markoskerass Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Καλημέρα, Χρησιμοποιώ αυτό το λάποπ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902567εδώ και 3 χρόνια και οι αποδόσεις του στα παιχνίδια που παίζω δεν είναι και οι καλύτερες, Πιάνω στα lowest settings 40-50 fps και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω overclock την καρτα γραφικών, η αν υπάρχει καποια άλλη λύση πείτε μου απο κάτω. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 καλημέρα, το msi afterbuner και το αντιστοιχο της ati που εχει μεγαλυτερο ευρος μπορουν να σε βοηθησουν να clockareis τη καρτα σου αλλα παντα με δικη σου ευθυνη και σιγα σιγα..,προσεχε τις θερμοκρασίες.... καλη επιτυχια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 ΟC σε λαπτοπ? Προσωπικα δεν το συνιστω ειναι που ειναι ζεστα θα το κανεις μετα μπαρμπεκιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoskerass Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μπορείτε να μου χελπάρετε γιατί και εγώ πρώτη φορά κανω overclock? Η κάρτα γραφικών του ειναι Intel HD Graphics θα δουλέψουν σίγουρα τα παραπάνω προγράμματα; Επίσης, Μπορώ να ποστάρω με κάποιο πρόγραμμα μία φωτογραφία με τις θερμοκρασίες του λάπτοπ να μου πείτε πόσο μπορώ να τις ανεβάσω ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Αυτη η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμνη στον επεξεργαστη δεν νομιζω να περνει OC, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 φιλέ δεν γίνετε τίποτα με τις onbord παράτα τα. αν θες να παίζεις παιχνίδια μόνο pc με 700-800 έχεις τελειώσει και τα παίζεις όλα το θέμα ωμός είναι αν μπορείς να τα δώσεις αυτά τα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoskerass Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Γιατι νομίζεις οτι ψάχνομαι; Αμα είχα τα λεφτά θα έπερνα καινούριο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα