Προς το περιεχόμενο

Επιλογη mirrorless και ενασχοληση με τη φωτογραφια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα, αποφασισα να ασχοληθω με την φωτογραφια! Ειχα ρωτησει ξανα για επιλογη φωτογραφικης μηχανης αλλα δεν ασχοληθηκα λογω οικονομικης δυσκολιας.Τωρα που μπορω αποφασισα να αγορασω μια mirrorless γιατι απ οτι καταλαβα εχει τις ιδιες δυνατοτητες με μια Dslr. Επισης με βολευει λογω μεγεθους. Το θεμα ειναι ποια μαρκα να επιλεξω. Λιγο πολυ καταλαβα οτι παιζουν samsung sony και olympus! Κοστος μεχρι 500-550!Ευχαριστω εκ των προτερων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα που μπορω αποφασισα να αγορασω μια mirrorless γιατι απ οτι καταλαβα εχει τις ιδιες δυνατοτητες με μια Dslr.

Όχι, δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλή επιλογή για σένα.

Όχι, δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλή επιλογή για σένα.

Και παλι την προτιμω λογω μεγεθους!Εχεις να προτινεις καμια καλη?

Όχι, ήθελα μόνο να διευκρινήσω το θέμα της σύγκρισης με τις DSLR. Υπάρχουν όμως πολλοί στο Insomnia που ξέρουν και θα σου απαντήσουν σίγουρα. Just wait  B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι διαφορές ανάμεσα στις ακαθρεφτες και στις με καθρέφτη είναι πια μικρές. Ηδη η νέα σονυ συγκρίνεται πια και σε CAF με επαγγελματικά μοντέλα, υστερεί μεν αλλά μόνο σε απολύτως επαγγελματικές ανάγκες. Εννοειται ότι και σε ογκος-βαρος έχουν πια αρχίσει σε πολλές περιπτώσεις να πλησιάζουν. Από εκεί και πέρα είναι θέμα αισθητήρα υπαρχουν mirrorless m4/3 υπάρχουν aps-c, υπάρχουν και full frame. Οι τελευταίες είναι εκτός budget σου οπότε θα πρέπει από τις άλλες να επιλέξεις καταρχήν το μέγεθος του αισθητήρα που προτιμάς και μετά να ψάξεις και για μοντέλα

Επεξ/σία από TAKE5
  • Like 1

Επειδη τωρα ξεκιναω τι πρεπει προσεξω οσον αφορα τον αισθητηρα? Για να βοηθησω θελω για τοπια και για πτοσωπικες στιγμες! Αλλα δεν θελω να μ αφησει καπου οπου εχει χαμηλο φωτισμο!

Μάλλον θες τα ίδια με μένα . Ξεκάθαρη άποψη δεν έχω στο μυαλό μου για το πως μπορεί να γίνει όμως.

Θες σίγουρα φωτεινό φακό (μεγάλο διαφραγμα), σταθεροποιητή και το δυνατόν πιο ευρυγωνιο φακό. Το ζουμ είναι άχρηστο. Ελάχιστα χρησιμευει σε ταξιδιωτική φωτογραφία / φύση. Είναι χρήσιμο μόνο σε πορτρέτα και παρατήρηση ζώων! Για αυτά όμως αν είναι καλός ο αισθητήρας και ο φακός, δουλευει και το ψηφιακό zoom

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ στη θέση των δύο τελευταίων θα πήγαινα στην Link.png Site: samsung nx300 και για τη μέγιστη φορητότητα/φωτεινότητα θα διάλεγα έναν από τρεις πρώτους φακούς που έχει Link.png Site: εδώ

Επεξ/σία από udroxoos

αφου μπορεις να παρεις την νεχ,γιατι ρωτας για την ολυ?εχει θεμα οικονομικο?ή οχι?δλδ ρωτας να παρω φιατ παντα ή φεραρι 360?και τα δυο ειναι εξισου καλα,αλλα οπως και να το κανουμε,το φεραρικο εναι λιγο καλυτερο............

αφου μπορεις να παρεις την νεχ,γιατι ρωτας για την ολυ?εχει θεμα οικονομικο?ή οχι?δλδ ρωτας να παρω φιατ παντα ή φεραρι 360?και τα δυο ειναι εξισου καλα,αλλα οπως και να το κανουμε,το φεραρικο εναι λιγο καλυτερο............

Γιατι εγω δεν ξερω απο καμερες και δεν εγω δουλεψει καμια απ αυτες.Απλα ρωταω μηπως καποιος τις εχει δουλεψει και ξερει να πει μια γνωμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...