Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω έχω απεγκαταστήσει πάντως την εφαρμογή που λέγεται developers preview και πήρα και την χθεσινή αναβάθμιση κανονικά.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν εγκαθιστούμε κάτι beta είναι ... beta και τα hickups, παραφωνίες, μισοτελειωμένα features, lags είναι όλα μέρος της βόλτας.... 

Ποτέ μην βάζετε τέτοια πράγματα στο κινητο που το χρησιμοποιείτε καθημερινά...

Aπό τη στιγμή που μπήκες στον χορό η απλή απάντηση είναι ΟΧΙ

Από την άλλη μπορείς να απεγκαταστήσεις το developer preview app

να μείνεις ως έχεις

με τα προβλήματα  (που ίσως έχεις)

και να μη ξαναπάρεις κανένα update μέχρι την επίσημη τελική εκδοση  η οποία και θα σου έρθει απροβλημάτιστα όπως σε όλους τους υπόλοιπους με Windows Phone 8

Αν τώρα ντε και καλά θες να επιστρέψεις στα παλιά 8άρια η λύση είναι flash με firmware

λύση που δε θα στο πρότεινα αν δε το έχεις ξανακάνει, πάντως βήματα οδηγούς κτλ θα βρείς στο XDA 

όταν λοιπόν επιστρέψεις σε περιμένει αρκετά μεγάλος δρόμος αφού θα πρέπει να πάρεις όοοολα τα WinPhone 8 updates, GDR, συν το black(αν έχεις Νοκια)

μιλάμε για ένα - ενάμιση ωράκι χαμένο μόνο σε updates... 

@jimsss

Όλα τα windows phone 8 θα το πάρουν (πόσο μάλλον τα MS/NOKIA), ακόμα και τα Huawei (βέβαια εκεί είναι λίγο πιο χλωμό το θέμα αφού η Huawei πετά χαρταετό...)

Εγώ σκεφτόμουν να κάνω την απεγκατάσταση κλπ ΑΦΟΥ έρθει το επίσημο 8.1 μιας και αντιμετωπίζω όντως πολλά προβλήματα αυτή τη στιγμή και να είναι (ελπίζω) σε όλα οκ πλεον. Ούτε το σημερινό update έφτιαξε σε εμένα κάτι, ούτε τα τόσα hard reset που έχω βαρέσει.

Για flashάρισμα κλπ ούτε καν, δεν έχω σκοπό να μπλέξω κι άλλο. Απλά με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα αποφυγής των developer previews.

Δημοσ.

Εγώ σκεφτόμουν να κάνω την απεγκατάσταση κλπ ΑΦΟΥ έρθει το επίσημο 8.1 μιας και αντιμετωπίζω όντως πολλά προβλήματα αυτή τη στιγμή και να είναι (ελπίζω) σε όλα οκ πλεον. Ούτε το σημερινό update έφτιαξε σε εμένα κάτι, ούτε τα τόσα hard reset που έχω βαρέσει.

Για flashάρισμα κλπ ούτε καν, δεν έχω σκοπό να μπλέξω κι άλλο. Απλά με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα αποφυγής των developer previews.

Οπότε το έχεις καταλάβει όλο λάθος χαχαχαχα

Δε χρειάζεσαι καμία απεγκατάσταση ΑΦΟΥ (και χαίρομαι που το ξεκαθάρισες) βγεί η 8.1

Άπαξ και βγεί επίσημα η 8.1 όλοι και ενοώ ΟΛΟΙ όσοι έχουν απλές συσκευές και απλά εγγράφηκαν στην public beta

1. θα λάβουν το Gold RTM κανονικά μέσω OTA

2. θα λάβουν ανανεωμένο το Firmware/featurepack από τον vendor τους

και that's all folks, πλέον τότε θα έχει λήξει το 8.1 public beta, το developer preview app θα είναι άχρηστο,

οπότε και δεν θα υπάρχει λόγος ύπαρξης αυτού στην συσκευή, κάνεις uninstall και φχαριστιέσαι τα 8.1 official.

Δημοσ.

Μπορώ αν θέλω να "απενεργοποιήσω" κάποια στιγμή τα developer updates και να ξαναγυρίσω μόνο στα κανονικά;

Φίλε, Μια χαρά μπορείς να γυρίσεις πίσω στα 8 χωρίς κανένα πρόβλημα και ουτε ρίσκο όπως γράφει ενα φίλος απο πάνω. 

Απλά ακολούθησε τις οδηγίες από εδώ

http://www.ibtimes.co.uk/how-downgrade-windows-phone-8-1-windows-phone-8-video-1445488

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους. Έχω ένα Lumia 1520 της Vodafone και έχω περάσει το τελευταίο 8.1 firmware. Παρατήρησα μεγάλη βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας... αλλά έχω ένα πρόβλημα με το ραδιόφωνο το οποίο δεν ανταποκρίνεται... Έχετε παρατηρήσει αντίστοιχο πρόβλημα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποτε επιτέλους θα φτιάξουν τα bug με τις εφαρμογες? Αντιμετωπίζω τεράστια προβλήματα με την εφαρμογή του facebook πολλές φορές δν μ έρχονται ειδοποιήσεις δεν μ λέει ότι έχω μήνυμα ενώ εχω. Δεν λέει ότι διαβάστηκε το μήνυμα μου από τον χρηστή με τον οποίο συνομιλώ δεν με αφήνει μα πατήσω επεξεργασία σε αυτό π έγραψα παρα μονο να το κάνω αντιγραφή κ διαγραφή αρα αυτό με δεσμευει να κάνω copy ολη την πρόταση να σβήνω το σχόλιο να το κάνω paste κ μετά να το διορθώνω. Δεν με αφήνει να αλλάξω φωτο cover κ αρκετές φορές ενώ έχω κάποια like δεν μου λέει ποιος τα έκανε κ like εμφανίζει μόνο έναν από τους 5 τους οποίους έκαναν κάποιο like. Στην εφαρμογή Messenger στο fb δεν έχει επιλογή για εγράφη ήχου σε μήνυμα σε περίπτωση που θέλω να στείλω μήνυμα με φωνή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...