NickTG Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Τα χιλιόμετρα δεν λεν τίποτα. Του πατέρα μου του άναψε αυτό το λαμπάκι σε αμάξι 3ετίας με 60000 και τελικά είχε καεί ο καταλύτης από νοθευμένη βενζίνη. Σε τέτοιες περίπτωσεις καλό είναι να ζητάμε και χαρτί από το συνεργείο πως φταίει η βενζίνη.
BritGreek Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Στο Golf μου όποτε άναβε αυτό, ήταν βρώμικο καύσιμο, αλλά μπορεί να είναι ένα κάρο άλλα πράγματα. H λύση ήταν reset μετά από έλεγχο αφού δεν έβγαζε πρόβλημα το διαγνωστικό, και γέμισμα με μισή Super αμόλυβδη και μισή απλή αμόλυβδη, κάτι το οποίο σταματούσε και τα πυράκια που πάντα υπήρχαν με την απλή.
lary7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Στο Golf μου όποτε άναβε αυτό, ήταν βρώμικο καύσιμο, αλλά μπορεί να είναι ένα κάρο άλλα πράγματα. H λύση ήταν reset μετά από έλεγχο αφού δεν έβγαζε πρόβλημα το διαγνωστικό, και γέμισμα με μισή Super αμόλυβδη και μισή απλή αμόλυβδη, κάτι το οποίο σταματούσε και τα πυράκια που πάντα υπήρχαν με την απλή. Ποιο Golf εχεις; Γιατι στο δικο μου Golf ειναι μονιμα αναμενο και μονο με μαυρο μαρκαδορο "σβηνει".
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ποιο Golf εχεις; Γιατι στο δικο μου Golf ειναι μονιμα αναμενο και μονο με μαυρο μαρκαδορο "σβηνει". Να υποθέσω μοτέρ FSI? Και δύο φίλοι εχουν παρόμοιο θέμα (ένας με gold Και ένας με scoda με τον ιδιο κινητήρα).... Είναι λόγω της κακής βενζίνης που βλέπει ο αισθητήρας (λογικά όπως και σε μένα, ΝΟχ ή κάποιος 2-3ος λ)
lary7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 FSI 1.6, ο αισθητηρας ΝΟΧ ειναι αλλα με 400+ευρω που ζητανε κάνω οτι δεν το βλέπω....
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 FSI 1.6, ο αισθητηρας ΝΟΧ ειναι αλλα με 400+ευρω που ζητανε κάνω οτι δεν το βλέπω.... δε σειμ χιαρ σε E87N... Ξεκινησα το χειμώνα να βάζω μονο Shell V-POWER απο ένα μονο βενζινάδικο και δε μου ξαναναψε τιποτα εδω και 6 μήνες... Μα τίποτα! Είναι κλασσική περίπτωση βλάβης στην Ελλάδα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Το διαγνωστικο δεν εδειξς τιποτα Μαλλον φτωχο μιγμα υγραερίου Το μηδενισαν γεμισα από άλλο υγραεριο και αν το ξανακανει θα αλλαξουν μπεκιερα
dimitrisOP Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 με το υγραεριο ειναι συχνο προβλημα αυτο,δεν ειναι τιποτα
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Το διαγνωστικο δεν εδειξς τιποτα Μαλλον φτωχο μιγμα υγραερίου Το μηδενισαν γεμισα από άλλο υγραεριο και αν το ξανακανει θα αλλαξουν μπεκιερα ακουγα τις προάλλες (2-3 μήνες) οτι αρχισαν και το νοθεύουν και αυτό οι ξεφτιλισμένοι οι βενζινάδες... Μια χαρα! (δούλεψε το 1-2 μέρες με βενζίνη να δουλέψουν λίγο τα λιπαντικά/πρόσθετα της στο μοτέρ)
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Το laptop εγραψε "Δεν βρεθηκε ΚΔΒ" τι στο καλο ειναι τούτο; το μονο ΚΔΒ ( κέντρο Διοίκησης Βολής) που ξερω εγω ειναι αρμα στο οποιο υποτιθεται οτι ανηκα οταν ήμουν στο ΠΒ ... χαχα κρατα μας ενήμερους..! 1
Hyphen Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Το διαγνωστικο δεν εδειξς τιποτα Μαλλον φτωχο μιγμα υγραερίου Το μηδενισαν γεμισα από άλλο υγραεριο και αν το ξανακανει θα αλλαξουν μπεκιερα 99,9% απο το υγραεριο φιλε Γιαννη. Γιατι το αμαξι ειναι καινουργιο...καταλυτες και τετοια δεν παιζει. Οταν βγαζει το check ειναι απο φτωχο μιγμα και δεν εχει να κανει με το πρατηριο.Εχει να κανει με τις ρυθμισεις που σου εχουνε κανει το ποσο να ψεκαζει. Να σου δωσω ενα παραδειγμα μπορει να το κανει αμα αρχισεις τις γκαζιες και το φτασεις 6000 στροφες μπορει η πιεση να ξεπερνασει το οριο και να κανει shut down τον κυλινδρο για να αποφυγει ζημια. Δεν εχεις παρατηρησει ρεταρισμα?
BritGreek Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ποιο Golf εχεις; Γιατι στο δικο μου Golf ειναι μονιμα αναμενο και μονο με μαυρο μαρκαδορο "σβηνει". Είχα. Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να το συντηρώ και να το επισκευάζω και έκαιγε και πάρα πολύ καύσιμο. Ήταν Golf IV 1.6 το οποίο έτυχε να παρουσιάσει πάρα πολλά προβλήματα, ίσως δεν το πρόσεξα κι εγώ αρκετά, μάλλον έπεσα στην περίπτωση ελαττωματικού. Μόνο ένας μηχανικός ήξερε και το έφτιαχνε χωρίς να με κοροϊδεύει όποτε χάλαγε, αλλά κάθε μήνα έβγαζε και κάτι άλλο, άσχετο με το προηγούμενο. Για μένα ο καλύτερος σε VAG εδώ και 30+ χρόνια, αλλά δεν αναφέρω όνομα, γιατί δεν κάνουμε διαφήμιση. Έχω αλλάξει μάρκα και πλέον η σχέση μου με τα συνεργεία είναι μόνο για την ετήσια απλή συντήρηση. 0 βλάβες και 100.000 χιλιόμετρα σε μικρό χρονικό διάστημα. τι στο καλο ειναι τούτο; το μονο ΚΔΒ ( κέντρο Διοίκησης Βολής) που ξερω εγω ειναι αρμα στο οποιο υποτιθεται οτι ανηκα οταν ήμουν στο ΠΒ ... χαχα κρατα μας ενήμερους..! Καταγραφή Διάγνωσης Βλάβης ίσως;
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Καταγραφή Διάγνωσης Βλάβης ίσως; Σωστός... Δεν εχει τύχει να δουλέψω ποτε διαγνωστικό στα ελληνικά (οπως οι περισσότερες μεταφράσεις λογισμικού ειναι και αυτές για κλάματα)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα