Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου σήμερα μου έφεραν ένα λάπτοπ τοσηιβα το οποιο έχει πρόβλημα αυτό που μπαίνει ο φορτηστης του πάνω και φορτίζεται λόγο του ότι το είχαν συνεχεια πάνω στο ρευμα από όσο μου είπαν χάλασε με αποτέλεσμα να το πανε και να τους αλλάξουν τον φορτηστη και την συσουα που μπαίνει το καλώδιο φορτηστης κάτι έγινε εκεί βγήκε η συσα και την κολλησαν.
Τι να κάνω ;

Είναι: σατελαιδ λ30 κάτι τέτοιο δεν φενεται καθαρά.

έχει windows vista παντος.

Δημοσ.

και την συσουα που μπαίνει το καλώδιο φορτηστης

??????????????

βυσμα τροφοδοσιας?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δε κατάλαβα το πρόβλημα τώρα που είναι; Δηλαδή σε τι κατάσταση βρίσκεται και θες να το φτιάξεις; Δεν έχει power jack? Έχει και δε δουλεύει καλά; Τι ψάχνεις δηλαδή;

Δημοσ.

Εγώ δε κατάλαβα το πρόβλημα τώρα που είναι; Δηλαδή σε τι κατάσταση βρίσκεται και θες να το φτιάξεις; Δεν έχει power jack? Έχει και δε δουλεύει καλά; Τι ψάχνεις δηλαδή;

Το προβλημα φιλε Νικο ειναι οτι δεν φορτηζεται με λιγα λογια το βαζω πανω στο ρευμα και τιποτα δεν καθεται καλα το καλωδιο του φορτηστη μεσα στην τρυπα την τροκυλη.

post-242068-0-16124400-1400216152_thumb.jpg

Οριστε στην παραπανω εικονα το προβλημα

Και το Laptop εδω:

post-242068-0-44464200-1400216204_thumb.jpg

post-242068-0-78035500-1400216249_thumb.jpg

post-242068-0-33619600-1400216594_thumb.jpg

Δημοσ.

Ωραία, προφανώς είσαι σίγουρος πως δε φταίει ο φορτιστής άρα όπως αναφέρθηκε πιο πάνω θες άλλο power jack (έτσι θα το βρεις στο ebay) 

Συνήθως στα λάπτοπ το βυσμα είναι ανεξάρτητο πάνω σε ένα καλωδιάκι που συνδέεται με την μητρική με άλλο φισακι ή απευθείας κολλημένο στην μητρική. Στη πρώτη περίπτωση αν θες ψάχνεις στο ebay για "έτοιμο" για το συγκεκριμένο λάπτοπ για να μην παιδεύεσαι με αποκόλληση/κόλληση κλπ. 

Στην δεύτερη περίπτωση όμως πουλάνε και πολύ φθηνότερα ακόμα και στην Ελλάδα σκέτο το βυσματάκι αλλά πρέπει να ξεκολλήσεις το παλιό από εκεί που είναι και να βάλεις το καινούριο. Υπάρχουν αρκετά διαφορετικά οπότε αν πας σε μαγαζί με ηλεκτρονικά, κράτα το παλιό για να βρεις ίδιο ή κάποιο που να εφαρμόζει εκεί που θες.

Δημοσ.

Ωραία, προφανώς είσαι σίγουρος πως δε φταίει ο φορτιστής άρα όπως αναφέρθηκε πιο πάνω θες άλλο power jack (έτσι θα το βρεις στο ebay) 

Συνήθως στα λάπτοπ το βυσμα είναι ανεξάρτητο πάνω σε ένα καλωδιάκι που συνδέεται με την μητρική με άλλο φισακι ή απευθείας κολλημένο στην μητρική. Στη πρώτη περίπτωση αν θες ψάχνεις στο ebay για "έτοιμο" για το συγκεκριμένο λάπτοπ για να μην παιδεύεσαι με αποκόλληση/κόλληση κλπ. 

Στην δεύτερη περίπτωση όμως πουλάνε και πολύ φθηνότερα ακόμα και στην Ελλάδα σκέτο το βυσματάκι αλλά πρέπει να ξεκολλήσεις το παλιό από εκεί που είναι και να βάλεις το καινούριο. Υπάρχουν αρκετά διαφορετικά οπότε αν πας σε μαγαζί με ηλεκτρονικά, κράτα το παλιό για να βρεις ίδιο ή κάποιο που να εφαρμόζει εκεί που θες.

Μαλιστα φιλε Νικο λογο του οτι ειμαι Κυπριος και μενω στην Κυπρο δεν μπορουμε απο κανενα Κυπριακο καταστημα να βρουμε τετοιο καλωδιο ; οπως ειναι ο Link.png Site: Stephanis το Link.png Site: bionic το Link.png Site: Public και το Link.png Site: e-shop

Δημοσ.

Επειδή δεν ξέρω το λάπτοπ ακριβώς πως είναι, το έχεις ανοίξει να το δεις; Είναι Link.png Site: έτσι

public δε παίζει για κανένα λόγο, e-shop πάλι χλωμο το κόβω. Τα άλλα δε τα γνωρίζω όμως. Από ebay δε σε βολεύει; Ψάχνοντας για L30 πάντως τα βρίσκω πανάκριβα. Δε ξέρω αν έχει κάτι το ιδιαίτερο για το συγκεκριμένο λάπτοπ, αλλά εσύ αν το έχεις δει μπορείς να καταλάβεις αν θα τεριάζει του Toshiba A200 (το βλέπω παρόμοιο από τις φωτό) τα οποία είναι πιο φθηνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...