Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποτε κατεβαζω υποτιτλους για ταινια από το subs 4 free, κατέβαιναν σε μορφη zip, τωρα δυστυχώς, δεν ξερω τι εχει συμβεί, τι εχω κανει, δεν κατεβαίνουν σε μορφη zip.
Τι να κανω για να μπορεσω να ξανα κατεβασω από το subs 4 free υποτιτλους σε μορφη zip;

Δημοσ.
CheOnWeb, on 15 May 2014 - 7:00 PM, said:

Σε τι αρχείο κατεβαίνουν τώρα; 

Πρώτη φορα μου ζήτησε (επιλογή αρχειου) και κουφάθηκα, δεν ηξερα τι να διαλέξω, εχει για επιλογες τα παντα όλα, από προγράμματα μουσικης μέχρι ταινιώνζωγραφικής και όλα τα ακυρα.

Κανονικα επρεπε να κατέβει χωρις να με βάλει να επιλεξω σε ποια μορφη θελωπραγματικα δεν ξερω τι να κανω.

Δημοσ.

Σόρρυ, πλάκωσε δουλίτσα ξαφνικά.

Σε μένα κατεβαίνει σε rar. Ποιον browser χρησιμοποιείς; Έχεις δοκιμάσει άλλον;

Δημοσ.
Εχετε δικιολαθος μου, σε rar κατεβαίνουν και μου τους εμφανιζει στα ''Στοιχεια ληψης'' σε ''Τυπος αρχειου - Συμπιεσμένος φάκελος (μορφή zip)'' ενώ τωρα μου τους εμφανιζει παλι στα ''Στοιχεια ληψης'' αλλα σε ''Τυπος αρχειου - Αρχείο RAR''.
Παρακατω είναι ένα παράδειγμα για το πως ήταν πριν σε φακελο zip και πως είναι τωρατωρα μου το δείχνει με εικονιδιο του Media Player, ότι να ναι........
http://i663.photobucket.com/albums/uu358/saxonaxos/Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taulambdaomicron.png

Δημοσ.

Ε, πάτα "Αλλαγή" εκεί που λέει "Ανοίγει με" και επέλεξε την εξερεύνηση των windows ή βάλε το winrar ή το 7zip (free) να τελειώνεις.

Το αριστερό αρχείο είναι zip και ανοίγει με την εξερεύνηση. Το δεξί όμως είναι rar και τα win δεν έχουν ξέρουν πως να το ανοίξουν.

Μάλλον κάποια στιγμή πρέπει να άλλαξες την συσχέτιση των rar αρχείων. Ίσως μπερδεύτηκες και νόμιζες ότι ήταν η ταινία και την έστειλες να ανοίξει με τον wmp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...