honoluluman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Kαλημερα!Αγορασα και εγω προσφατα τον 4930κ με μια αεροψηξη thermalright silver arrow ib-e.Xωρις να κανω και πολλα ,απ το software της mobo ανεβασα απλα τον χρονισμο της RAM και ανεβηκε και ο cpu στα 3,7 απο 3,4 default. Σε idle μετραω με core temp ,περιπου 35-40 βαθμους μεσο ορο στους 6 πυρινες,και σε full load (με prime) φτανω στους 60.δεν εχω ιδεα απο τετοια θεματα.. ειμαι καλα σε αυτες τις θερμοκρασιες?
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Kαλημερα!Αγορασα και εγω προσφατα τον 4930κ με μια αεροψηξη thermalright silver arrow ib-e.Xωρις να κανω και πολλα ,απ το software της mobo ανεβασα απλα τον χρονισμο της RAM και ανεβηκε και ο cpu στα 3,7 απο 3,4 default. Σε idle μετραω με core temp ,περιπου 35-40 βαθμους μεσο ορο στους 6 πυρινες,και σε full load (με prime) φτανω στους 60.δεν εχω ιδεα απο τετοια θεματα.. ειμαι καλα σε αυτες τις θερμοκρασιες? Ναι .
GiorgosT Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Kαλημερα!Αγορασα και εγω προσφατα τον 4930κ με μια αεροψηξη thermalright silver arrow ib-e.Xωρις να κανω και πολλα ,απ το software της mobo ανεβασα απλα τον χρονισμο της RAM και ανεβηκε και ο cpu στα 3,7 απο 3,4 default. Σε idle μετραω με core temp ,περιπου 35-40 βαθμους μεσο ορο στους 6 πυρινες,και σε full load (με prime) φτανω στους 60.δεν εχω ιδεα απο τετοια θεματα.. ειμαι καλα σε αυτες τις θερμοκρασιες? Φυσιολογικότατα. Στο θέμα του thnaulee, μάλλον προβληματικός αισθητήρας θερμοκρασίας μου ακούγεται εμένα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 GiorgosT τι μπορω να κανω γιαυτο? @honoluluman: φιλε 60 ειναι ΤΠΤ για τη cpu που εχεις στο προηγουμενο μοντελο με Η80 φτανω περιπου 75 βαθμους στα 3.4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα