Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Αγορασα προσφατα το παραπανω λαπτοπ. Freedos χωρις λειτουργικο.

Θελω να του περασω Win 7 64bit.

Εχω προσπαθησει με 3 διαφορετικες κοπιες dvd που εχω αλλα τιποτα. Στο 95% κολλαει.

Μηπως να κατεβασω καμια αλλη εκδοση ? Μηπως να κατεβασω Win 8 ?

(Δοκιμασα μια εκδοση 32bit την οποια εγκατεστησε κανονικα αλλα την εβγαλα)

Μηπως φταιει τιποτα αλλο ?

Εχω δει και ενα μηνυμα που εμφανιζεται το οποιο εχει να κανει με το φορματ του δισκου το οποιο αν θυμαμαι καλα δεν ειναι NTFS.

Καμια ιδέα ?

Δημοσ.

Κατέβασε αυθεντικό iso για windows 7 απο εδω http://www.askvg.com/direct-download-links-download-official-original-and-untouched-windows-7-iso-32-bit-and-64-bit/, βάλε επισης στο bios στις επιλογές για τους δίσκου που λεει να τους βλέπει σαν IDE και οχι AHCI και ξανα δοκίμασε.

Όταν φτάνεις στο σημείο που επιλέγεις τον δίσκο κανε delete το partition , format σε ntfs και συνέχισε με την εγκατάσταση

Δημοσ.

Κατέβασε αυθεντικό iso για windows 7 απο εδω http://www.askvg.com/direct-download-links-download-official-original-and-untouched-windows-7-iso-32-bit-and-64-bit/, βάλε επισης στο bios στις επιλογές για τους δίσκου που λεει να τους βλέπει σαν IDE και οχι AHCI και ξανα δοκίμασε.

Όταν φτάνεις στο σημείο που επιλέγεις τον δίσκο κανε delete το partition , format σε ntfs και συνέχισε με την εγκατάσταση

Γιατί σαν IDE?

Καινούριο laptop και να μην μπορεί να βλέπει AHCI?

Το πιθανότερο είναι ότι δεν έκανε delete το partition και διαμόρφωση νέου.

Δημοσ.

Καμία φορά δεν ξέρει τι γίνεται οποτε ας το δοκιμάσει και με IDE αν δεν πετύχει το format σε ntfs

Δημοσ.

/Καλησπερα και παλι...

3 δισκακια των Win 7 δεν μπορεσαν κανουν την εγκατασταση. 

Κατεβασα μια εκδοση win 7 lite 700mb καταφερα εκανα φορματ και partition για να αλλαξω το φορματ σε Ntfs και επειτα περασα μια κανονικη κοπια απο πανω του Ultimate.

Απλα μου εκανε εντυπωση. εχω φορμαρει πανω απο 200 μηχανακια με αυτα τα δισκακια κ ομωσ στο συγκεκριμενο λαπτοπ εφαγε σκαλωμα... Μηπως τα λαπτοπ με freedos χρησιμοποιουν αλλα φορματ τελικα ?

Υγ. Το μπιος του λαπτοπ εχει περιορισμενες επιλογες για οσα ειπατε παραπανω.

Οπως και να χει σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Καλη αγορα το λαπτοπ το προτεινω σε οσους διαθετουν εως 500 ευρω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...