Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λεω ότι είναι καλυτερα ντε και καλα καποιος να παρει ταμπλετα με core i - εξαλου και εγω εχω το t100....απλα μιλαμε για επιδοσεις και εκει είναι χαοτικες μεταξυ ενός ατομ και ενός core i5.....

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχει το pen+keyboard τότε είναι overpriced σε αυτή την τιμή.

Πιστεύω ότι τώρα πειραματίζονται να δουν ποιοί είναι αυτοί που θα στάξουν ένα κάρο λεφτά για ένα overpriced notebook.

Ελπίζω να μην έρθει Ελλάδα ή Ευρώπη στα 600 ευρώ.

Προσωπικά αν έρθει με τόσα λεφτά (600 ευρώ μόνο το tablet) τότε θα περιμένω του χρόνου να πέσουν οι τιμές,να έρθουν οι cherry trail και να πάρω ένα notebook που θα μου δίνει τα σωστά specs στην σωστή τιμή.Τώρα είναι απλά κλέψιμο.

Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λεω ότι είναι καλυτερα ντε και καλα καποιος να παρει ταμπλετα με core i - εξαλου και εγω εχω το t100....απλα μιλαμε για επιδοσεις και εκει είναι χαοτικες μεταξυ ενός ατομ και ενός core i5.....

Σε αυτό συμφωνώ και εγώ. Σαφώς και ο i5 είναι κατά πολύ ισχυρότερος από τον Atom αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η ταμπλέτα έχει διαφορετικό τρόπο χρήσης από ένα laptop-ultrabook και οι Atom  Bay Trail σχεδιάστηκαν ειδικά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ταμπλετών. Για αυτό είναι και πολύ καλύτερη επιλογή για αυτά τα μηχανήματα.

Δημοσ.

Οι Atom είναι μια χαρά για office stuff & multimedia playback. Οι i5-u μπορούν να τρέξουν πιο άνετα "βαριές" εφαρμογές λόγω ισχυρότερων πυρήνων & παιχνίδια λόγω (σημαντικά) ισχυρότερης GPU, οπότε η σωστή επιλογή είναι ανάλογη της επιθυμητής χρήσης.

Η Lenovo έχει καβαλίσει το καλάμι πάντως, αν ζητάει $600 για μοντέλο με 2GB Ram & 64GB eMMC (η πηγή αναφέρει "flash storage" και όχι SSD).

• Like 1
Δημοσ.

παιδακια μη ψαρωνετε με το 600αρι ουτε ειναι πουθενα δεδηλωμενο οτι το νεοεισερχομενο hardware ερχεται  εδωσε τιμη 1:1 με το ευρω

430 ευρω για fullhd με  το νεο Atom Z3795 και ssd απο 64gb ειναι πολυ καλη τιμη για ολο το πακετο

Δημοσ.

600 δολάρια είναι χωρίς φόρους και χωρίς import charges.

Εύχομαι να έχεις δίκιο όμως.

Εγώ περιμένω να ανακοινώσει η Asus το Τ200.Έχει βγει ήδη μοντέλο Τ100 με 500 GB σκληρό στο πληκτρολόγιο.(ακόμα πιο δελεαστική προσφορά αν είναι χαμηλή η τιμή και ακόμα περισσότερο αν έχει wacom ).

Δημοσ.
dionisisg, on 15 May 2014 - 1:13 PM, said:dionisisg, on 15 May 2014 - 1:13 PM, said:dionisisg, on 15 May 2014 - 1:13 PM, said:

δεν διαφωνω αλλα και έτσι να το πάρεις ο ι5 του surface ειναι διπυρινος με hyper threading και ο atom καθαρός 4πύρινος, αυτό και μόνο κάτι λέει

Μην κοιτας χαρακτηριστηκα κοιτα τα benchmarks σε πραγματικες μετρησεις δυναμικοτητας των επεξεργαστων!

Ο i5 του surface pro 2 ειναι 400% πιο δυνατος στο 1 πυρηνα και 200-250% πιο δυνατος στους πολλαπλους πυρινες και ακομη δεν εχουμε μετρησεις για τους bay trail στα 64bit!

Στα γραφικα,εκει μεγαλωνει ακομη περισσοτερο το χαος γιατι φτανει και μεχρι και 600% υπερ του i5(intel HD 4400)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...