Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 A8-5600K + 280X ΑC4 τερμα δε το συζηταω unplayable θελει αρκετα κοψιμο σε settings για να εισαι στο 40αρι. ΒF4 μια απο τα ιδια (σε καλυτερη μοιρα λογω καλυτερου scaling). Thief το μονο λαμπρο παραδειγμα απο ολα. Σε ολα μιλαω για μηδενικo AA. Δεν παιζει τερμα το ac4 σε 280x...? Eπισης, με κονσολα τα συγκρινεις. Στα ιδια settings , ιδια αναλυση....
ultralisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 μήπως κάποιοι προτιμούνε τις κονσόλες όχι γιατί θα δουν καλύτερα γραφικά αλλά γιατί θα παιξουν καλύτερα exclusives? λέμε τώρα ποια καλύτερα exclusives?αυτά που σε όλες τις λίστες με τα TOP GAMES of all times καταλαμβάνουν τα κονσολοπαίχνιδα το 85%-90% των games έχω gaming PC και θα παίξω εκεί το LOL, το ΜΜΟ, to RTS, όπως και τα multiplatform games στυλ Watch Dogs...σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση όμως δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς Zelda, Uncharted, HALO, Gears of War κτλ κτλ 6
Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 μήπως κάποιοι προτιμούνε τις κονσόλες όχι γιατί θα δουν καλύτερα γραφικά αλλά γιατί θα παιξουν καλύτερα exclusives? λέμε τώρα ποια καλύτερα exclusives?αυτά που σε όλες τις λίστες με τα TOP GAMES of all times καταλαμβάνουν τα κονσολοπαίχνιδα το 85%-90% των games έχω gaming PC και θα παίξω εκεί το LOL, το ΜΜΟ, to RTS, όπως και τα multiplatform games στυλ Watch Dogs...σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση όμως δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς Zelda, Uncharted, HALO, Gears of War κτλ κτλ Μπα, δεν ισχυει αυτο που λες. Το 90% των top games of all times παιζουν σε PC. Για να παιξεις εστω και τα μισα απο αυτα σε κονσολα, θες 10 κονσολες. Εκτος και αν συγκρινεις ΟΛΕΣ τις κονσολες μαζι μονο με τα pc, πραγμα που ειναι χαζο, αφου καποιος εχει το xbox τι τον νοιαζει για τα παιχνιδια του ps Σε προκαλω, παρε οποια λιστα θες με top games of all times, και πες μου ποσα απο αυτα μπορεις να παιξεις σε μια κονσολα της επιλογης σου, και ποσα μπορω εγω στο PC. Θα βαλεις τα κλαμματα
ultralisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μπα, δεν ισχυει αυτο που λες. Το 90% των top games of all times παιζουν σε PC. Για να παιξεις εστω και τα μισα απο αυτα σε κονσολα, θες 10 κονσολες. Εκτος και αν συγκρινεις ΟΛΕΣ τις κονσολες μαζι μονο με τα pc, πραγμα που ειναι χαζο, αφου καποιος εχει το xbox τι τον νοιαζει για τα παιχνιδια του ps Σε προκαλω, παρε οποια λιστα θες με top games of all times, και πες μου ποσα απο αυτα μπορεις να παιξεις σε μια κονσολα της επιλογης σου, και ποσα μπορω εγω στο PC. Θα βαλεις τα κλαμματα λολ...δλδ πρέπει να παίζω σε μία κονσόλα όλα τα ALL TIME classics από τα 80s μέχρι το 2014 και ενώ το κάνει αυτό το PC μέσω των emulators πρέπει να μας λέει κάτι? καλά για την λίστα δεν μπαίνω καν στον κόπο...google it...δεν μπορεί να σοβαρολογείς εκτός και αν είσαι κάτω των 20-23 χρονών (δεν το λέω υποτιμητικά) 1
hollow_83 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Υπαρχουν αρκετοι λογοι για να επιλεξει καποιος κονσολα. Αυτο μπορει να ειναι γιατι απλα θελει ενα μηχανημα και για μια γεννια (αν δε χαλασει) να μην ασχοληθει ξανα με drivers, formats, ιους, net frameworks και οτιδηποτε τελοσπαντων μπορει να παρεμβει στην σταθεροτητα ενως PC. To transparency στην λειτουργια που δινει μια κονσολα, την καλυτερη κοινοτητα (δεν αναφερομαι στα MMO), αλλα στο γενικοτερο πληθυσμο που παιζει τα γνωστα multiplatform, και το απλο γεγονος οτι για παρα πολυ κοσμο, ειτε απο αγνοια, ειτε απο επιλογη, δε τους νοιαζει αν ενα παιχνιδι εχει 16x ΑΑ και αλλο τοσο AF, γιατι στην ουσια, το παιχνιδι παραμενει το ιδιο και περα απο τις συζητησεις που γινονται στα διαφορα φορουμ, υπαρχει αρκετος κοσμος, που απλα δεν ασχολειτε αν το ενα μηχανημα ή το αλλο ειναι καλυτερο, αγοραζει βαση των αποκλειστικων που του αρεσουν, βαση τις προτιμησεις των φιλων (ωστε να εχει παρεα για τα online) και ισως και βαση του αντιχτυπου που εχει το καθε brand name στην αγορα. 2
Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 λολ...δλδ πρέπει να παίζω σε μία κονσόλα όλα τα ALL TIME classics από τα 80s μέχρι το 2014 και ενώ το κάνει αυτό το PC μέσω των emulators πρέπει να μας λέει κάτι? καλά για την λίστα δεν μπαίνω καν στον κόπο...google it...δεν μπορεί να σοβαρολογείς εκτός και αν είσαι κάτω των 20-23 χρονών (δεν το λέω υποτιμητικά) Οχι, ειναι ποιο λογικο να συγκρινεις 17 πλατφορμες με μια...μα σοβαρολογεις? Εγω σαν playstationakias, πως ακριβως με ωφελει που το Snes ειχε παιχνιδαρες? Η το xbox? H το wii? Μπορω να τις παιξω? ΟΧΙ. Γιαυτο συγκρινεις την καθε πλατφορμα ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, οποτε ακομα και στα top games of all times (την εχω googlari τη λιστα) τα περισσοτερα ειναι pc games. Btw, συμφωνα με το metacritic, το PC για το 2013 ειχε περισσοτερα καλα παιχνιδια απο ολες τις κονσολες μαζι (5 πλασια στον αριθμο). Το ps3 ειχε μολις 8, και το x360 5. Οποτε, ουτε τα παιχνιδια σε σωζουν απο την εν λογω συγκριση ps1. Και ναι, προφανως και πρεπει να σου λεει κατι....!! Να μη σου λεει κατι οτι το 95% των καλυτερων παιχνιδιων ολων των εποχων παιζουν σε PC? Ε αμα δεν πηρες κονσολα για ναπαιζεις παιχνιδια τι την πηρες τοτε? Υπαρχουν αρκετοι λογοι για να επιλεξει καποιος κονσολα. Αυτο μπορει να ειναι γιατι απλα θελει ενα μηχανημα και για μια γεννια (αν δε χαλασει) να μην ασχοληθει ξανα με drivers, formats, ιους, net frameworks και οτιδηποτε τελοσπαντων μπορει να παρεμβει στην σταθεροτητα ενως PC. To transparency στην λειτουργια που δινει μια κονσολα, την καλυτερη κοινοτητα (δεν αναφερομαι στα MMO), αλλα στο γενικοτερο πληθυσμο που παιζει τα γνωστα multiplatform, και το απλο γεγονος οτι για παρα πολυ κοσμο, ειτε απο αγνοια, ειτε απο επιλογη, δε τους νοιαζει αν ενα παιχνιδι εχει 16x ΑΑ και αλλο τοσο AF, γιατι στην ουσια, το παιχνιδι παραμενει το ιδιο και περα απο τις συζητησεις που γινονται στα διαφορα φορουμ, υπαρχει αρκετος κοσμος, που απλα δεν ασχολειτε αν το ενα μηχανημα ή το αλλο ειναι καλυτερο, αγοραζει βαση των αποκλειστικων που του αρεσουν, βαση τις προτιμησεις των φιλων (ωστε να εχει παρεα για τα online) και ισως και βαση του αντιχτυπου που εχει το καθε brand name στην αγορα. Σε αυτο το forum ομως δεν υπαρχουν τετοια ατομα, μιας και τα xbox vs ps4 thread ειναι τιγκα σε συγκρισεις για ΑΑ / AF / αναλυσεις / frames / rops / gpgpu / edram και λοιπες τεχνικες λυσεις...οποτε μαλλον παρακαιγονται για τα γραφικα και απλα οταν μπουκαρει η γατα στο σαλονι τρεχει το ποντικι να κρυφτει (δεν με ενδιαφερουν τα γραφικα εμενα). Κατσε ρε μαστορα, αμα δεν σε ενδιαφερουν τοτε γιατι βγαινει νεα κονσολα? Η sony αφου δεν την ενδιαφερουν τα γραφικα, γιατι εβγαλε νεα κονσολα? Γιατι μας τα κανουν τουμπανα καθε φορα ΜΟΝΟ για τα τεχνικα χαρακτηριστηκα (= γραφικα) της καθε κονσολας? Οπως θελετε τα φερνετε μου φαινεται.... Οταν η πλατφορμα σου εχει καλυτερα γραφικα, σκιζεις τα ιματια σου στα αναλογα thread. Oταν ομως η συγκριση γινεται με μια καλυτερη πλατφορμα, ΤΣΟΥΠ, παυουν να σε ενδιαφερουν. Οκ, το πιασαμε 1
ultralisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 άσε το metacritic, δοκίμασε κάτι άλλοhttp://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/all?sort=descπαίζει ένας μόνο κονσόλες από το 1980 και αγοράζει όποια κονσόλα βγαίνει και ένας άλλος παίζει μόνο PC και το αναβαθμίζει το ίδιο τακτικά?ποιος θα έχει παίξει τα περισσότερα classic exclusives?η απάντηση στην από πάνω λίστα
Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 άσε το metacritic, δοκίμασε κάτι άλλο http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/all?sort=desc παίζει ένας μόνο κονσόλες από το 1980 και αγοράζει όποια κονσόλα βγαίνει και ένας άλλος παίζει μόνο PC και το αναβαθμίζει το ίδιο τακτικά?ποιος θα έχει παίξει τα περισσότερα classic exclusives?η απάντηση στην από πάνω λίστα Αρα συγκρινεις ολες τις κονσολες που εχουν υπαρξει με το PC μονο? Μαλιστα. Και γιατι ο PCakias να μην αγορασει μετα και αυτος καποια απο ολες αυτες τις exclusives να τα φερει ισα πανια ισα βαρκα? Αλλα ειπαμε, ΟΠΟΤΕ μας αρεσει, το ριχνουμε στο budget, και μετα ΤΣΟΥΠ, να μια κωλοτουμπα, βαζουμε το budget στο Θεο και τον μεσο gamer μας να εχει αγορασει 500 κονσολες, που κοστιζουν 60.000 ευρω. Οποτε, να κανω και εγω την κωλοτουμπα τοτε και να πω οτι οι κονσολες ειναι πανακριβες, μιας και μονο μια δεν φτανει, αλλα πρεπει να αγοραζεις 5 σε καθε γενια? Προφανως συγκρισεις γινονται με ενα budget κατα νου. Οπως εγω δεν σου συγκρινω ενα PC που κοστιζει 2000 ευρω με ενα PS4, ετσι και εσυ πρεπει να κανεις το ιδιο. Επιπλεον, οπως προειπα, και συμφωνα με το metacritic, μεσα στο 2013, ΟΛΕΣ τις κονσολες να ειχες, λιγοτερα καλα παιδια ειχες να παιξεις απο τον PC gamer (το 1/5 για την ακριβεια). Οταν λοιπον ερθω και σε ρωτησω ποια πλατφορμα να προτιμησω για να παιζω games, εσυ τι θα απαντησεις? Παρε και τις 130 κονσολες που εχουν βγει απτο 1980 γιατι ολες μαζι μπορει και να χουν (ΜΠΟΡΕΙ! Δεν ειναι καν σιγουρο) καλυτερα παιχνιδια απο το PC? Ok, λογικοτατο σε βρισκω Btw, οπως προειπα, το 95% των παιχνιδιων απτη λιστα σου τα παιζω στο PC, για το οποιο εδωσα 500 ευρω. Εσυ ποσα πρεπει να δωσεις για να παιξεις το 95% των εν λογω παιχνιδιων σε κονσολα? budget gaming σου λειε μετα
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 α Praetorian άνοιξε λίγα ακόμα thread plz...PS4 vs Pc, XBOX ONE vs PC, PS3 vs PC, XBOX360 vs PC, Wii U vs PC και Wii vs PC...για τα handheld άστο για πιο μετά Η αίτησή σας δρομολογείται...
michael92 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Η αίτησή σας δρομολογείται... Γιατί είναι banned τα memes? No fun allowed
ultralisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Btw, οπως προειπα, το 95% των παιχνιδιων απτη λιστα σου τα παιζω στο PC, για το οποιο εδωσα 500 ευρω. είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο απολαυστικό να παίζεις Zelda Ocarina of time, Final Fantasy 7, Resident Evil και Metroid μετά από 20 χρόνια...α ρε μπαγάσα με δούλεψες και νόμιζα μιλάς σοβαρά Praetorian plz άσε το meme γιατί απεικονίζει την ακριβής αντίδραση μου 1
hollow_83 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Οχι, ειναι ποιο λογικο να συγκρινεις 17 πλατφορμες με μια...μα σοβαρολογεις? Εγω σαν playstationakias, πως ακριβως με ωφελει που το Snes ειχε παιχνιδαρες? Η το xbox? H το wii? Μπορω να τις παιξω? ΟΧΙ. Γιαυτο συγκρινεις την καθε πλατφορμα ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, οποτε ακομα και στα top games of all times (την εχω googlari τη λιστα) τα περισσοτερα ειναι pc games. Btw, συμφωνα με το metacritic, το PC για το 2013 ειχε περισσοτερα καλα παιχνιδια απο ολες τις κονσολες μαζι (5 πλασια στον αριθμο). Το ps3 ειχε μολις 8, και το x360 5. Οποτε, ουτε τα παιχνιδια σε σωζουν απο την εν λογω συγκριση ps1. Και ναι, προφανως και πρεπει να σου λεει κατι....!! Να μη σου λεει κατι οτι το 95% των καλυτερων παιχνιδιων ολων των εποχων παιζουν σε PC? Ε αμα δεν πηρες κονσολα για ναπαιζεις παιχνιδια τι την πηρες τοτε? Σε αυτο το forum ομως δεν υπαρχουν τετοια ατομα, μιας και τα xbox vs ps4 thread ειναι τιγκα σε συγκρισεις για ΑΑ / AF / αναλυσεις / frames / rops / gpgpu / edram και λοιπες τεχνικες λυσεις...οποτε μαλλον παρακαιγονται για τα γραφικα και απλα οταν μπουκαρει η γατα στο σαλονι τρεχει το ποντικι να κρυφτει (δεν με ενδιαφερουν τα γραφικα εμενα). Κατσε ρε μαστορα, αμα δεν σε ενδιαφερουν τοτε γιατι βγαινει νεα κονσολα? Η sony αφου δεν την ενδιαφερουν τα γραφικα, γιατι εβγαλε νεα κονσολα? Γιατι μας τα κανουν τουμπανα καθε φορα ΜΟΝΟ για τα τεχνικα χαρακτηριστηκα (= γραφικα) της καθε κονσολας? Οπως θελετε τα φερνετε μου φαινεται.... Οταν η πλατφορμα σου εχει καλυτερα γραφικα, σκιζεις τα ιματια σου στα αναλογα thread. Oταν ομως η συγκριση γινεται με μια καλυτερη πλατφορμα, ΤΣΟΥΠ, παυουν να σε ενδιαφερουν. Οκ, το πιασαμε Aν τον κονσολακια τον ενδιαφεραν τα γραφικα θα επερνε PC και οχι κονσολα. Οι νεες κονσολες βγαινουν για να συνεχισουν να βγαινουν καλυτερα παιχνιδια. Οι κοντρες μεταξυ κονσολακιδων υπηρχαν παντα δεν ειναι κατι νεο, το νεο ειναι οτι προστεθηκαν και οι Pcakides στη συζητηση για να κομπαζουν για τα καλυτερα γραφικα της δικης τους πλατφορμας, οταν στο τελος μιλαμε για τα ιδια παιχνιδια, οταν μαλιστα και εκει ειναι το αστειο, οι πωλησεις των multiplat στο PC ειναι στον πατο, αρα τα τοπ games ολων των εποχων που λες (εκτος αν αναφερεσαι σε MMO's), εγιναν top games οχι γιατι ειναι στο PC, αλλα γιατι τα ανεβασαν εκει οι console users. Εγω παντως προσωπικα δεν εχω πει ουτε εχω σκισει τα ιματια μου για καμμια πλατφορμα. (εκτος αν ηταν αοριστου προσωπου η αναφορα). 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Γιατί είναι banned τα memes? No fun allowed Δεν είναι banned. (Αν και η κατάχρησή τους από οποιοδήποτε μέλος θα συνεπάγεται το να μπαίνουν σε spoilers ή τη διαγραφή τους). Διαγράφονται ωστόσο τα μηνύματα που δεν έχουν δικό σας ουσιαστικό σχόλιο μέσα όπως εξηγεί και το 1ο post.
Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο απολαυστικό να παίζεις Zelda Ocarina of time, Final Fantasy 7, Resident Evil και Metroid μετά από 20 χρόνια...α ρε μπαγάσα με δούλεψες και νόμιζα μιλάς σοβαρά Praetorian plz άσε το meme γιατί απεικονίζει την ακριβής αντίδραση μου Γιατι οχι? Πριν λιγο δεν λεγαμε οτι δεν παιζουν ρολο τα γραφικα? Η τελικα παιζουν? Παλι τουμπες? Δεν μιλησα για emulators παντως. Τα περισσοτερα παιχνιδια στη λιστα ειτε ειναι multiplatforms ειτε ειναι για PC. Οποιαδηποτε αλλη κονσολα εχει λιγοτερα παιχνιδια απο οτι το PC στην εν λογω λιστα. Αμα θες, καθομαι και στα μετραω κιολας.... Οπως ξαναπροειπα, το 2013, συμφωνα με το metacritic του οποιου εσυ ο ιδιος μου εστειλες link, βγηκαν 5πλασια καλα παιχνιδια στο PC απο οτι σε ολες τις κονσολες ΜΑΖΙ! Αρα, σου ξαναλεω, μην πας την συγκριση στα παιχνιδια, δεν την περνει καμια κονσολα. Καντο σε κατι αλλο Aν τον κονσολακια τον ενδιαφεραν τα γραφικα θα επερνε PC και οχι κονσολα. Οι νεες κονσολες βγαινουν για να συνεχισουν να βγαινουν καλυτερα παιχνιδια. Για δες τον ultralisk απο πανω. Αυτον απο οτι φαινεται τον ενδαιφερουν τα γραφικα, μιας και δεν μπορει να παιξει παλια παιχνιδια, αλλα παρολαυτα κονσολα εχει. Τα "καλυτερα" παιχνιδια που λες, ειναι θεμα γραφικων. Τι καλυτερο εχουν δηλαδη που δεν μπορουσαν να το εχουν στο ps3? H και στο ps2 μη σου πω?
ultralisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 το 2013 λες που οι κονσόλες τελείωναν ουσιαστικά και ολοκλήρωναν τον κύκλο τους και δεν είχαν βγει καλά καλά οι καινούριες?άντε λοιπόν το πήρες το βραβείο για το 2013, PC BEST FORMAT OF THE YEAR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις