rafinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Γεια σας παιδιά!!!! Έχω το εξής πρόβλημα... σε ένα <input type='hidden'> δίνω τιμή μέσω της sqlite... Η τιμή περνιέται κανονικά στο element δείτε την εικόνα (developer tool του chrome)... Εν συνεχεία κάνω αυτό: $("#mute_btn").html($('#mute_hidden').val()); αλλά δεν μου επιστρέφεται τίποτα στο έλεμεντ με id = mute_btn (Και με alert το ίδιο) Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;;; Ο τρόπος με τον οποίο δίνω τιμή στο hidden function checkAudio(callback){ db.transaction(function(tx){ tx.executeSql('SELECT * FROM movie_quiz WHERE id = ' + 2,[],function(tx,rs){ var row; if(rs.rows.length > 0){ row = rs.rows.item(0); callback(row.value); } }); }); } function returnAudio(x){ $("input[name='mute_hidden']").val(x); } checkAudio(returnAudio);
Luciddream Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εν συνεχεία κάνω αυτό: $("#mute_btn").html($('#mute_hidden').val()); αλλά δεν μου επιστρέφεται τίποτα στο έλεμεντ με id = mute_btn (Και με alert το ίδιο) Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;;; αν και δεν μπορώ να πώ οτι ξέρω πολλά για jquery, όπως το γράφεις μου ακούγεται σαν να μην τρέχει ποτέ αυτο το κομάτι κώδικα. που το δηλώνεις το παραπάνω?
Xvipes Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 $("#mute_btn").html($('#mute_hidden').val()); Πότε το εκτελείς αυτό? Το #mute_btn είναι <button>? γιατί αν είναι <input> τότε δε θέλει html() αλλά val() πάλι.
rafinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Όλα τα τρέχω μέσα στο $(document).ready(); To #mute_btn είναι ένα απλό div (άσχετα σαν τι θα το χρησιμοποιήσω εγώ )
Xvipes Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 http://jsfiddle.net/E4gw4/1/ Δε βρίσκω κάτι λάθος τότε.Στο console δε σου χτυπάει τίποτα?
rafinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Όχι τίποτα δεν χτυπάει... Αν δώσω τιμή στο value εγώ αμέσως τότε το εμφανίζει στο div, τώρα που παίρνει από την sqlite δεν μου το εμφανίζει...
Xvipes Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Τότε μάλλον εκτελείται η εντολή πριν πάρει τιμή το value. Εφόσον υπάρχει στην html τιμή τότε θα έπρεπε να την διαβάζει κανονικά. Δώσε μας το <script/> που τρέχει.
rafinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι το script για την βάση δεδομένων: var db = null; function openDB(){ db = openDatabase("Moviequiz.db","1.0", "Movie Quiz DB", 2 * 1024 * 1024); db.transaction(function(tx){ tx.executeSql('CREATE TABLE IF NOT EXISTS movie_quiz(id unique, value)'); tx.executeSql('SELECT * FROM movie_quiz',[],function(tx,rs){ if(rs.rows.length < 1){ tx.executeSql('INSERT INTO movie_quiz(id,value) VALUES (1,"0")'); // highscore tx.executeSql('INSERT INTO movie_quiz(id,value) VALUES (2,"1")'); // mute or not } }); }); } function checkScore(callback){ db.transaction(function(tx){ tx.executeSql('SELECT * FROM movie_quiz WHERE id = ' + 1,[],function(tx,rs){ var row; if(rs.rows.length > 0){ row = rs.rows.item(0); callback(row.value); } }); }); } function checkAudio(callback){ db.transaction(function(tx){ tx.executeSql('SELECT * FROM movie_quiz WHERE id = ' + 2,[],function(tx,rs){ var row; if(rs.rows.length > 0){ row = rs.rows.item(0); callback(row.value); } }); }); } //Ενημέρωση του σκορ function updateScore(x){ db.transaction(function(tx){ tx.executeSql('UPDATE movie_quiz SET value =' + x + ' WHERE id = ' + 1,[]); }); } //Αποθήκευση για το αν είναι Mute ή όχι function updateAudio(x){ db.transaction(function(tx){ tx.executeSql('UPDATE movie_quiz SET value =' + x + ' WHERE id = ' + 2,[]); }); } function dropTable(){ db.transaction(function(tx){ tx.executeSql('DROP TABLE movie_quiz'); }); } function returnScore(x){ $('input[name="high_score_hidden"]').val(x); } function returnAudio(x){ $("input[name='mute_hidden']").val(x); } Και με αυτόν τον τρόπο προσπαθώ να περάσω την τιμή στο div openDB(); checkAudio(returnAudio); $("#mute_btn").html($('#mute_hidden').val()); Η αρχική τιμή του Hidden (πριν τρέξει οποιδήποτε script) είναι αυτή <input type='hidden' name='mute_hidden' value='' id='mute_hidden'> Δεν σας δίνω τον κώδικα ολόκληρης της σελίδας γιατί είναι αρκετά μεγάλος Νομίζω ότι το έκανα... τα τρέχω και τα δύο μέσα στην ίδια συνάρτηση.... Είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που σας παρουσιάσα αλλά μέσα στην ίδια συνάρτηση τρέχει κανονικά. function returnAudio(x){ $("input[name='mute_hidden']").val(x); if($("input[name='mute_hidden']").val() > 0){ $("#mute_btn").html("SOUND: ON"); }else{ $("#mute_btn").html("SOUND: OFF"); } } Επεξ/σία 15 Μαΐου 2014 από rafinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα