Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μου το εβγαλε από χθες σε Honda CRV Ευχαριστω
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Check engine ειναι. Καπου βογκάει στο μοτέρ ο Ιάπωνας κ. Γιάννη...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Πηρα στο service και θα παω από εκει το μεσημερι . Μπορει να είναι οτιδήποτε μου ειπαν αλλα με 56.000 χλμ να βογγαει το μοτερ του 2008 ???
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ναι χλωμο μου φαίνεται και εμένα, ισως κάτι παίζεται όντως με το υγραέριο... Πως και δεν εχεις κανενα φορητό διαγνωστικό;
madsc Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Γιαννή τα check engine lights μπορεί να είναι κάτι χαζό, από misfire μέχρι 02 sensor, μπορεί και όχι όμως. Στην αντιπροσωπεία που θα πας θα σου τσεκάρουν το error code που κατέγραψε ο εγκέφαλος με ένα obd scanner. Ρώτα τους τι λάθος είδε ο εγκέφαλος και πες το σε αυτόν που σου τοποθέτησε το υγραέριο. /sc
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Γιαννή τα check engine lights μπορεί να είναι κάτι χαζό, από misfire μέχρι 02 sensor, μπορεί και όχι όμως. Στην αντιπροσωπεία που θα πας θα σου τσεκάρουν το error code που κατέγραψε ο εγκέφαλος με ένα obd scanner. Ρώτα τους τι λάθος είδε ο εγκέφαλος και πες το σε αυτόν που σου τοποθέτησε το υγραέριο. /sc Αυτό ακριβώς... Τα χλμ δε λένε πολλα πάντως σε κάθε περίπτωση... Στο δικό μου ειχα στις 5000 χλμ Check engine λόγω σκόνης στην εισαγωγή αέρα (ήμουν σε νησί με χωματόδρομους κλπ), αυτό δεν ειναι πρόβλημα... Επίσης ειχα απο φρακαρισμένη μπομπα υπερυψηλής στις 120000+, εκεινο ήταν πρόβλημα! Παρατήρησες κάποια διαφορά στην απόδοση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 προβλημα με το υγραεριο? Λετε μετα από 15.000 χλμ μονο ?? Γιαννή τα check engine lights μπορεί να είναι κάτι χαζό, από misfire μέχρι 02 sensor, μπορεί και όχι όμως. Στην αντιπροσωπεία που θα πας θα σου τσεκάρουν το error code που κατέγραψε ο εγκέφαλος με ένα obd scanner. Ρώτα τους τι λάθος είδε ο εγκέφαλος και πες το σε αυτόν που σου τοποθέτησε το υγραέριο. /sc Σε αυτους τοποθετησα το υγραεριο για να ισχυει η 10ετης εγγυηση για μηχανη , κιβωτιο (αυτοματο) και αλλα κυρια μερη του αμαξιου Για αυτό το ακριβοπληρωσα πριν εναμισυ χρονο 1400 ευρω Αυτό ακριβώς... Τα χλμ δε λένε πολλα πάντως σε κάθε περίπτωση... Στο δικό μου ειχα στις 5000 χλμ Check engine λόγω σκόνης στην εισαγωγή αέρα (ήμουν σε νησί με χωματόδρομους κλπ), αυτό δεν ειναι πρόβλημα... Επίσης ειχα απο φρακαρισμένη μπομπα υπερυψηλής στις 120000+, εκεινο ήταν πρόβλημα! Παρατήρησες κάποια διαφορά στην απόδοση; Όχι καμμια διαφορα δεν παρατηρησα .Μαλιστα αναψε 6 το πρωι μολις εβαλα μπροστα οποτε μαλλον αποκλειω περιπτωση θερμοκρασίας Το πρωτοειδα χθες μεσημερι που ειχα παει από δουλεια σπιτι αποσταση 5 χλμ
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 ε κατι χαζό θα είναι, μην αγχεσαι... Γυρνάει κανονικά στο αέριο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 ε κατι χαζό θα είναι, μην αγχεσαι... Γυρνάει κανονικά στο αέριο; Ναι μια χαρα γυρναει . Το αμαξι εχει 3+7 χρονια εγγυηση .Τα +7 είναι... παγαποντια του Σαρακακαη γιατι ισχυουν μονο για τον πρωτο ιδιοκτητη για τα βασικα του αυτοκινητου .Μαλιστα επιεδη απαγορευεται να μην μεταβιβάζεται η εγγυηση τα λεει ....bonus / ανταμοιβή για την προτιμηση Αυτά με τους ορους του 2008 .Τωρα νομιζω εχουν μονο 3 χρονια και τελος
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Γιάννη εχει μηπως το CRV αισθητήρα NOx ή 2-3 λ ; Προσφατα πετυχα τύπο στην αντιπροσωπεία με ιδιο αυτοκίνητο με εμένα που ειχε βάλει αέριο και του έκαψε το NOx (οχι οτι αν δε βάλεις δε καίγεται αλλα επιταχύνεται)...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Γιάννη εχει μηπως το CRV αισθητήρα NOx ή 2-3 λ ; Προσφατα πετυχα τύπο στην αντιπροσωπεία με ιδιο αυτοκίνητο με εμένα που ειχε βάλει αέριο και του έκαψε το NOx (οχι οτι αν δε βάλεις δε καίγεται αλλα επιταχύνεται)... Ιδεα δεν εχω...Ουτε ξερω τι είναι αυτό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ε υπομονή τότε ως το μεσημέρι.. Θα παω κατά τις 13:00
kalogeros Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Πηρα στο service και θα παω από εκει το μεσημερι . Μπορει να είναι οτιδήποτε μου ειπαν αλλα με 56.000 χλμ να βογγαει το μοτερ του 2008 ??? Τα χιλιόμετρα δεν λεν τίποτα. Του πατέρα μου του άναψε αυτό το λαμπάκι σε αμάξι 3ετίας με 60000 και τελικά είχε καεί ο καταλύτης από νοθευμένη βενζίνη. Πήγες τελικά στην αντιπροσωπία; Τι σου είπαν ότι είχε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα