demonisawake Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια,εχω να κανω μια ερωτηση σχετικα με την θερμοκρασια της καρτας γραφικων! Εχω την AMD HD 6900 SERIES 2GB και οταν παιζω παιχνιδια σε φουλ γραφικα μου ανεβαζει θερμοκρασια μεχρι 85 βαθμους και δεν ξερω αν ειναι λογικο, μου φενετε υπερβολικο!Οποιος ξερεις ας δωσει τα φωτα του Ευχαριστω..
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 σε αυτη τη θερμοκρασια ο ανεμιστηρας τι ταχυτητα εχει; ποιο ειναι το κουτι και ποσα ανεμιστηρια εχεις; εχεις καθαρισει ποτε απο σκονες την καρτα;
demonisawake Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 σε αυτη τη θερμοκρασια ο ανεμιστηρας τι ταχυτητα εχει; ποιο ειναι το κουτι και ποσα ανεμιστηρια εχεις; εχεις καθαρισει ποτε απο σκονες την καρτα; φιλεμου συνολικα στο κουτι υπαρχουν 1 απο την μανα του και αλλο ενα που του εχω βαλει εγω!και οχι την καρτα δεν την εχω καθαρισει ποτε!φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια και κλαιω μετα!
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 θα κλαις αν δεν την καθαρισεις βασικα δες εδω για το πως να βγαλεις την καρτα στην δικη σου περιπτωση μπορει να διαφερει το κουτι και πως βγαινει η καρτα,τουλαχιστον παρε μια ιδεα αν εχεις καθαρισε την με ενα πινελο Η πιεστικο αερα ΧΩΡΙΣ ομως να γυρναει το ανεμιστηρακι της.Σταματησε το με το χερι. Μετα κανεις την αναποδη διαδικασια,συνδεεις και την τροφοδοσια της καρτας και ετοιμο.
demonisawake Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 ωραιος σε ευχαριστω!πιστολακι για τα μαλια δεν κανει ποιτε ε? θα κλαις αν δεν την καθαρισεις βασικα δες εδω για το πως να βγαλεις την καρτα στην δικη σου περιπτωση μπορει να διαφερει το κουτι και πως βγαινει η καρτα,τουλαχιστον παρε μια ιδεα αν εχεις καθαρισε την με ενα πινελο Η πιεστικο αερα ΧΩΡΙΣ ομως να γυρναει το ανεμιστηρακι της.Σταματησε το με το χερι. Μετα κανεις την αναποδη διαδικασια,συνδεεις και την τροφοδοσια της καρτας και ετοιμο.
saley7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Λενε οτι το πιστολακι για τα μαλλια δεν κανει παρολα αυτα εγω το χρισιμοποιω συχνα (στο παγωμενο) επισης για την θερμοκρασια κατι που θα σε βοηθισει ειναι το TRIXX της sapphire το οποιο το ρυθμιζεις και μολις δει την καρτα να πιανει πανω απο καποια θερμοκρασια που δεν σου αρεσει αρχιζει και ανευαζει ταχυτητα ο ανεμιστηρας και την παγωνει Κανε μια δοκιμη εγω το εχω για την 5850 και εχω σωθει εχει 20 βαθμους παρακατω απο 75 στους 55
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 και μεσα απ τον catalyst μπορει να το κανει αυτο και πιο ευκολα ακομα μεσα απ το msi afterburner αν χρειαστει. Το θεμα ειναι οτι η καρτα εχει τα χρονακια της και εφοσον δεν την εχει καθαρισει στανταρ θα εχει μαζεψει σκονη.
demonisawake Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 και μεσα απ τον catalyst μπορει να το κανει αυτο και πιο ευκολα ακομα μεσα απ το msi afterburner αν χρειαστει. Το θεμα ειναι οτι η καρτα εχει τα χρονακια της και εφοσον δεν την εχει καθαρισει στανταρ θα εχει μαζεψει σκονη. σκεφτειτε την εχω 2μιση χρονια και δεν την εχω ανοιξει ποτε
saley7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 σκεφτειτε την εχω 2μιση χρονια και δεν την εχω ανοιξει ποτε Αμα της βαλεις τον ανεμιστηρα τερμα λες να καθαρισει καθολου?? χαχαχα εγω παντος ειμαι της γνωμης να βαλεις το TriXX και να το ρυθμισεις μολις πηγαινει πανω τον 50-55 να αυξανει ταχυτητα ο ανεμιστηρας αυτοματα γιατι απο το catalyst θα ειναι παντα χαμηλα η παντα τερμα (χειροκινητα) και θα σε εκνευριζει ο θορυβος, ενοειτε οτι καθε χρονο ισως και λιγοτερο θελει λιγο καθαρισμα, βγαλσιμο της ψυκτρας και καλο φυσιμα, ομως μετα δεν την κλεινεις απλα γιατι θα εχεις ακομα μεγαλυτερο θεμα, θελει βγαλσιμο με ελαφρα βρεγμενο πανακι η παστα που εχει στο τσιπακι θελει μετα να βαλεις νεα παστα και μετα να την κλεισεις γιατι σιγουρα η αρχικη θα εχει γινει πετρα και δεν 8α κανει καθολου δουλεια! οποτε πρωτα αγορασε παστα και μετα μπες στην διαδικασια ολη καλη τυχη αν και... ευκολο ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα