alkerath Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια, εχει λιγες μερες που ανακαλυψα και εγω τους κινεζους και τα εχω ψιλο χασει. Δεν μπορω να πιστεψω οτι δινουν τετοια gadget σε τετοιες τιμες! Ηθελα λοιπον την αποψη σας, ZP 998 η ZP 1000 ??? Στο διαδικτυο δεν μπορεσα να βρω "καθαρα" χαρακτηρηστικα απο το δευτερο και με ανησυχει! Value for money η μακρια απο την κινεζικη αγορα?! Ευχαριστω, και καλο απογευμα!
doctorkostis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Η Zopo εχει αρχισει να ακουγεται ολο και περισσοτερο, αλλα δεν ειναι εταιρεια "πρωτης γραμμης". Μεταξυ των δυο, θα διαλεγα το 998, επειδη εχει πουλησει περισσοτερο και υπαρχει ανεπισημη υποστηριξη και σε ελληνικα φορουμ. Γενικα, Zopo δε θα διαλεγα ευκολα. Σε αντιστοιχες τιμες κοιτα και τα THL, ειναι λιγο καλυτερα.
StigmaX Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εγώ θα σου έλεγα ναι στα επώνυμα κινέζικα όπως lenovo, huawei, zte και oppo αλλα μακρυά απο κινεζιές όπως thl, zoppo, jiayu και δεν ξέρω τι άλλες μάρκες έχουν βγάλει. Αλλα και πάλι αυτό μονο αν ψάχνεις κατι συγκεκριμένο που δεν μπορείς να βρείς σε αντίστοιχα σπεκς, όπως πχ high end dual sim τηλέφωνο. Απο τη στιγμή που έχεις πολύ καλές επιλογες στην κατηγορία 170-210€ (moto g, optimus g) και στα 300 (nexus 5, g2, s4) δεν υπάρχει λόγος να πας σε κινέζικο.
sakis0547 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 εγω ειχα το 980 2/32,πολυ καλο κινητο!!γενικα απο το thl w11 με αντιστοιχα χαρακτηριστικα ηταν ενα κλικ επανω,εκτος του ηχου με καλα ακουστικα που ειχα δοκιμασει και στα δυο και εγω προτεινω 998..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα