Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να μπορώ να ενώσω βίντεο απο ψηφιακή φωτογραφική, και να μπορώ να βάζω τα πλάνα που θέλω και την μουσική που θέλω.

Εύκολο λογισμικό επίσης. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι;

Δημοσ.

VirtualDub, αν και γενικά δε συνιστώ τα freeware, διότι γενικά τα "πληρωμένα" αποδίδουν καλύτερα στους περισσότερους τομείς (Το πληρωμένα το έβαλα σε εισαγωγικά γιατί η πλειοψηφία των ατόμων τα κατεβάζουν πειρατικά...)

Δημοσ.

Το virtualdub δεν μπορεί να κάνει αυτό που θέλει ο ts, δηλαδή να κάνει επιλογή από ένα βίντεο κάποια κομμάτια, να τα εννώσει με κομμάτια από άλλα βίντεο και να ντουμπλάρει μουσική.

Το wmm και από μένα για δωρεάν ή το pinnacle videospin ή τη δωρεάν έκδοση του video pad.

Το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα είναι το lightworks με κάποιους όμως περιορισμούς. Δεν υποστηρίζει 1080p στην δωρεάν έκδοση, εξάγει μέχρι 720p web ready mp4 αρχεία για youtube (ή ότι άλλο :P), συν ότι είναι υπερβολικά δύσκολο για κάποιον αρχάριο. Περισσότερα για τους περιορισμούς εδώ.

Γενικά όμως, από δωρεάν προγράμματα video editing μην περιμένεις πολλά πράγματα. Δοκίμασε τα και αν νομίζεις ότι σε καλύπτουν έχει καλώς, αλλιώς πας για ολοκληρωμένα προγράμματα όπως premiere elements, sony vegas, corel video studio (το πιο απλό κατά τη γνώμη μου σε αυτήν την κατηγορία), Pinnacle studio, cyberlink power diretor, avs video editor κτλ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...