lalaz Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, έχω τον wd 750gb black μέσα στην lc-power θήκη και ξαφνικά δεν λειτουργεί. Όταν τον συνδέω είτε στο laptop είτε στη tv κάνει κάτι ήχους στην αρχή και μετά τίποτα, απλώς αναβοσβήνουν τα λαμπάκια της θήκης (και τα δικά μου είναι αναμμένα ). Κάποια εξήγηση - λύση? Δεν έχω κάπου αλλού να τον τεστάρω (θήκη - pc(εσωτερικό))
skar1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Η ο ανταπορας χαλασε και θελει αλλαγμα η ο σκληρος. Τον δοκιμαζεις σε σταθερο pc για το δεις αυτο η σε αλλη θηκη. Διαφορετικα δε νομιζω να βγαλεις ακρη.
lalaz Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μόλις το δοκίμασα σε μία άλλη θήκη που θυμήθηκα ότι έχω (διότι 2,5'' ο σκληρό 3,5'' η παλιά θήκη) και κάνει τα ίδια. Τον έχω 3-4 μήνες τον στέλνω πίσω για αλλαγή? και αν ναι τα αρχεία μου τι θα απογίνουν?
skar1983 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ναι πανε τον απο εκει που τον πηρες για να σου τον αντικαταστησουν. οσο για τα αρχεια σου δε νομιζω αυτοι να σου τα βρουν. αν θες εσυ σε καποια εταιρεια που ασχολειται με data recovery. αν βεβαια τον συνδεσεις σε σταθερο Pc και τον δει μπορεις και με προγραμμα οπως πχ το recuva
lalaz Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μας γ@μ....σες. Είμαι εξωτερικό και τον σκληρό τον πήρα από πλαίσιο, το πρόβλημα δεν είναι να τον επιστρέψω όσο αυτά που είχα μέσα. Μπορώ να τα βρω όλα βέβαια, γιατί δεν είχα φωτογραφίες και τέτοια αλλά θα πρέπει να πάρει φωτιά το ρούτερ.. Όσο για να τον βάλω σε σταθερό θα πρέπει να περιμένω μέχρι να κατέβω Ελλάδα ή να αγοράσω (πράγμα δύσκολο προς το παρόν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα