Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Που είναι αυτοί που έλεγαν πως η preview είναι η final έκδοση? έλα τώρα κακίες... 3
21century Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Νομίζω οτι πλέον θα βελτιώσει τη συνολική εικόνα του κινητού..
obi Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Που είναι αυτοί που έλεγαν πως η preview είναι η final έκδοση? Γιατί; Μήπως η χτεσινή αναβάθμιση δεν είναι πάλι preview; Αυτό που λέγεται, είναι πως η preview θα είναι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ η τελευταία ενημερωμένη έκδοση. Τελική έκδοση είχε μόνο ...το Symbian.
elight Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Λοιπόν, η διαφορά (τουλάχιστον στο 925 που έχω) είναι τεράστια. Η εφαρμογή battery sense πραγματικά έχει αλλάξει τα πράγματα. Πλέον ξέρω τι μου γίνεται από πλευράς κατανάλωσης των εφαρμογών και από την άλλη μπορώ να κόψω όσες δεν θέλω να τρέχουν στο background. Πρόβλημα δεν έχω βρει κανένα ως τώρα και παρά το γεγονός ότι φοβόμουν να κάνω την αναβάθμιση (έχω μόνο ένα κινητό) τελικά χαίρομαι που δεν έκανα πίσω. Στην πραγματικότητα η έκδοση 8.1 θα λεγόταν 9. Ο μόνος λόγος που αποφάσισαν να περιορίσουν το όνομα του update είναι η εναρμόνιση του με τα 8.1 των pc. Άσε που η Cortana είναι φοβερή. Το μόνο κακό είναι ότι για να την έχουμε πρέπει να γυρίσουμε το κινητό μας σε αγγλικά... Θα αλλάξει αυτό σίγουρα.
billbig2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εμένα μου έβγαλε κι άλλα bugs αυτό το update!!...Πρέπει να μαι πραγματικά αιώνια καταραμένος... Πάμε πάλι για hard reset λοιπόν.
sta2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 εμενα το ativ s ΚΑΙ μετα την αναβαθμιση οταν το κλειδωνω κανει 3-4 δευτερολεπτα να ακουστει το "κλακ" του κλειδωματος και το φλας στην καμερα ακομα "πινει τσιγαρα" δουλευοντας ΑΦΟΥ τραβηχτει η φωτο...
palawiaris Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Παίδες υπάρχουν ακόμα προβλήματα με την πρώτη αναβάθμιση.Και εγώ την έβαλα και είχα πρόβλημα με τον πλοηγό.Και αφού ήταν το μοναδικό πρόγραμμα που δούλευα πολύ, αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω και να περιμένω λιγάκι. Πάντως από χτες αναβαθμίστηκαν και οι χάρτες Here. Στο Ativ-s της γυναίκας μου δεν παρατήρησα κάπιο πρόβλημα,αλλά δεν έχει το Navigon που έχω στο 920.
NOTIOS1981 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Lumia 925 το νεο update διορθωνει πολυ τα πραγματα. Αν βαζαν και L2TP/IPSec Στο VPN θα ημουν χαρουμενος....
pillopoulos Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εγώ που προσπαθώ μέσω της Cortana να βρω ένα τραγούδι και δε μπορώ , μήπως γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται να κάνω;
billbig2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μπορώ αν θέλω να "απενεργοποιήσω" κάποια στιγμή τα developer updates και να ξαναγυρίσω μόνο στα κανονικά;
jimsss Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 παιδιά γνωριζει κανεις εαν θα γινει αυτη η αναβαθμιση στο NOKIA LUMIA 820????
sugardad78 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μπορώ αν θέλω να "απενεργοποιήσω" κάποια στιγμή τα developer updates και να ξαναγυρίσω μόνο στα κανονικά; Όταν εγκαθιστούμε κάτι beta είναι ... beta και τα hickups, παραφωνίες, μισοτελειωμένα features, lags είναι όλα μέρος της βόλτας.... Ποτέ μην βάζετε τέτοια πράγματα στο κινητο που το χρησιμοποιείτε καθημερινά... Aπό τη στιγμή που μπήκες στον χορό η απλή απάντηση είναι ΟΧΙ Από την άλλη μπορείς να απεγκαταστήσεις το developer preview app να μείνεις ως έχεις με τα προβλήματα (που ίσως έχεις) και να μη ξαναπάρεις κανένα update μέχρι την επίσημη τελική εκδοση η οποία και θα σου έρθει απροβλημάτιστα όπως σε όλους τους υπόλοιπους με Windows Phone 8 Αν τώρα ντε και καλά θες να επιστρέψεις στα παλιά 8άρια η λύση είναι flash με firmware λύση που δε θα στο πρότεινα αν δε το έχεις ξανακάνει, πάντως βήματα οδηγούς κτλ θα βρείς στο XDA όταν λοιπόν επιστρέψεις σε περιμένει αρκετά μεγάλος δρόμος αφού θα πρέπει να πάρεις όοοολα τα WinPhone 8 updates, GDR, συν το black(αν έχεις Νοκια) μιλάμε για ένα - ενάμιση ωράκι χαμένο μόνο σε updates... @jimsss Όλα τα windows phone 8 θα το πάρουν (πόσο μάλλον τα MS/NOKIA), ακόμα και τα Huawei (βέβαια εκεί είναι λίγο πιο χλωμό το θέμα αφού η Huawei πετά χαρταετό...) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα