Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας 

Θελω να κανω μια μερικη αναβαθμιση του pc μου και θα ήθελα να μου πειτε την αποψη σας.Θα γινει αναβαθμιση της CPU και της Motherboard και αργοτερα τα υπολοιπα(λογω budget).Το build μου τωρα ειναι:

Mobo:ASROCK G41C-GS

CPU:Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33Ghz

GPU:ATI Radeo HD 5670 

PSU: ALLIED SL-8500BTX 500W

Ram:1x8GB Kingston Kvr133d3n9

HDD:Seagate Barracuda 250Gb

και η CPU που εχω δει ειναι:http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-3350p-310ghz-lga1155-box-p-PER.558373

και η μητρικη :http://www.e-shop.gr/asrock-b85m-pro4-retail-p-PER.528683

Επισης θα πρεπει να παρω καινουργια PSU η θα μου κανει αυτη?

Δημοσ.

1) το τροφοδοτικό πάει για ανακύκλωση.

2) CPU και mobo δεν ειναι συμβατά. 1155 σε 1150 socket δεν...

3) θα χρειαστείς μνήμες

Δημοσ.

Πόσο ενεργοβόρα κάρτα σκοπεύεις να πάρεις; Θα κάνεις ποτέ sli η cf ; Τώρα πρόσεξα ότι οι μνήμες σου είναι ddr3 , οχι δεν θα χρειαστείς.

Βασικά πες το ποσό που διαθέτεις η συμπλήρωσε καλύτερα την φόρμα στις αναβαθμίσεις γιατι κάτι δεν μου κολλάει καλά με την επιλογή σου σε CPU χαμηλής κατανάλωσης που επέλεξες.

Δημοσ.

Το ποσο που διαθετω για την αναβαθμιση CPU/Motherboard ειναι 200-230 εκτος αν χρειαστει και κατι αλλο(τροφοδικο,κ.α)που θα βαλω κατι παραπανω.Φυσικα αργοτερα θα κανω αναβαθμιση σε gpu,psu η και ram αλλα για τωρα σκεφτομαι μονο αυτα δυο 

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :200-220

Χρήση υπολογιστή :Gaming-Coding

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Visual Studio,Photoshop,Virtual Machines,etc

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Oxi

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Οχι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Οχι

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.CPU,MOTHERBOARD(Τα τωρινα specs ειναι γραμμενα πανω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...