voltmod Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Όσοι από εσάς έχουν εγκατεστημένα τα Windows Phone 8.1 (μέσω του προγράμματος Preview for Developers), τη πλέον σύγχρονη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft για φορητές συσκευές, ελέγξτε για σχετική αναβάθμιση.Η Microsoft ξεκίνησε τη διανομή της πρώτης αναβάθμισης για τα Windows Phone 8.1 Preview for Developers, ωστόσο δεν διευκρίνισε ποιες είναι οι αλλαγές που φέρνει συγκεκριμένα, παρά απλώς γνωστοποίησε ότι διορθώνονται πολλά bugs και πως βελτιώνεται η διάρκεια της ζωής της μπαταρίας. Εμείς ενημερώσαμε το Nokia Lumia 920 που έχουμε στη διάθεση μας πριν λίγες ώρες στην έκδοση 8.10.12382.878 ωστόσο δεν παρατηρήσαμε κάτι σημαντικό για να αναφέρουμε ενώ δεν έχει περάσει και αρκετό διάστημα για να σας πούμε για τη διάρκεια της μπαταρίας και αν βελτιώθηκε όπως λέει η Microsoft.
joandoul Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εγω περιμενω την ολοκληρωμενη αναβαθμιση.Ολα τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα!
dimitrisdim14 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εγώ αναβαθμισα χθες το,βράδυ ... Δεν παρατήρησα κάποια διαφορά ... Ίσως να βελτιώθηκε η ζωή της μπαταρίας ... Αλλά στο 1020 του φίλου μου δεν του δούλευε το βίντεο player και μετά,την αναβάθμιση όλα μια χαρά 1
OLDjunior Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Το πέρασα χτες βράδυ στο Ativ-s. Ελπίζω να κάνει μια διαφορά στην διάρκεια μπαταρίας.
Retromaniac Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εγω περιμενω την ολοκληρωμενη αναβαθμιση.Ολα τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα! Δεν νομίζω τάκη. Μια χαρά είναι η 8.1 τώρα. Αν περιμένεις την "τελική" εσύ χάνεις. 2
cone Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ναι όντως δεν αξίζει να περιμένεις. Ρο μόνο που δε μου δουλεύει είναι ο moliplayer. Κατα τ αλλα το HTC 8s το έκανε καινούργιο. Τι πληκτρολόγιο Swype δε παίζει με τα ελληνικά ε; κρίμα...
stevchrly Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 δεν ξέρω τι κάνουν κάποιοι με τις συσκευές τους και πως εγκαθιστούν τις όποιες προ εκδόσεις αλλά ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια ούτε σε ios ούτε τώρα σε windows
kxs14 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 κι άλλο? το Lumia520 κρατάει με μέτρια χρήση και συνέχεια συνδεσεμένο μέ χρι 3 μέρες
sugardad78 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Αναβαθμισα κ εγω χτες πέρα από την ωρα που μου πήρε να ξαναματαεγκαταστησει 13GB εφαρμογών δεν είδα κάποια άλλη διαφορα, για την μπαταρία θα μπορέσω να εξαγω ασφαλή συμπεράσματα μετά από 2 μέρες.. All in all μια χαρά είναι η 8.1, η κορτανα φοβερή κ ύστερα από το τελευταίο update (οχι αυτο το χτεσινο) ακούγεται ανθρώπινη και τονιζει/χρωματιζει φωνητικα ωραιοτατα την καθε προταση κ όχι ρομποτική (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) και έπονται ακομη μεγαλύτερα πράματα μετά την επισημη κυκλοφορία (file manager, wireless display anyone?).. 2
privateer Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Που είναι αυτοί που έλεγαν πως η preview είναι η final έκδοση? 3
alx255 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ποση ωρα διαρκεί και ποσα mb ειναι αυτη η αναβάθμιση?
stavropd Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Η 8.1 προσθέτει αρκετά και σημαντικά features αλλά η preview έκδοση είχε κάποια σοβαρά θέματα που σίγουρα χρειάζονταν διόρθωση. Αυτά που έχω παρατηρήσει εγώ στο 720 είναι τα εξής: Μειωμένη αυτονομία μπαταρίας. Με τη δικιά μου χρήση πριν κρατούσε 2.5 μέρες. Μετά την ενημέρωση σε 8.1 κρατάει 1.5 μέρες. Πρόβλημα με το bluetooth. Αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται μόνο του. Ενώ φαίνεται να ανοίγει το bluetooth του αυτοκινήτου (car kit) ακόμα και όταν λαμβάνω sms. Άδειασμα των περιεχομένων των φακέλων χωρίς λόγω . Ελπίζω στη νέα έκδοση να διορθώνονται. Αν κάποιος που το έχει περάσει ήδη παρατήρησε βελτίωση ας μας πει. Υ.Γ: Πάλι καλά που η preview δεν είναι η final έκδοση.
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Αντε να γυρισουμε σιγα σιγα και μεις σε windows phone!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα