Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. 

Μιλάω για το LG W2361V-PF: 23 . Ναι, είναι σχετικά παλιότερο μοντέλο, δεν είναι LED ουτε έχει IPS-Panel. Όμως τα specs του είναι αρκετά καλά και απο οτι διαβάζω οι κριτικές του στο e-shop (αλλά και στο amazon )  είναι αρκετά καλές. Εγω ασχολούμαι στο pc με τα πάντα εκτός απο gaming. Αρα μάλλον ο Χρόνος Αποκρισης: 2 ms που έχει, μου είναι άχρηστος εκτός κι αν παίζει ρόλο σε full hd ταινίες. Η ερώτηση είναι αν αξίζει ένα τέτοιο monitor όταν μπορεί κανείς να το βρει πλεον μεταχειρισμένο στη μισή τιμή από κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html ;   

Ή το θεωρείται παρωχημένο και " εκτός συναγωνισμου"; 

• Τύπος Οθόνης: 23".
  • Μέγιστη Ανάλυση: 1920 x 1080.
  • Μέγεθος κουκίδας: 0.248 x 0.248.
  • Χρόνος απόκρισης: 2 ms.
  • Γωνίες θέασης: Οριζόντια: 170 μοίρες, Κατακόρυφα: 160 μοίρες.
  • Κοντράστ: 50000:1 DFC (Digital Fine Contrast ratio).
  • Φωτεινότητα: 300 cd/τμ.
  • Είσοδος Σήματος: 15 Pin D-Sub (αναλογική), DVI-D (ψηφιακή),HDMI (ψηφιακή).
  • Οριζόντια συχνότητα: 30 - 83kHz.
  • Κατακόρυφη συχνότητα: 56 - 75Hz.
  • Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: FLATRON f Engine, HDCP, 4:3 in Wide, ez Zooming, Photo Effect, 6 πλήκτρα Μενού συμπεριλαμβανομένου και του πλήκτρου ενεργοποίησης, EPA Energy Star, Visual OSD.
  • Πιστοποιήσεις: UL (cUL), TUV-Type, SEMKO, FCC-B, CE.
  • Κατανάλωση ενέργειας: 39W (εν ενεργεία), 1W (σε αναμονή).
  • Χρώμα: High Glossy Black/RedLine.  
Δημοσ.

Το ειχα αυτο το monitor για ενα διαστημα πριν 4 χρονια, εχει μετριας πρoς κακης ποιοτητας panel για τα σημερινα δεδομενα αλλα μπορω να πω οτι ειμουν ευχαριστημενος τοτε για τα χρηματα που το ειχα πλησωσει. Αλλα πλεον ναι, ειναι σιγουρα εκτος συναγωνισμου και δεν θα αξιζε η αγορα του ουτε και στην μιση τιμη.

Ο χρονος αποκρισης της οθονης παιζει ρολο και στις ταινιες, και οπουδηποτε εχουμε κινηση. Αλλα τα 2ms που διαφημιζουν ειναι grey to grey (GTG) και οχι black to white to black το οποιο θα μας ενδιεφερε.Το οτι εχει 2ms GTG μας ειναι παντελως ασημαντο. 

Ειναι σαν να διαφημιζουν οτι το ταδε αμαξι εχει τελικη 350km/h, και η μετρηση να εχει γινει σε κατηφορα 50 μοιρων. 

Στην πραξη τωρα, η οθονη εχει εναν καλο αλλα "συνηθισμενο" χρονο αποκρισης για TN panel, χωρις να διαφερει πολυ απο τον ανταγωνισμο.

Δημοσ.
Εχεις υπόψιν σου κάποιο παλιότερο μονιτορ 23 με 24 ιντσες (full HD), που να μπορει να  βρει κανεις  μεταχειρίσμενο σε καλή τιμή αλλά να μπορεί να σταθεί και στα σημερινά δεδομένα σε αντίθεση με αυτό που προανέφερα;  

Το Asus VS248H μου έρχεται στο μυαλό.

Κάτι άλλο; 

Επίσης αμα είναι 16:10 ακόμα καλυτερα.

Δημοσ.

Γιατι θελεις μεταχειρισμενο παλιοτερο μοντελο?? Και ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις?

Δημοσ.

Εγω το θεωρω πολυ πιο συμφερουσα επιλογη το να δωσεις αλλα 50 ευρω και να πας σε μια καινουρια LG 23EA63V (IPS, 23", 1080p). (Εχω 2 τετοιες, τις θεωρω πολυ καλες value for money επιλογες)
Ή να ψαξεις για μια τετεια (ή καποια αντιστοιχη) μετραχειρισμενη. 

Δημοσ.

ΟΚ. Θα την εχω υποψιν μου.

Τι θα έλεγες για την LG E2441V-BN 24;

Πανω κάτω ίδιο επίπεδο με αυτήν που ποσταρα αρχικά ;

Δημοσ.

Και αυτη παρομοια ειναι. Γενικα δεν αξιζει να δωσεις 100 ευρω για μεταχειρισμενη οθονη με TN panel 3-4ετιας, χωρις εγγυηση, οταν με 150 ευρω παιρνεις καινουρια IPS οθονη.

Προς το τελος του μηνα θα δωσω τις δυο 23EA63V μου (9 μηνων με κουτι-εγγυηση) και καποιες αλλες LG και DELL, αν θες στειλε μου PM. Και παρακολουθησε και τις αγγελιες, εχουν πουληθει αρκετες τετοιες οθονες σε καλες τιμες..

Δημοσ.

Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω να πας έστω σε ένα φτηνό καινούριο 23'' IPS.Αν δεν μπορείς να τα διαθέσεις με τίποτα ψάχνεις και σε μεταχειρισμένο αν και θέλουν ψάξιμο τα μοντέλα και οι πωλητές.Για την απόκριση μη δίνεις και τόση σημασία στα νούμερα που λένε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...