Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα σε ολα τα torrent sites πρωτα πρωτα βγαινουν τα console games σε πειρατικες εκδοσεις :).

το καλυψαμε κι αυτο!! οι pcακηδες κανουν την πειρατεια! οι κονσολακηδες ετσι κι αλλιως δε νιωθουνε.

εσεις, τα λαμογια, μεχρι να σπασει μια κονσολα την τρολαρετε, και μολις σπασει πεφτουνε αβερτα οι συνδρομες στα torrentαδικα κοπριτες! :D

να παει το θεμα διπλα!! να δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακος!! :D

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η καλυτερη ΑΙ ουδεμια σχεση εχει με τα specs. Εδω σε n64 ειχαμε την καλυτερη ΑΙ σε fps που εχω δει ποτε. Και η διαδραστικοτητα συνηθως οσο παει και μικραινει...οποτε ΟΥΤΕ και αυτο που λες ισχυει. Για πες μου περα απτα γραφικα τι διαφορες εχεις δει σε ps2 / ps3 / ps4 που η προηγουμενη κονσολα δεν τις ετρεχε?

Στη λιστα που εβαλε πιο πανω τα pc games ειναι τα περισσοτερα (αν εννοεις τη λιστα του metacritic, αν εκρυψε πουθενα καμμια αλλη δεν ξερω)

Το Perfect dark εννοεις ή το Golden Eye. Καλυτερη ΑΙ για την εποχη του ισως, πλεον δεν, ασε που για να το παιξεις πρεπει να στραμπουληξεις τα δαχτυλα σου πλεον. Ηταν καλο για την εποχη του, πλεον ξεπεραστηκε.

Οχι μονο 1 και 2, παρα πολλα παιχνιδια που σιγουρα δε θα εβλεπα στο PS2.

Δημοσ.

ορίστε ρε Petran...έμαθες σήμερα ότι η πειρατία είναι μεγαλύτερη στις κονσόλες απ' ότι στο PC  :-D

Η κερδοφορια με την πειρατεια τι σχεση εχει? Εγω ειπα οτι τα πιο καλοπουληθενα games ειναι στα PC. Wow, sims, diablo 3, lol , dota και καμποσα αλλα εχουν βγαλει περισσοτερα χρηματα απο ολα τα console games.

Δημοσ.

Εννοω οτι ειναι multiplatforms, οποτε ναι , βγηκαν σε ολες. Το οτι δεν πουλανε τα cod 9 / bf 16 και λοιπες σαχλες στα PC μαλλον μου λεει οτι οι PC gamers εχουν αν μη τι αλλο γουστο. Εαν εσυ καταλαβαινεις κατι διαφορετικο, να το συζητησουμε. Παντως τα πιο κερδοφορα games σε PC εχουν βγει

Επισης, λογικο ειναι, οταν το ps3 εχει 800 παιχνιδια ολα και ολα, να πουλανε περισσοτερο, οταν το PC εχει μερικες 10αδες χιλιαδες. 

Για το 13 το μεγαλυτερο σε πωλησεις game για PC ηταν το Sims, μετα φανταζομαι κανα starcraft - WoW και μετα πατος. Αρα δε μιλαμε για 1 - 2, αλλα για ολα τα Multi.

Δημοσ.

Για το 13 το μεγαλυτερο σε πωλησεις game για PC ηταν το Sims, μετα φανταζομαι κανα starcraft - WoW και μετα πατος. Αρα δε μιλαμε για 1 - 2, αλλα για ολα τα Multi.

Μα υπαρχουν παιχνιδια που δεν πουλιουνται retail (αρα δεν μετριουνται) και παιχνιδια f2p που ειναι εντελως διαφορετικα. Πχ, το lol βγαζει απειρα λεφτα, τα οποια ομως δεν μετριουνται σαν πωλησεις, μια και το παιχνιδι ειναι free. Γιαυτο μιλησα για κερδοφορια και οχι για πωλησεις.

ps1. Αφαιρω τις φορητες κονσολες, καθως εκει γινεται παρτυ, και αλλωστε δεν ειναι και αμεσα συγκρισιμες

Το Perfect dark εννοεις ή το Golden Eye. Καλυτερη ΑΙ για την εποχη του ισως, πλεον δεν, ασε που για να το παιξεις πρεπει να στραμπουληξεις τα δαχτυλα σου πλεον. Ηταν καλο για την εποχη του, πλεον ξεπεραστηκε.

Οχι μονο 1 και 2, παρα πολλα παιχνιδια που σιγουρα δε θα εβλεπα στο PS2.

Το goldeneye

Το gt5 για παραδειγμα γιατι δεν θα το εβλεπες στο ps2? Η το uncharted? To second son γιατι οχι στο ps3?

Δημοσ.

Mιλας για multiplatforms παιχνιδια ενω πολλοι ειναι αυτοι που εχουν pc και αγοραζουν κονσολα για τα exclusives...H συγκριση pc-κονσολας στα multiplatforms ως θεμα συζητησης στα forums την θεωρω το λιγοτερο αστεια ,γιατι δεν θελω να πω τιποτα πιο βαρυ ...Δεν βγαζει κανενα νοημα και ειναι χαμενος κοπος .

Δεν βρίσκω νόημα αυτή τη στιγμή να επενδύσεις σε νέα κονσόλα για τα exclusives της, εκτός και αν σου αρέσει να την έχεις διακοσμητικό στοιχείο του σαλονιού σου μεταξύ των launch dates των ελάχιστων για την ώρα παιχνιδιών που αξίζουν.

Γι'αυτό και είναι πολύ σοφότερη η αγορά ή αναβάθμιση ενός gaming PC και ο προγραμματισμός της αγοράς της κονσόλας σε μεταγενέστερο στάδιο που θα έχει πλουσιότερη βιβλιοθήκη από exclusives.

Κατα τα άλλα, τα γραφικά για εμένα ποτέ δεν ήταν το πάν. Κάτοχος Wii, DS, 3DS, θα μπορούσες να με πείς Νιντεντάκια (που δεν είμαι, απλά έτυχε), έσταξα 80 ώρες στο Pokemon στο 3DS με τα παλαιολιθικής εποχής γραφικά του, ενώ το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το Xenoblade Chronicles στο Wii, του οποίου τα γραφικά είναι μιά ατέλειωτη θολούρα, αν δεν βάλεις emulator.

Αυτή τη στιγμή κλείνω 53 ώρες Dark Souls 2, που αν και είναι 1080p 60fps, τα γραφικά του είναι 5-ετίας και βάλε, και μετά θα βάλω το Tales of The Abyss, παιχνίδι 6-ετών, εκτός και αν το Watch Dogs τελικά αξίζει, οπότε θα το αγοράσω.

Όμως δεν μπορώ να μήν απαντήσω σε χαζομάρες που υποστηρίζονταν, όπως ότι οι νέες κονσόλες θα πατούσαν και καλά κάτω τα PC, ή ότι θα δούμε τα καλύτερα γραφικά που είδαμε ever.

Και αντί αυτού βλέπουμε τα μηχανάκια να πασχίζουν να βγάλουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Αλλά τί να πείς. Λέει σε άρθρο ότι το infamous έχει τα καλύτερα γραφικά σε παιχνίδι τύπου GTA στις κονσόλες, και ίσως να μπορέσουμε να δούμε ένα παιχνίδι τύπου The Last of Us ή Metal Gear Solid σε τέτοιο ανοιχτό περιβάλλον , και άλλοι κάνουν χαρούλες ότι το infamous έχει τα καλύτερα γραφικά ever....

Lost in translation......

• Like 1
Δημοσ.

Όμως δεν μπορώ να μήν απαντήσω σε χαζομάρες που υποστηρίζονταν, όπως ότι οι νέες κονσόλες θα πατούσαν και καλά κάτω τα PC, ή ότι θα δούμε τα καλύτερα γραφικά που είδαμε ever.

Αυτο man δεν ειναι χαζομαρα ,δεν υπαρχει καν σαν προταση .Χαζομαρα ειναι ο ακραιος χαρακτηρισμος μιας φρασης που δεν ισχυει τελικα αλλα που στηριχτηκε ο ισχυρισμος της σε καποιες λογικες βασεις ,αυτο που αναφερεις δεν υπαρχει καν δεν βγαινει απο πουθενα σαν βαση κουβεντας .Πιο πολυ εγω αισθανομαι χαζος οταν μπαινω σε τετοια κουβεντα να σου πω την αληθεια ...

