WizeMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Έχω ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει τα νεύρα... Πήρα ένα modem DLINK DFM-560EL Ακολουθώ τις οδηγείες κατά γράμμα (Βάζω CD εγκαθιστώ drivers, reset) αλλά το σύστημα δεν βλέπει το modem καθόλου.... Για να το δει πρέπει να το βάλω πρώτα ώς standard modem και μετά να κάνω ενημέρωση των driver... Αλλά και πάλι όταν κάνω κλήση σε providers με ολοσωστες ρυθμίσεις δεν συνδέεται παρά βγάζει σφάλματα! Δοκίμασα το modem σε άλλο pc και δούλευε θαυμάσια! Άρα έχω καταλήξει ότι παίζει με το pc μου, ίσως τις ρυθμίσεις της serial port κτλ... Η Motherboard είναι QDI Kudoz 7G-6AL
madsc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Wizy σε μερικές μητρικές/bios ρυθμίζεις το irq του modem μέσα από το bios. (το κάνει reserve μέσα από εκεί) Αν πάλι δεν κάνεις δουλειά συνήθως υπάρχει μια εντολή μέσα στο bios [clear nvram] (ή κάτι ανάλογο) που ξαναμοιράζει irq στις συσκευές. (πάντα με acpi/apm ενεργοποιημένα). Επίσης τσέκαρε control panel αν έχει βάλει καινούρια συσκευή το modem σου και χρειάζεται να ορίσεις χώρα. sc
kostas_crete Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 h epilogh legetai kai reset configuration Data mou fainetai.
WizeMan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 loipon pros lord_r : distixws to kwlomobo pou exo exei mia (!?!?!) seiriaki pros madsc, kwstas: tha kanw se ligo afto pou les kai tha doume. thanks se olous se ligo teleionei to free gprs kai den tha exo modem na mpeno sto net an den to ftiaksw
WizeMan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Παίδες, κανένα αποτέλεσμα!!! Τι να κάνω? Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό!!!
madsc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Καταρχήν εφόσον βρήκες ένα pc που να δουλεύει, επάνω του το modem, μπορείς πολύ απλά να δεις στο bios του τι ρυθμίσεις έχει στην σειριακή, και να τις βάλεις ίδιες στο bios της δικιάς σου μητρικής. Αν είναι από εκεί το prob θα δουλέψει, αλλιώς συνεχίζουμε. sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.