SavvasMetallica Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ποιο ειναι το καλυτερο κινητο που μπορω να αγορασω μεχρι 320 ευρω? σκεφτομαι να παρω το LG G2 αλλα με προβληματιζει το οτι δεν εχει επεκτασιμο χωρο!!!
kataramenos32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Στα αυτα τα χρηματα οι καλυτερες επιλογες ειναι G2 και Nexus 5 που δυστυχως δεν εχουν sd.Εχεις μεγαλες απαιτησεις χωρητικοτητας;Αν ναι μπορεις να δουλεψεις και otg 1
SavvasMetallica Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Στα αυτα τα χρηματα οι καλυτερες επιλογες ειναι G2 και Nexus 5 που δυστυχως δεν εχουν sd.Εχεις μεγαλες απαιτησεις χωρητικοτητας;Αν ναι μπορεις να δουλεψεις και otg δηλαδη??? τι ειναι το otg?? ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο (g2 ή nexus5) ?? Galaxy S4 στα 332 ευρώ! το lg g2 δεν ειναι καλυτερο απο το s4?
kosegdit Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ναι το g2 είναι καλύτερο από το s4, αλλά λογικά σου προτάθηκε επειδή παίρνει κάρτα sd και στο πρώτο σου post εξέφρασες έναν προβληματισμό για την χωρητικότητα του g2.
orfeas26 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ναι το g2 είναι καλύτερο από το s4, αλλά λογικά σου προτάθηκε επειδή παίρνει κάρτα sd και στο πρώτο σου post εξέφρασες έναν προβληματισμό για την χωρητικότητα του g2. Αυτο ακριβως…εγω εχω το S4 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα