Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου έστειλε ενα μήνυμα σήμερα ο παροχος μου για το 4g. Έστειλα λοιπον τη λεξη 4g στον συγκεκριμένο αριθμο και απο καποιες ώρες και μετα ΟΤΑ μπαίνω στο ιντρερνετ απο τα δεδομένα Παντα γράφει 4g αντί για 3g. Οπως έγραφε πριν. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Δημοσ.

Ενεργοποίησες την πρόσβασή σου σε 4g δίκτυο, και αν έχεις συσκευή συμβατή με 4g, τότε θα εκμεταλλεύεσαι πλήρως τις δυνατότητές της.

Το ότι γράφει 4g δεν σημαίνει ότι πάντα θα είσαι συνδεδεμένος με 4g, παρά μόνο όταν θα έχεις διαθέσιμο 4g στην περιοχή σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου έστειλε ενα μήνυμα σήμερα ο παροχος μου για το 4g. Έστειλα λοιπον τη λεξη 4g στον συγκεκριμένο αριθμο και απο καποιες ώρες και μετα ΟΤΑ μπαίνω στο ιντρερνετ απο τα δεδομένα Παντα γράφει 4g αντί για 3g. Οπως έγραφε πριν. Γιατί συμβαίνει αυτό;

ελα ντε...μεγαλο μυστηριο..../facepalm

Δημοσ.

ελα ντε...μεγαλο μυστηριο..../facepalm

μπηχτη αδε γεια ρε πιτστιρικο , ρωταω κατι για να καταλαβω και η απαντηση σου ειναι /facepalm φανταζομαι πρεπει να εισαι 10 χρονων

Ενεργοποίησες την πρόσβασή σου σε 4g δίκτυο, και αν έχεις συσκευή συμβατή με 4g, τότε θα εκμεταλλεύεσαι πλήρως τις δυνατότητές της.

Το ότι γράφει 4g δεν σημαίνει ότι πάντα θα είσαι συνδεδεμένος με 4g, παρά μόνο όταν θα έχεις διαθέσιμο 4g στην περιοχή σου.

Ναι ειναι συμβατη με 4g . Οκ ευχαριστω

Δημοσ.

τι να καταλαβεις ρε σαουρον ? σου στελνει ο παροχος μηνυμα για 4g...στελνεις μηνυμα με την λεξη 4g..και μετα αναρωτιεσαι γιατι βλεπεις 4g στο κινητο σου?

μαλλον αλλος ειναι ο 10χρονος εδω περα...

τεσπα....

Δημοσ.

Τι ρωτάς ρε αδερφέ τώρα; Γιατί γράφει 4g; Αφού το ενεργοποίησες τι θα έπρεπε να γράφει;

Δημοσ.

Ρωταω διοτι εχω ακουσει οτι 4g ακομα δεν μπορεις να πιασεις μονο στο συνταγμα δεν γνωριζω αν μπορει κανεις πλεον να πιασει σε ολες τις περιοχες οποτε και να γραφει ετσι δεν ειναι gsm πιανει αυτο ρωταω. το οτι γραφει δεν σημαινει οτι πιανει συνεχεια ευχαριστω που απαντησα μονος μου στην ερωτηση μου. 

Δημοσ.

Ρωταω διοτι εχω ακουσει οτι 4g ακομα δεν μπορεις να πιασεις μονο στο συνταγμα δεν γνωριζω αν μπορει κανεις πλεον να πιασει σε ολες τις περιοχες οποτε και να γραφει ετσι δεν ειναι gsm πιανει αυτο ρωταω. το οτι γραφει δεν σημαινει οτι πιανει συνεχεια ευχαριστω που απαντησα μονος μου στην ερωτηση μου. 

και οι δύο πάροχοι έχουν αρχίσει να έχουν ευρεία κάλυψη 4g σε Αθήνα και Θεσ/νίκη και ξεκινάνε και στην επαρχία...αν το κινητό σου γράφει 4g σημαίνει οτι έχεις κάλυψη 4g (και άρα ταχύτερο ιντερνετ).

Το οτι φεύγουν ευκολότερα τα ΜΒ δεν ισχύει ακριβώς, τα ίδια ΜΒ θα χρησιμοποιήσεις για να δεις κάτι συγκεκριμένο, απλά στο 4g θα το δεις γρηγορότερα.

Για τη μπαταρία όμως ισχύει ακριβώς, επείδη το κινητό σου ψάχνει συνεχώς για 4g και εναλλάσεται μεταξύ των δικτύων, καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από ότι να το είχες ρυθμισμένο μόνιμα σε 3g (λιγότερες εναλλαγές αφού έχει ευρύτερη κάλυψη).

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr:

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

• Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα

Παρακαλώ υποβάλετε εκ νέου το θέμα σας, δίνοντάς του αυτήν την φορά έναν περιγραφικό τίτλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...