Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναμενόταν, η HTC προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του HTC One Mini 2, που όπως φανερώνει και η ασυνήθιστη ονομασία του, αποτελεί τη "μικρή" έκδοση της φετινής ναυαρχίδας της εταιρείας, του One M8.Αυτό σημαίνει ότι το One Mini 2 διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό με το μεγάλο του αδερφό, κάτι που περιλαμβάνει και το αλουμίνιο υλικό για τον οποίο η HTC έχει δεχθεί πολύ θετικά σχόλια. Η σημαντική διαφορά βρίσκεται περιμετρικά της συσκευής όπου έχει χρησιμοποιηθεί πλαστικό υλικό, κάτι που είχαμε δει και στο περσινό μοντέλο.

Διαφορές υπάρχουν και στο τεχνικό τομέα, ξεκινώντας από την οθόνη των 4.5' ιντσών με HD ανάλυση ενώ στο εσωτερικό συναντάμε τον τετραπύρηνο Snapdragon 400, χρονισμένο στο 1.2 GHz μαζί με 1 GB RAM και μπαταρία 2.100 mAh. Η χωρητικότητα βρίσκεται στα 16GB και μπορείτε να την επεκτείνετε μέσω της microSD θύρας με επιπλέον 128 GB.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του One M8 πάντως δεν παίρνει το δρόμο προς το mini μοντέλο αφού σ' αυτό βλέπουμε κάμερα 13MP με αισθητήρα BSI και διάφραγμα f/2.2 εν αντιθέση της Ultrapixel κάμερας και της δεύτερης κάμερας στο πίσω μέρος που έχουμε δει στο μεγαλύτερο μοντέλο. Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει η κάμερα στα 5MP ικανή και αυτή για εγγραφή 1080p video.

Posted Image

Το HTC One Mini 2 αναμένεται στην αγορά τον επόμενο μήνα, στα ίδια τρία χρώματα του HTC One M8, το ασημί, γκρι και χρυσό.

Δημοσ.

Αν ξεκινήσει στα 300€ και πέσει στα 250€ μετά απο κανένα δυο μήνες νομίζω πως θα έχει λαμπρή πορεία.

Αλλα απο αυτά που έχουμε δεί μέχρι στιγμής απο την htc οι πιθανότητες είναι να ξεκινήσει στα 450€ όπως και ο πρόγονος του, οπότε θα πάει και άπατο...

• Like 6
Δημοσ.

Ιδια χαρακτηριστικα, ,επεξεργαστη, οθονη κλπ με το moto g, απλα με καλυτερη καμερα και κατασκευη απο αλουμινιο.

Ομως η τιμη του θα ειναι διπλασια...

Αλλη μια αποτυχια της htc λογω τιμολογησης.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά η μπαταρία είναι θηρίο ή μου φαίνεται;

2100mAh με 720p και Snapdragon 400 είναι overkill!

Δημοσ.

Παιδιά η μπαταρία είναι θηρίο ή μου φαίνεται;

2100mAh με 720p και Snapdragon 400 είναι overkill!

το Xperia SP εχει 2πυρηνο στα 1.7 720p οθονη και εχει 2370 μπαταρια... βγαζει 6 ωρες οθονη στον νερο με 2-3 μερες αναμονη! Αυτο θα πει μπαταρια

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάσου αυτό :P

Μιάμιση μέρα σκληρή χρήση, να φανταστώ

tumblr_lvwcg6XeHm1qbjo08o1_250.png

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν ξεκινήσει στα 300€ και πέσει στα 250€ μετά απο κανένα δυο μήνες νομίζω πως θα έχει λαμπρή πορεία.

κάτω από 400 δεν το βλέπω να ξεκινάει, εγγύηση η HTC στις τιμές, λες κι έχει το μεγαλύτερο κομμάτι στην πίτα...

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ κακόγουστες οι συγκεκριμένες φατσούλες για να μην πω χειρότερα. (γνώμη μου)

Κάθε φορά που διαβάζω για "mini" ανατρέχω στις εξωτερικές διαστάσεις και το βάρος της συσκευής. Το HTC One mini 2 έχει ίδιες διαστάσεις και είναι 7 γραμμάρια βαρύτερο από το S4. Μπορεί να είναι μίνι σε σχέση με το μεγαλύτερο αδερφάκι και είναι και ωραία συσκευή αλλά δεν αποτελεί και σχεδιαστικό θαύμα με τέτοια περιθώρια. Στα θετικά ότι έχει SD card slot.

Δημοσ.

Να θυμισω οτι το περσινο μοντελο galaxy S4 (OXI το S4 mini) εχει μηκος 136.6 mm και το φετινο One Mini εχει μηκος 137.4 mm... Το επομενο μοντελο θα ειναι μεγαλυτερο απο το τηγανι μου; Φτασαμε και οι mini συσκευες να φαινονται μεγαλες;

Τα υπολοιπα χαρακτηριστικα αναμενομενα. Εχουμε συνηθισει στο να θαβουν τις mini ναυαρχιδες και να μην εχουν καμια σχεση με τον μεγαλο τους "αδερφο". Φυσικα μονη φωτεινη εξαιρεση το Xperia Z1 Compact και αναμενουμε τη συνεχεια.

• Like 3
Δημοσ.

το Xperia SP εχει 2πυρηνο στα 1.7 720p οθονη και εχει 2370 μπαταρια... βγαζει 6 ωρες οθονη στον νερο με 2-3 μερες αναμονη! Αυτο θα πει μπαταρια

Στο νερό αποκλείεται. Το SP δεν είναι αδιάβροχο :P

Καλύτερο από το περσινό αλλά οι διαστάσεις το πάνε αυτομάτως σε κινητά ανώτερων specs, όπως το Nexus 5, που είναι και φθηνότερο.

Δημοσ.

Βρε παιδια συγγνωμη γιατι κανεις δεν το ανεφερε...

Το τσιπακι του one mini ειναι αν οχι το ιδιο σε δυναμη ισως  ποιο σπιρτοζικο απο του one mini 2...ασε που ακουγεται πως θα ξεκινα στην Ευρωπη απο 470 ευρω....για κλαμματα...

Δημοσ.

350 και πολλά θα ήταν, δυστυχώς η HTC δεν το έχει με τις mini συσκευές. Πληρώνεις μονο 200 ευρώ για την κατασκευή + ότι προσωπικά δεν μου αρέσει το πλαστικό περίβλημα γύρω από την οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...