Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bravo, βρηκες ενα παιχνιδι στο οποιο υποτιθεται παντα οτι η ΑΙ γινεται πιο δυνατη (σε μιση αραδα κατω κατω). Ολο το υπολοιπο κειμενο τι λεει? Περισσοτεροι εχθροι που σε τρωνε μονοχιτο. Να χαρω εγω ΑΙ ενα πραμα. Σε ολα τα παιχνιδια το ιδιο πραμα γνεται. Δεν γινονται οι εχθροι πιο εξυπνοι, απλα ειτε γινονται περισσοτεροι, κοβουν περισοτερο damage, εχεις λιγοτερεα πυρομαχικα, λιγοτερη ζωη, δεν εχεις πυξιδα ή crosshair, οι εχθροι μιλανε κινεζικα (!!!!! ακου τι σκευτηκαν!) και αλλες τετοιες αηδιες. Η ιδια η ΑΙ ελαχιστα επηρεαζεται.

Εγω δεν ειπα οτι τα παιχνιδια ειναι ευκολα σε μεγαλο επιπεδο δυσκολιας (ενταξει, μερικα ειναι...). Ειπα οτι η ΑΙ ελαχιστα η καθολου επηρεαζεται 

Σιγουρα μετα απο εκεινη την περιφημη λιστα με τα pc exclusives ή time exclusives που ειχες μεσα και το resident evil 4,GTA και κατι αλλα κορυφαια(μονο 2-3 παιχνιδια πετυχες), δυσκολα θα ξαναδιαβασω λιστες σου(και το πως τις μεταφραζεις).Πχ τα indies τα βαζεις στην ιδια μοιρα με τις ακριβες παραγωγες και τα θεωρεις φοβερα exclusives.Ειναι καλες προσθηκες αλλα μεχρι εκει(το ιδιο λεω και για το ps4,το κρατανε καπως επειδη τα δινει και τσαμπα, αλλα αν το one βγαλει 10 ΑΑΑ τιτλους δεν θα σου κανουν τιποτα τα 50 indies του 7.5).
Η ουσια ειναι οτι στο Τοπ 20 εχεις ενα exclusive και αυτο τρεχει και στην μπακατελα λαπτοπ μου.

Αν εχεις καποιο λογο να τα βαζεις χωρια, να το συζητησουμε. Το οτι κατι ειναι indie, δεν σημαινει οτι δεν ειναι ΑΑΑ τιτλος. Πχ. το diablo 3 της blizzard ειχε ως publisher την...blizzard. Με λιγα λογια, indie game ειναι. To ιδιο και η σειρα half life. Το ιδιο ισχυει και για πολλα παιχνιδια της αγαπημενης σου rockstar, μερικα εκδιδονται απο την T2 και μερικα απο την ιδια την rockstar. Αυτο τα κανει indies.

Eπισης, το POE που δεν ειναι ΑΑΑ ειναι 10 φορες καλυτερο απο το diablo 3. Γιατι να το βαλω σε αλλη μοιρα λοιπον? Επειδη δεν σε παιρνει?

Και τελος, η λιστα δεν ειναι δικια μου. Απο διαφορα gaming sites ειναι, οποτε ΟΣΟ και να χτυπιεσαι, ολα τα gaming sites δεν γινεται να κανουν λαθος και συ να εισαι σωστος, λυπαμαι. 

ps1. Το dota 2, αν αυτο λες, δεν τρεχει στη μπακατελα το laptop σου. Αλλα και να τρεχει, τι? Και το 95% των console games τρεχει στο PC μου με emulator! Τι παει να πει αυτο δεν καταλαβαινω

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πλάκα έχεις. Πριν λίγο ειρωνευόσουν και τώρα με το ένα παιχνίδι που βρήκα (υπάρχουν και άλλα βέβαια αλλά είναι δουλειά σου να τα βρεις πλέον) ξαφνικά η AI επηρεάζεται λίγο και μάλιστα το είπες και πριν (αλήθεια που?).

Μου θυμίζεις κάτι φίλους μου στο γυμνάσιο. Διασκεδαστικός αν μη τι άλλο. 

Τέλος πάντων. Τέλος για σήμερα. 

Έχουμε και κονσόλες και PC να ασχοληθούμε για λίγο.

Όπως πάντα συνέχισε τη σταυροφορία σου. Η στήριξή μας είναι διαρκής και με κατανόηση... 

• Like 1
Δημοσ.

Η blizzard ειναι εδω και καιρο μαζι με την activision εχει γινει συγχώνευση οποτε δεν ειναι ..indie σε καμια περίπτωση.. :P Και λιγα για το d3 μακρια απο τα casualotopic σας.. :P :P

Δημοσ.

το μονο που εχω να προσθεσω στη συζητηση ειναι οτι ειναι αστειο να μιλατε για το pc ως μια πλατφορμα vs κονσολα οταν καθε 2-3 χρονια κανετε αναβαθμιση ή παιρνεται καινουριο εντελως μηχανημα...ουσιαστικα μιλατε για το pc του 95, του 2005, του 2015 κτλ...ολα ειναι διαφορετικες πλατφορμες με bc...

εγω προτιμω ως κυρια gaming machine κονσολα και το vfm pc το αλλαζω οταν χαλασει...με αυτο το τροπο εχω την πλειοψηφια των καλυτερων και απο τους 2 κοσμους...

• Super Moderators
Δημοσ.

Tα ίδια μέλη, η ίδια κατάσταση.

Κρίμα η ευκαιρία που σας δόθηκε και ο κόπος του Praetorian να στήσει καινούργιο νήμα.

Έληξε. Κι όποιος έχει παράπονα, σε εμένα με pm. 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...