ebay.com/itm/GENUINE-ACER-ASPIRE-5732ZG-NEW-ORIGINAL-LCD-Screen-Video-Cable-with-webcam-/251478208659?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item3a8d44f093
anzan13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 καλησπερα παιδια,κι ευχαριστω για την ανταποκριση,εχω παει το pc σε τεχνικο το εχει ανοιξει και μου ειπε οτι η καμερα ειναι οκ,αλλα συνεχιζει να εχει το ιδιο προβλημα unistall τους driver της καμερας και install απο εδω αναλογα αν εχεις 32αbita η 64bitα win. ο δευτερος και ο τριτος driver. οταν λες απο εδω???
Euclides Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 καλησπερα παιδια,κι ευχαριστω για την ανταποκριση,εχω παει το pc σε τεχνικο το εχει ανοιξει και μου ειπε οτι η καμερα ειναι οκ,αλλα συνεχιζει να εχει το ιδιο προβλημα Το άνοιξε το Laptop? To καλώδιο το έλεγξε για τυχόν φθορές?
kostass__ Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 φιλε σορρυ.. το λινκ ειναι αυτο http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/drivers/-;aspire%205732ZG;-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα