Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθαν οι RAM...ενταξυ λειτουργούν αλλα εχω αυτο το προβλημα:

92952f109f092c53b8ad0b7e96ee6a69.png

Θα βαλω Windows 7 Ultimate 64 bit συντομα (δεν εχω καποιο memory limit)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο με windows x64 οπως ειπες και εσυ θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις ολη την ram

Έβαλα την x64 bit έκδοση και πάλι το ίδιο συμβαίνει. Δεν υπαρχει κάποιος περιορισμός για την μνήμη. Επίσης στο BIOS δεν βρήκα κάτι αξιόλογο. Τι θα πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Για δοκίμασε τες ανά ζευγάρι να δεις αν τις αναγνωρίζει κανονικά. μήπως κάποιες είναι ελλατωματικές και δεν φαίνονται όλα τα GB.

Αν είναι οκ δοκίμασε με τρεις!!! μπορεί να έχει πρόβλημα η μητρική όταν χρησιμοποιείς και τα 4 σλοτς.

Δημοσ.

Για δοκίμασε τες ανά ζευγάρι να δεις αν τις αναγνωρίζει κανονικά. μήπως κάποιες είναι ελλατωματικές και δεν φαίνονται όλα τα GB.

Αν είναι οκ δοκίμασε με τρεις!!! μπορεί να έχει πρόβλημα η μητρική όταν χρησιμοποιείς και τα 4 σλοτς.

Θα το δοκιμάσω τώρα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ακριβώς μνήμες είχες και αν οι καινούργιες είναι SS ή DS.

Στις μητρικές με τσιπάκι 945 υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στις μνήμες, όπως να μην δέχεται ταυτόχρονα τέσσερα στικάκια DS (Double Sided-μνήμες που έχουν τσιπάκια και από τις δύο πλευρές) και να δέχεται μόνο τέσσερα στικάκια SS (Single Sided-μνήμες που έχουν τσιπάκια μόνο από τη μία πλευρά) ή ένα ζευγάρι DS και ένα ζευγάρι SS.

Δημοσ.

Άμα βάλεις τις αλλες μόνες τους η σε ζευγάρια δεν λειτουργούν ;

Δηλαδή να βαλω τις δυο τις παλιες και δυο απο τις καινούργιες;

Στις μητρικές με τσιπάκι 945 υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στις μνήμες, όπως να μην δέχεται ταυτόχρονα τέσσερα στικάκια DS (Double Sided-μνήμες που έχουν τσιπάκια και από τις δύο πλευρές) και να δέχεται μόνο τέσσερα στικάκια SS (Single Sided-μνήμες που έχουν τσιπάκια μόνο από τη μία πλευρά) ή ένα ζευγάρι DS και ένα ζευγάρι SS.

Όλες ειναι DS.

Αυτή που έβγαλες είναι ελαττωματική? Ή όλες είναι εντάξει?

Αν είναι όλες οι, κάνε ένα Bios update, μπας και...

Μια τυχαία έβγαλα από ένα κόκκινο slot. Bios update δεν νομίζω πως μπορώ να κάνω.

Έχω το BIOS Award Software International, Inc. F7c, 5/6/2008 Αυτη μάλλον είναι η τελευταία εκδοσή...

Δημοσ.

Στο Manual λέει πως δέχεται κανονικά DS & SS και στα 4 σλοτσ. (αν και δεν αποκλείω το πρόβλημα να είναι εκεί)

vacilis, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να δοκιμάσεις να βάλεις πίσω την πρώτη μνήμη που έβγαλες, και να βγάλεις μία άλλη από άλλο σλοτ και να δεις τι σου αναγνωρίζουν τα windows.

Έτσι θα μάθουμε

1) Αν έφταιγε η μνήμη

2) Αν έφταιγε το σλοτ της μητρικής

3) Αν φταίει η μητρική.

Επίσης θα μπορούσες να δεις, στην αρχή που ξεκινάει ο υπολογιστής αν βλέπει και και τα 4GB (ή αν τα βλέπει μέσα από τα Bios).

Αν τα Βιος βλέπουν 4GB, υπάρχει το ενδεχόμενο να φταίνε τα Windows.

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άσχετο ;;

ξέρουμε κάποιο πρόγραμμα που να βλέπουμε στα ποσο τρέχουν οι μνήμες ;;

είχα κάποτε 2 στα 1333 έβαλα άλλες 2 επιπλέον στα 800 αλλά δεν ξέρω με ποσο τρέχουν πλέον

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άσχετο ;;

ξέρουμε κάποιο πρόγραμμα που να βλέπουμε στα ποσο τρέχουν οι μνήμες ;;

είχα κάποτε 2 στα 1333 έβαλα άλλες 2 επιπλέον στα 800 αλλά δεν ξέρω με ποσο τρέχουν πλέον

CPU-Z και speccy

Δημοσ.

image.jpg

την έκανα την βλακεία μου !
η πρώτες είναι 1333 και άλλες 2 που πήρα ήταν στα 800mhz.

Έχω δώσει εντολή στο BIOS να δουλεύουν στα 800mhz αλλά μάλλον πρέπει να έχω επιλέξει λάθος μνήμες :(

vacilis ευχαριστώ για την απάντηση ;)

2 απο αυτές http://www.kingston.com/datasheets/kvr800d2n6_1g.pdf
και άλλες 2 απο αυτές http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820208336

Έκανα λάθος ε ;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...