Για το one αν θες την γνωμη μου εφοσον κανεις καποιες παραχωρησεις μια χαρα δικαιολογειται η αγορα κονσολας για τα exclusives της day 1 ,για το ps4 βασικα οχι ,πλην ομως το ps plus εχει βγει πολυ δυνατο σε δωρεαν τιτλους και discounts .Παρολαυτα ομως θεωρω και υπερβολες αυτα που λεγονται περι μη υπαρξης λογου αγορας ,γιατι με το killzone και κανενα multiplatform τιτλο συν fifa,nba2k14 (που προσωπικα για μενα δεν ειναι για pc ) μια χαρα την βγαζεις ,ε και μετα πια στο ps4 Σεπτεμβριο αγοραζεις destiny που για μενα θα ειναι τιτλος σταθμος για την φετινη γενια κονσολων .Ολα τα αλλα απο εκει και επειτα θα ερθουν ευκολα ,τιτλοι θα βγουν καλοι και στις 2 κονσολες αυτο ειναι το μονο σιγουρο .Το ερωτημα ομως ειναι αν εκεινη την στιγμη καποιος θα ειναι διατεθιμενος αναλογα και με τα games που παιζει να αφησει το pc του για να κατσει να ασχοληθει με τα οποια games στις 2 κονσολες .Βαζω δηλαδη και μια αλλη παραμετρο στην κουβεντα που εχει να κανει με την περιοδο που θα βγαινει το καθε game στις κονσολες και αφορα αυτους που εχουν και pc φυσικα ..Εδω σκεψου εγω πχ με το TESO δεν εχω χρονο να ασχοληθω  οχι με κονσολα αλλα με οτιδηποτε αλλο στο pc ...

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα το κύριο πρόβλημά μου είναι η έλειψη χρόνου. Τα περασμένα Χριστούγεννα που ήρθα Ελλάδα λιβάνιζα το bundle του PS3 μαζί με το The Last of Us και τελικά δεν το πήρα επειδή δεν μου έφτανε ο χρόνος (δουλειά + μεταπτυχιακό + PC gaming + 3DS). Πόσα να προλάβεις.

Αλλά σαν να το μετάνιωσα που δεν το αγόρασα τελικά. Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για ένα PS3.

Δημοσ.

καλα, καλα πανθηρα...αντε ριξε μια ματια στα αποτελεσματα -οχι κανενος παρακατιανου αλλα- της ΕΑ και αστα τα λογια..

εχεις να φας free to play παλιο-only-pcακια...!! :D θα πιξεις!! σε δυο χρονια που θα εχουμε χορτασει εμεις ΑΑΑ, θα ερθεις εσυ για καταφυγιο εξουθενομενος!

α, και να σου πω.... το UFC με το bruce lee καλο φαινεται ε? το ειδες το τελευταιο pc τρεηλερ multiplatoform ανωτεροτητα?

• Like 1
Δημοσ.

καλα, καλα πανθηρα...αντε ριξε μια ματια στα αποτελεσματα -οχι κανενος παρακατιανου αλλα- της ΕΑ και αστα τα λογια..

εχεις να φας free to play παλιο-only-pcακια...!! :D θα πιξεις!! σε δυο χρονια που θα εχουμε χορτασει εμεις ΑΑΑ, θα ερθεις εσυ για καταφυγιο εξουθενομενος!

α, και να σου πω.... το UFC με το bruce lee καλο φαινεται ε? το ειδες το τελευταιο pc τρεηλερ multiplatoform ανωτεροτητα?

Το να παρεις 5-10 παιχνιδια (γιατι παργματικα, μια χουφτα ειναι) που δεν βγαινουν σε PC τι ακριβως σημαινει? Για καθε ενα παιχνιδι που δεν υπαρχει σε PC υπαρχουν περιπου 100 που δεν βγαινουν σε κονσολα. Οποτε το να εχεις το ειρωνικο υφακι και το στυλ "σας την ειπα" οταν εισαι τοσο λαθος, δεν βοηθαει καπου. Εχει περισσοτερα exclusives καποια κονσολα απο οτι το PC? OXI. Βασικα, ΟΛΕΣ οι κονσολες μαζι λιγοτερα εχουν απο το PC. Αμα κανω και γω ενα ειρωνικο ποστ για καθε game που ειναι pc exclusive θα χρειαστω περιπου 1500 posts...

Οποτε ειλικρινα, τι ακριβως προσπαθεις να δειξεις λεγοντας οτι το εν λογω παιχνιδι δεν θα βγει σε PC? Δηλαδη τα περισσοτερα παιχνιδια ΔΕΝ βγαινουν σε PC? Θα τρελαθουμε τελειως...

ps1. Και το forza pay to play ητανε (ακομα χειροτερα απο το f2p...). Εκει δεν σε ειδα να μασας, το ξεκοκαλισες

ps2. Tα AAA που θα χεις χορτασει ποια ειναι? Τι εννοεις ΑΑΑ, παιχνιδια που δαπανουνται μερικα εκατομυρια για προωθηση? Αν ειναι ετσι, δεν τα θελω. Κρατα τα bf cod fifa 18 στην πλατφορμα σου. Μακρια και αγαπημενοι :P

Δημοσ.

ακου, atzamogate, εγω pc ειχα πριν να γεννηθεις εσυ, για αυτο αστα τα "για καθε ενα εχει εκατο".

αν εσυ εχεις να ανακαλυψεις διαμαντια απο την εποχη που δεν ασχολιοσουνα, και ετσι αθροιζεις χιλιαδες, αυτο ειναι κατι που εχει να κανει με εσενα και το backlog σου.

για αυτους που βρισκονται στην εποχη τους, οταν βαρανε οι κονσολες μεγαλα παιχνιδια, τα pc καθονται προσοχη. ετσι δουλευει η αγορα. τα λεφτα πανε οπου παει η καταναλωση. και το pc εχει καταναλωση, αλλα οχι σε αυτου του ειδους games που συζηταμε.

υγ και αν θες να συζηταμε, θα εισαι ακριβης σε αυτα που λες. το forza ειναι τοσο pay 2 win / free 2 play, οσο ακριβως ειναι slititan black το καβουρδιστηρι που'χεις μεσα στο μπρικι σου

• Like 2
Δημοσ.

ακου, atzamogate, εγω pc ειχα πριν να γεννηθεις εσυ, για αυτο αστα τα "για καθε ενα εχει εκατο".

αν εσυ εχεις να ανακαλυψεις διαμαντια απο την εποχη που δεν ασχολιοσουνα, και ετσι αθροιζεις χιλιαδες, αυτο ειναι κατι που εχει να κανει με εσενα και το backlog σου.

για αυτους που βρισκονται στην εποχη τους, οταν βαρανε οι κονσολες μεγαλα παιχνιδια, τα pc καθονται προσοχη. ετσι δουλευει η αγορα. τα λεφτα πανε οπου παει η καταναλωση. και το pc εχει καταναλωση, αλλα οχι σε αυτου του ειδους games που συζηταμε.

Αμφιβαλω, αλλα και να ειχες δεν λεει απολυτως τιποτα. Και γω μπορω να πω ειχα κονσολα απο πριν γεννηθεις (που παιζει και να ισχυει)...

Αθροισε για οποια χρονια θες, περισσοτερα exclusive εχει το PC απο καθε αλλη πλατφορμα. Metacritic is your friend. Θες link να σε διευκολυνω? Επιπλεον, εχει και περισσοτερα ΚΑΛΑ exclusive (90%+ βαθμολογια) για καθε ετος ξεχωριστα. Go ahead, prove me wrong :)

Εφοσον τα λεφτα πανε εκει που υπαρχει ζητηση, τα pc εχουν μεγαλυτερη κερδοφορια. Δεν συζητιεται καν αυτο, πλακα κανουμε? Τωρα ΑΝ βεβαια θες, μετεφρασε μου τα μεγαλα παιχνιδια. Τι εννοεις με τα μεγαλα παιχνιδια

http://www.technobuffalo.com/2012/12/04/which-gaming-platform-had-the-most-exclusives-in-2012/

To steam απο ΜΟΝΟ του (ΜΟΝΟ το steam!!!) βγαζει περισσοτερα exclusives καθε χρονο απο ολες τις κονσολες μαζι (χωρις τις φορητες βεβαια). Ποια exclusive μου λες λοιπον και ποιες κονσολες? Για τα 6 exclusive του xbox που βγηκαν τα τελευταια 2 χρονια μιλας..?

https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?key=0AriQpIFbPoEacGM1b0xxcGVucFQ3OFc4N3BNZmd2QkE&gid=0

Παρε και αυτο. Μετραει ολα τα παιχνιδια της γενιας για καθε πλατφορμα. Ποιο εχει τα περισσοτερα ΑΑΑ exclusives ειπαμε?

Και οι 2 κονσολες μαζι εχουν λιγοτερα απο τα μισα exclusives απο το PC (και μιλαω για την τρεχουσα γενια, απο το τελος του 2005 και μετα). Επισης, εχουν λιγοτερα ΑΑΑ exclusives...Αστο p3tran, μπορει να εχεις τοσα χρονια PC αλλα μαλλον το εχεις για αλλες δουλειες και οχι για games

υγ και αν θες να συζηταμε, θα εισαι ακριβης σε αυτα που λες. το forza ειναι τοσο pay 2 win / free 2 play, οσο ακριβως ειναι slititan black το καβουρδιστηρι που'χεις μεσα στο μπρικι σου

Aμα τα ματια σου κανουνε πουλακια :D

Εγραψα εγω pay 2 win? ΜΠΑΑΑ

Εσυ θα εισαι ακριβης οταν συζηταμε η μονο απο τους αλλους το απαιτεις ενω εσυ μπορεις να λες οτι θες? θα σταματησεις πλεον την καραμελα με τα exclusives των κονσολων και τα PC που στεκονται σουζα? Η θα συνεχισεις να παραπληροφορεις τους παντες?

Δημοσ.

pay 2 play εγραψες, το ιδιο ασχετο, ακυρο και ψεμμα.

λοιπον για πες μου... απο το νοεμβριο μεχρι τωρα, τους 5 μηνες ας πουμε, πηρα και επαιξα forza 5, ryse, dead rising 3, infamous, titanfall, garden warfare, killer instinct, next gen fifa, next gen nba, και αρκετα ακομα μικροτερα exclusive games.

τι καλυτερα ΑΑΑ επαιξες εσυ? και εαν εγω εγραψα 10, εσυ για να μη λες αερολογιες, θα πρεπει να μου γραψεις .... εκατο? ...χιλια?

• Like 4
Δημοσ.

pay 2 play εγραψες, το ιδιο ασχετο, ακυρο και ψεμμα.

λοιπον για πες μου... απο το νοεμβριο μεχρι τωρα, τους 5 μηνες ας πουμε, πηρα και επαιξα forza 5, ryse, dead rising 3, infamous, titanfall, garden warfare, killer instinct, next gen fifa, next gen nba, και αρκετα ακομα μικροτερα exclusive games.

τι καλυτερα ΑΑΑ επαιξες εσυ? και εαν εγω εγραψα 10, εσυ για να μη λες αερολογιες, θα πρεπει να μου γραψεις .... εκατο? ...χιλια?

Παμε αλλη μια.

Απο το 2005 μεχρι σημερα τα διπλασια excluives εχει το PC και απο τις 2 κονσολες μαζι. Eσυ ελεγες το αντιθετο. Ειχες αδικο. Ναι η οχι?

Επισης, και εγω εχω ps4. Να το βαλω και αυτο? Προφανως συγκρινω την καθε πλατφορμα ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Αυτο ειναι το προφανες..Ετσι οπως το πας, θα μου κανεις συγκριση ΑΑΑ ανα ημερα. Στις 22/5 βγηκε το χ ΑΑΑ, εσυ τι επαιζες εκεινη τη μερα? :D

ps1. αφου το αγοραζεις, pay to play ειναι, τι ακυρο? οτι ναναι εδω περα, τα βασικα δεν ξερετε και πρεπει εγω να απανταω..

ps2. Dota 2, lol , Jack orlando, shogun 2 και κατι mods του morrowind επαιζα...problem ?:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...