Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι fun της LG δεν μπορω να πω ότι δεν μου αρεσε. Είναι πολύ ομορφο μπραβο της. Αν αλλαξει πολιτικη και στα updates τοτε θα παρει παρα παρα πολλους από την Sammy.....

Δημοσ.

προσωπικα εγω το περιμενω πως και πως μιας και το g2 που ειχα πηγε αδικοχαμενο (μου επεσε απο την βεσπα απο την τσεπη μου!) οσο για την QHD οθονη καλοδεχουμενη αν κρινω απο αυτη του vivo που εχει ενας φιλος πολυ ομορφο μακαρι να εχει καλο και δυνατο ηχο!! βεβαια θα παιξει ρολο και η τιμη!!!

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι τα smartphone πρέπει να είναι εώς και 5" το πολύ; Πιο πάνω δεν είναι smartphone άλλα phablet.

Σοβαρά, δεν είναι ωραίο και αισθητικά άλλα και δεν βολεύει.

• Like 2
Δημοσ.

Υπέροχο. Τέλος. Κοντράρει τα HTC στα ίσια.

Τα ακούνε άραγε οι άλλες εταιρίες των πλαστικών ναυαρχίδων;;;

• Like 1
Δημοσ.

Πανέμορφο. Το s5 δίπλα του απλά σκουπίδι. Αντεύχομαι να το παρουσιάσει και επίσημα να είμαστε σίγουροι για τα σπεκς. Ελπίζω να έχει τον 805.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτή η εταιρία έχει μαλώσει με τα bezel!

Πολύ ωραίο! Το κλαρινογαμπριάτικο το χρυσό ασχολίαστο...

Εγώ πιστεύω ότι σαν διαστάσεις θα είναι όπως S5, M8, οπότε πάλι θα τους ρίχνει.

Καλά, φανταστείτε να είναι και αδιάβροχο τι κράξιμο θα πέσει στις άλλες που αύξησαν περιθώρια...

Δημοσ.

Πάντως από όσα χρυσά έχουν βγει, εμένα αυτό μου αρέσει περισσότερο.

Αν και το μαύρο είναι πιο και γαμώ.

• Like 1
Δημοσ.

Όμορφο αλλά τεράστιο (5.5!) οπότε εν αναμονή του mini (4.7) και προσωπικά του super-mini (4.3'') :P αν ποτέ βγει

ρε που κατάντησε η λέξη mini. 

Δημοσ.

Πάρα πολύ όμορφο κινητό. Ιδίως το μαύρο με την λευκή γραμμή είναι φοβερό σε σχεδίαση. Από τιμή το κόβω σίγουρα για καμιά 500+

Νομιζω δεν ειναι λευκη γραμμη, ο φωτισμος το δειχνει ετσι

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι τα smartphone πρέπει να είναι εώς και 5" το πολύ; Πιο πάνω δεν είναι smartphone άλλα phablet.

Σοβαρά, δεν είναι ωραίο και αισθητικά άλλα και δεν βολεύει.

Δεν είσαι ο μόνος. Όσο αφορά την αισθητική στην σχεδίαση του τηλεφώνου, αν μου αρέσει θα είναι μόνο για να το βλέπω.

Δημοσ.

Όντας κάτοχος του G2 (και πολύ ευχαριστημένος, I might add), θεωρώ ότι αν δεν πιάσω στα χέρια μου το κινητό δεν θα μπορέσω να καταλάβω αν, από την οριακή τώρα χρήση με το ένα χέρι (στις 5,2″) θα μπορέσω να περάσω σε χρήση με το ένα χέρι σε 5,5″. Όντας μεγαλόσωμος μπορώ να χειριστώ το G2 με το ένα χέρι, ακόμα και με την QuickWindow. Το ίδιο πράγμα σε 5,5″…?

Πάντως από πλευράς σχεδίασης όλα καλά και θετικά, όσο για υλικά δεν νομίζω ότι θα δούμε τίποτα τρομερό, επίσης αναρωτιέμαι για το μεταλλικό (προσωπικά δεν το θέλω και δεν με ενδιαφέρει, αφού θα μπει σε θήκη), και το βασικότερο όλων είναι τα τελικά specs και η συνολική λειτουργία του κινητού. Το G2 ήταν το καλύτερο για το 2013, αν λοιπόν το G3 αποδειχτεί το καλύτερο για το 2014 εγώ είμαι on board

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...