Προς το περιεχόμενο

root samsung galaxy s4???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να ρωτησω καποια πραγματα λογο απειριας θελω να μαθω.....

1ον--Ειναι καλο να κανεις root σε μια συσκευη???

2ον--Εχω το Samsung Galaxy S4 αν του κανω root τι θα αλλαξει στην συσκευη μου??

3ον--Και αν κανει κατι διαφορετικο και αξιζει τον κοπο να το κανω,μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες πως να το κανω σωστα??

Ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

Για εμένα είναι καλό να κάνεις root , γιατί "ξεκλειδώνεις" αρκετές ρυθμίσεις και δυνατότητες και είσαι πιο ελεύθερος στην χρήση της συσκευής σου. Μπορείς να διαχειριστείς σχεδόν τα πάντα όπως θέλεις.

Δεν θα αλλάξει σχεδόν τίποτα, εκτός του ότι θα χάσεις την εγγύηση σου λόγο του knox το οποίο μόλις καταλάβει ότι ενεργοποίησες root access θα ανεβάσει τον μετρητή. Η συσκευή σου θα αλλάξει αν περάσεις κάποια άλλη rom.

Για οδηγίες υπάρχουν στα αγγλικά στους xda-developers. Όπου θα βρεις ότι χρειάζεσαι για root access , custom rom , kernel , bootloader κλπ

• Moderators
Δημοσ.

Ειδικα στο S4 (και Note 3) χανεις την εγγυηση και δεν μπορεις να την επαναφερεις προς το παρον.

Δημοσ.

Ας πουμε οτι χανω την εγγυηση μου (Ετσι και αλλιως τελειωνει ο ενας χρονος που το εχω) αν μου προκυψει μια βλαβη και το παω σε τεχνικο θα το φτιαξει η βγαινει αχρηστο το κινητο π.χ παγωνει συνεχεια η οθονη κτλ???

Δημοσ.

Ας πουμε οτι χανω την εγγυηση μου (Ετσι και αλλιως τελειωνει ο ενας χρονος που το εχω) αν μου προκυψει μια βλαβη και το παω σε τεχνικο θα το φτιαξει η βγαινει αχρηστο το κινητο π.χ παγωνει συνεχεια η οθονη κτλ???

Όχι ρε τα πάντα γίνονται μη σκας

• Like 1
Δημοσ.

Ok μεσες ακρες καταλαβα καποια πραγματα και ελυσα ορσμενες αποριες μου να στε καλα παιδια και σας ευχαριστω για την βοηθεια!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...