Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η συγκριση πλεον ειναι και λιγο ακυρη καθως το gaming ποτε δεν ηταν τοσο φτηνο οσο σημερα. Οχι οτι ειναι φτηνο για τα Ελληνικα δεδομενα αλλα πλεον ανετα μπορεις να εχεις πολλες επιλογες να σε περιμενουν στο σαλονι σου με λιγο απο το καθενα. Ολο και καποια καλη ευκαιρια θα βρεθει για οσους θελουν συγκεκριμενα παιχνιδια. Το βλεπω απο τον εαυτο μου. Μπορω να κανω αναβαθμιση στο PC μου ανα περιπου 3 χρονια και να εχω οποια κονσολα γουσταρω για τα παιχνιδια που γουσταρω. Απλα επιλεγω καταλληλα και το ψαχνω λιγακι περιμενοντας. Δεν ειναι αναγκη να παρω ΤΩΡΑ PS4 παραδειγμα αν θελω να παιξω το επομενο Demon Souls, Uncharted, God of War κτλ. 

Παρα τα παραπανω μπορει το gaming να ειναι φτηνο γενικοτερα σημερα αλλα οχι στις κονσολες. Οι κονσολες ειναι μαλλον ακριβοτερες απο ποτε, τοσο σε κοστος αποκτησης οσο και σε τιμες και περιεχομενο παιχνιδιων. Κατι τετοιο το PC γελαει με τις κονσολες. Ανεκαθεν γελουσε αλλα πλεον ειναι αστειο τιτανιων διαστασεων. Τιμες στο μισο και κατω για το PC στα -ολοκαινουργια- ΑΑΑ παιχνιδια με λιγο ψαξιμο και στανταρ 30% λιγοτερο ως de facto κατασταση. Θα πρεπει οι κονσολες να το πιασουν αυτο το στανταρ αργα ή γρηγορα. 

• Like 3
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμένα το κύριο πρόβλημά μου είναι η έλειψη χρόνου. Τα περασμένα Χριστούγεννα που ήρθα Ελλάδα λιβάνιζα το bundle του PS3 μαζί με το The Last of Us και τελικά δεν το πήρα επειδή δεν μου έφτανε ο χρόνος (δουλειά + μεταπτυχιακό + PC gaming + 3DS). Πόσα να προλάβεις.

Αλλά σαν να το μετάνιωσα που δεν το αγόρασα τελικά. Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για ένα PS3.

Mπραβο ξεχασα και το the last of us που δεν το επαιξα εγω στο ps3 και το εχω ετοιμο για το ps4 ,συν φυσικα το infamous αλλα 2 games λοιπον ..

• Like 1
Δημοσ.

atzamestatos = ονομα και πραμα :D

α, εχεις και playstation τωρα ε?  και θες ξεχωριστα?

ωραια, βγαλε απο τη λιστα μου το infamous, και βαλε το crimson dragon και το peggle 2 ή το max ή καποιο αλλο τελος παντων...

περιμενω ακομα τη λιστα σου.. μη ξεχνιεσαι!

και σου ειπα, το τι επαιξες και τι δεν επαιξες απο το 2005 μεχρι το 2010, αυτο αφορα εσενα και το backlog σου! οχι εμας.

εαν δεν το εχεις καταλαβει, εδω τρολαρεις τους κατοχους των νεων κονσολων, τουλαχιστον βρες επιχειρηματα που να μην ειναι αστεια ή 10ετιας.

Παρα τα παραπανω μπορει το gaming να ειναι φτηνο γενικοτερα σημερα αλλα οχι στις κονσολες. Οι κονσολες ειναι μαλλον ακριβοτερες απο ποτε, τοσο σε κοστος αποκτησης οσο και σε τιμες και περιεχομενο παιχνιδιων. Κατι τετοιο το PC γελαει με τις κονσολες. Ανεκαθεν γελουσε αλλα πλεον ειναι αστειο τιτανιων διαστασεων. Τιμες στο μισο και κατω για το PC στα -ολοκαινουργια- ΑΑΑ παιχνιδια με λιγο ψαξιμο και στανταρ 30% λιγοτερο ως de facto κατασταση. Θα πρεπει οι κονσολες να το πιασουν αυτο το στανταρ αργα ή γρηγορα. 

σωστος, και νομιζω και οι δυο κονσολοεταιριες εχουν παρακολουθησει αρκετα το steam. απλα θα κοιταξουνε να μην τριμαρουνε τα κερδη τους περισσοτερο απο οσο "χρειαζεται".

ηδη η microsoft χτες ανακοινωσε οτι θα εχει τακτικα sales στο xbone που μπορει να φτανουνε και το 50% και το 75% (ετσι ειπανε),

και μαλιστα τον ιουνη ξεκινανε με προσφορες forza και ryse.

προς το παρον αυτο που "γλυκαινει" ας πουμε το χαπι, ειναι οτι το xbone ειναι 100% region free, οποτε αυτοματως τα 70ε εχουνε γινει 42ε μαζι με τους φορους, και αυτο για full price.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι το gaming ειναι ακριβο, τουλαχιστον οχι στο PC , μιας και αυτο ξερω καλυτερα. Εφοσον καποις ειναι κονσολας και δεν τον ενδιαφερουν τα γραφικα και λοιπα και λοιπα ενα pc 7ετιας με μια καρτα των 70 ευρω παιζει τα παντα (ναι, σε 720p, οπως ακριβως και στις κονσολες). Τετοια pc τα βρισκεις σωρηδον στα μτχ σε εξευτελιστικες τιμες, ακομα και στα 100 ευρω. Τα παιχνιδια, εκτος απτα χιλιαδες κυριολεκτικα free,  ειναι παμφτηνα. Eνα bundle 10 παιχνιδιων που στις κονσολες θα κοστιζε 300αρα περιπου ευρω στα PC εκανε....5$!! Οποτε το pc gaming καθε αλλο παρα ακριβοειναι.

Απτην αλλη, στις κονσολες, για να εχεις τον ιδιο αριθμο ΑΑΑ τιτλων και exclusives οπως στα PC, πρεπει να τις αγορασεις ΟΛΕΣ (παλι λιγοτερα θα χεις, αλλα δεν βαριεσαι :D) Καπου εδω εχεις ειδη εκτοξευσει το κοστος στο 1000αρικο και πανω. Βαλε και τις τιμες του καθε παιχνιδιου...budget gaming σου λεει μετα και ακριβο pc gaming!! trolls...trolls everywhere

atzamestatos = ονομα και πραμα :D

α, εχεις και playstation τωρα ε?  και θες ξεχωριστα?

ωραια, βγαλε απο τη λιστα μου το infamous, και βαλε το crimson dragon και το peggle 2 ή το max ή καποιο αλλο τελος παντων...

και σου ειπα, το τι επαιξες και τι δεν επαιξες απο το 2005 μεχρι το 2010, αυτο αφορα εσενα και το backlog σου! οχι εμας.

εαν δεν το εχεις καταλαβει, εδω τρολαρεις τους κατοχους των νεων κονσολων, τουλαχιστον βρες επιχειρηματα που να μην ειναι αστεια ή 10ετιας.

Current gen, τι backlog και αηδιες μου λες. ΤΙ θες να συγκρινω, τα ΑΑΑ της ημερας? Αφου σε αλλο post εδωσα link για τα παιχνιδια του 13, οπου το pc εχει 5πλασια exclusives, και δεν σας εκανε γιατι ηταν "το τελος ζωης της κονσολας". Εδωσα για το 12 και το 11, παλι δεν σας εκανε. Εδωσα το all time, δεν σας εκανε λογω backlog. Ε δινω και τα current gen, ΠΑΛΙ δεν σας κανει γιατι ετσι...Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!

Ειπες οτι τα ΑΑΑ στις κονσολες ειναι περισσοτερα. ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. Με αριθμους. Πως να το κανουμε δηλαδη. Το ασπρο μαυρο γιατι ετσι σου αρεσει?

post-298467-0-58766500-1400109859_thumb.png

Και ναι , εχω ps1 / 2  / 3 / 4 και psp. 

Aντε να σου κανω και τη χαρη. Απο οτι καταλαβα, θες μια λιστα με τα exclusives του 2013, η τα παιχνιδια που επαιζα εγω? Τεσπα, ας παμε στα exclusives

sims3, civ V, company of heroes 2, dota 2, stanley parable, amnesia, arma 3, no more room in hell, wow , m&m 10, Poe, chivalry, gw2.

Aυτα θυμαμαι, αν θες και αλλα, πες μου να googlaro :P

Δημοσ.

PC For the win... Είναι σαν να συγκρίνεις Ferarri με Datsun... :P Από τη στιγμή που είμαστε στο 2014 και διαβάζω για max αναλύσεις 720p στο PS4 είναι γεγονός ότι ένα pc είναι πολύ καλύτερο...

Όχι ιδιαίτερα.

Περισσότερο μοιάζει με σύγκριση Veyron με Exige Cup.

Προφανώς το κτήνος θα είναι πιο γρήγορο λόγω ωμής δύναμης αλλά η Exige θα παραμένει πιο εκμεταλλεύσιμη. 

Δημοσ.

Όχι ιδιαίτερα.

Περισσότερο μοιάζει με σύγκριση Veyron με Exige Cup.

Προφανώς το κτήνος θα είναι πιο γρήγορο λόγω ωμής δύναμης αλλά η Exige θα παραμένει πιο εκμεταλλεύσιμη. 

Σε τι ειναι πιο εκμεταλλευσιμη μια κονσολα?

Δημοσ.

Οχι, ειναι ποιο λογικο να συγκρινεις 17 πλατφορμες με μια...μα σοβαρολογεις? Εγω σαν playstationakias, πως ακριβως με ωφελει που το Snes ειχε παιχνιδαρες? Η το xbox? H το wii? Μπορω να τις παιξω? ΟΧΙ. Γιαυτο συγκρινεις την καθε πλατφορμα ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, οποτε ακομα και στα top games of all times (την εχω googlari τη λιστα) τα περισσοτερα ειναι pc games.

Και γιατί να μας νοιάζει αν μπορείς εσύ?

Εγώ, ο petran αλλά και άλλοι τα έχουμε όλα. 

Άρα θα τα συγκρίνουμε όλα μαζί με τα PC αφού μπορούμε να τα παίξουμε. 

Σε τι ειναι πιο εκμεταλλευσιμη μια κονσολα?

Δεν είναι δύσκολο να το σκεφτείς. Το αφήνω πάνω σου αυτό. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αλλά τί να πείς. Λέει σε άρθρο ότι το infamous έχει τα καλύτερα γραφικά σε παιχνίδι τύπου GTA στις κονσόλες, και ίσως να μπορέσουμε να δούμε ένα παιχνίδι τύπου The Last of Us ή Metal Gear Solid σε τέτοιο ανοιχτό περιβάλλον , και άλλοι κάνουν χαρούλες ότι το infamous έχει τα καλύτερα γραφικά ever....

Lost in translation......

Δεν υπαρχει Lost in translation .Υπαρχει ''δεν εχω ιδεα απο κονσολες'' και παει σε σενα.Kαποια πραγματα δεν χρειαζεται να στα μασησει.Ειναι αυτονοητα.

Oταν εβαζες τις εικονες-λινκ με τα πολυγωνα σε χαρακτηρα στα παιχνιδια ηταν καλα.

Τωρα τα ξεχασες,γιατι δεν υπαρχει pc game που φτανει τετοιους αριθμους poly.Για open world ουτε για αστειο.Δεν πειραζει , περαστικα.Καλοχωνευτο.

Δεν σου βγηκε και με την κακη αναλυση του WD που ξεθαψες το thread και καλα για να μας ενημερωσεις.Συνειδητοποιησες(το ελπιζω, γιατι σε προσγειωσα ανωμαλα στην πραγματικοτητα) ,οτι παντα ειχαμε χαμηλες αναλυσεις σε κονσολοπαιχνιδα.Παει και αυτο.

ΙΣΩΣ να μπορουμε να φτασουμε σε the last of us και metal gear σε open world?LOL.

Αυτα ήδη εχουν ξεπεραστει απο το infamous σε ολα τα επιπεδα τεχνικα(δν μιλαω για σχεδιασμο που οντως μετραει) και ειμαστε αρχη ακομα.

Panther συνελθε,κουνα λιγο το κεφαλι σου :P

pay 2 play εγραψες, το ιδιο ασχετο, ακυρο και ψεμμα.

λοιπον για πες μου... απο το νοεμβριο μεχρι τωρα, τους 5 μηνες ας πουμε, πηρα και επαιξα forza 5, ryse, dead rising 3, infamous, titanfall, garden warfare, killer instinct, next gen fifa, next gen nba, και αρκετα ακομα μικροτερα exclusive games.

τι καλυτερα ΑΑΑ επαιξες εσυ? και εαν εγω εγραψα 10, εσυ για να μη λες αερολογιες, θα πρεπει να μου γραψεις .... εκατο? ...χιλια?

Εδω αλλος εβαζε μια λιστα και καλα με τα 20 καλυτερα παιχνιδια της χρονιας και το μοναδικο pc exclusive ηταν στην 17η θεση.Και το εβαλε ως αποδειξη και καλα ανωτεροτητας. :D

(το οποιο το τρεχει και το λαπτοπ σου btw )

Δημοσ.

Και γιατί να μας νοιάζει αν μπορείς εσύ?

Εγώ, ο petran αλλά και άλλοι τα έχουμε όλα. 

Άρα θα τα συγκρίνουμε όλα μαζί με τα PC αφού μπορούμε να τα παίξουμε. 

Kαι γω τα εχω ολα + pc....αρα ολα ιδια ειναι. Αρα να κλεισει και αυτο το thread και το αλλο. Τι θαυμασια λογικη :D

Μα δεν γινεται, πλακα κανεις ετσι? Οταν παμε να βγαλουμε ποια πλατφορμα ειναι καλυτερη για games, δεν παιρνουμε ΟΛΕΣ τις πλατφορμες...τι διαολο.  Αν και ετσι να γινει η συγκριση, παλι το PC εχει περισσοτερα games απο ολες τις κονσολες μαζι, αλλα η συγκριση παραμενει ηλιθια. 

Για πες μας κάτι παραπάνω για αυτό. 

Τι να πω? Ευκολο ηταν. Η καλυτερη ΑΙ σε fps που εχω δει (η τουλαχιστον απτις καλυτερες) ηταν στα τρομερα specs του n64

Δημοσ.

Μα γιατί να κλείσει το thread και να σε χάσουμε αφού διασκεδάζουμε.

Α! Δεν σου είπα. Έχουμε και PC οπότε και ότι βγαίνει εκεί παίζουμε. 

Ίσως να δοκιμάσεις να παίξεις και άλλα FPS τότε και κυρίως να ανεβάσεις τη δυσκολία από το easy. Μπορεί να εκπλαγείς. 

Δημοσ.

Εδω αλλος εβαζε μια λιστα και καλα με τα 20 καλυτερα παιχνιδια της χρονιας και το μοναδικο pc exclusive ηταν στην 17η θεση.Και το εβαλε ως αποδειξη και καλα ανωτεροτητας. :D

(το οποιο το τρεχει και το λαπτοπ σου btw )

Προφανως για αυτη τη λιστα λες

http://www.metacritic.com/feature/best-video-games-of-2013

Σορρυ, το pc εχει περισσοτερα απο καθε αλλη κονσολα. Και συμφωνα με τα απο πανω πινακακια εχει

1)Τα 5πλασια καλα games για το 2013 απο ολες τις κονσολες μαζι!!

2)Περισσοτερα αριστα games (90+) απο καθε αλλη κονσολα για το 2013

3)Τον διπλασιο αριθμο παιχνιδιων απο καθε αλλη κονσολα για το 2013!

Τα ιδια λιγο πολυ και για τις υπολοιπες χρονιες. Αστο ρε φιλε, μη το κουραζεις. Πιο πανω ανεβασα αλλο ενα πινακι απο το gamespot, οπου και παλι το PC για τα current gen παταει κατα κρατος σε αριθμο παιχνιδιων, αριθμο καλων παιχνιδιων, αριθμο αριστων παιχνιδιων και exclusives καθε αλλη κονσολα, και εσυ συνεχιζεις! Ε δεν παμε καλα, πραγματικα. Η ανασφαλεια σου στο μεγιστο ομως!

post-298467-0-50289500-1400114023_thumb.png

2 διαφορετικα gaming sites βγαζουν, και με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα τα PC πρωτα, και σε αριθμο και σε ποιοτητα παιχνιδιων και σε exclusive παιχνιδια και συ επιμενεις για το αντιθετο. Και γω κονσολακιας ειμαι (4 εχω), αλλα δεν παω να κανω το ασπρο μαυρο για να καλυψω τις ανασφαλειες μου, πραγμα που προσπαθεις εσυ. Αμα εισαι ευχαριστημενος με την κονσολα που εχεις, τι σε νοιαζει που τα PC εχουν πολλαπλασια exclusives και πολλαπλασια και καλυτερα games? Αφου εσυ ευχαριστημενος εισαι, κατσε εκει και παιζε και σταματα να λες ψεμματα δεξια και αριστερα

ps1. Εξαιρειται η περιπτωση οπου πληρωνεσαι γιαυτο. Εκει πασο, κανεις καλη δουλεια, συνεχισε :)

Μα γιατί να κλείσει το thread και να σε χάσουμε αφού διασκεδάζουμε.

Α! Δεν σου είπα. Έχουμε και PC οπότε και ότι βγαίνει εκεί παίζουμε. 

Ίσως να δοκιμάσεις να παίξεις και άλλα FPS τότε και κυρίως να ανεβάσεις τη δυσκολία από το easy. Μπορεί να εκπλαγείς. 

Aφου εχεις pc λοιπον τι συγκρινουμε? Ολα μαζι vs ολα μαζι...? Και ποιος βγαινει καλυτερος...?

Προφανως σε μια συγκριση πλατφορμας για παιχνιδια μετρας τιμη / ποικιλια τιτλων / ποιοτητα τιτλων. Εκει το PC κανει χαβαλε σε οποιαδηποτε αλλη κονσολα, και μιας και ειναι ΚΑΙ φτηνοτερο, αγοραζεις ΚΑΙ κονσολα, οποτε παιζεις περισσοτερα παιχνιδια με λιγοτερα λεφτα απο αυτον που επελεξε κονσολα εξαρχης. End of story. Συνεχιστε εσεις να κανετε το ασπρο ουρανιο τοξο.

Αυτο για το επιπεδο δυσκολιας παντως, φοβερο ρε μαγκα. Δηλαδη οταν ανεβασεις το επιπεδο δυσκολιας, ανεβαινει και το AI των αντιπαλων. Μαλιστα...developer επρεπε να γινεις. Οτι κοτσανα του ρθει το καθε wannabe σχετικου gamer, περναει απο δω και την αφηνει να πλαναται

Δημοσ.

Μα δεν συγκρίνουμε. Τουλάχιστον όχι στο επίπεδο που το κάνεις εσύ.

Τέτοιου είδους συγκρίσεις γίνονται όταν κάποιος αναγκάζεται να στηρίξει την επιλογή του.

Όταν τα έχεις επιλέξει όλα ή έχεις επιλέξει κάτι με συγκεκριμένα κριτήρια και σε καλύπτει τότε απλά δεν έχει και νόημα. Τότε απλά κάθεσαι και διασκεδάζεις βλέποντας τους άλλους. 

Αυτο για το επιπεδο δυσκολιας παντως, φοβερο ρε μαγκα. Δηλαδη οταν ανεβασεις το επιπεδο δυσκολιας, ανεβαινει και το AI των αντιπαλων. Μαλιστα...developer επρεπε να γινεις. Οτι κοτσανα του ρθει το καθε wannabe σχετικου gamer, περναει απο δω και την αφηνει να πλαναται

In the original Halo trilogy and Halo: Reach, the difficulty is symbolized by an Elite skull with a bullet-hole through one side, two crossed UNSC machetes, and a shield bearing the Marathon symbol. In Halo 3: ODST it is symbolized by a Human skull with two crossed suppressed SMGs with the same shield. In Halo 4, it is represented as a shield with crossed blades and a Promethean skull.

It is regarded as a large challenge even for veteran players. Allies are practically useless aside from creating distractions. Overwhelming enemy firepower and superior numbers are plentiful on Legendary, while AI enemies have greater intelligence.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν και δεν διαβασα τι εγραψες ''Αδιαφορε''.Αυτη τη φορα επειδη απευθυνθηκα σε σενα ειχες δικαιωμα.(δεν θα το ξανακανω ελπιζω ,αλλα δεν κρατηθηκα)

Σιγουρα μετα απο εκεινη την περιφημη λιστα με τα pc exclusives ή time exclusives που ειχες μεσα και το resident evil 4,GTA και κατι αλλα κορυφαια(μονο 2-3 παιχνιδια πετυχες), δυσκολα θα ξαναδιαβασω λιστες σου(και το πως τις μεταφραζεις).Πχ τα indies τα βαζεις στην ιδια μοιρα με τις ακριβες παραγωγες και τα θεωρεις φοβερα exclusives.Ειναι καλες προσθηκες αλλα μεχρι εκει(το ιδιο λεω και για το ps4,το κρατανε καπως επειδη τα δινει και τσαμπα, αλλα αν το one βγαλει 10 ΑΑΑ τιτλους δεν θα σου κανουν τιποτα τα 50 indies του 7.5).

Η ουσια ειναι οτι στο Τοπ 20 εχεις ενα exclusive και αυτο τρεχει και στην μπακατελα λαπτοπ μου.

Δεν χανω αλλο τον χρονο μου με τις ανασφαλειες σου(Ignore).

Aπλα δεν μπορω να καταλαβω οι αλλοι γιατι ασχολουνται.Κριμα τα παιδια.

Βγηκα,πηγα βολτα ηρθα και εσυ απο την αρχη του thread εδω τσακωνεσαι.Φανταζομαι θα το πας σερι μεχρι αυριο,να μας πεισεις για την επιλογη σου, λογο τις τεραστιας σιγουριας που εχεις για αυτη και κανει μπαμ. :D

Περαστικα και καληνυχτα(AN αποφασισεις να πεσεις ποτε :D).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...