Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, τα φώτα σας παρακαλώ.

Έχω 2x 2gb = 4gb που τρέχουν στα 667 mhz και θέλω να αγοράσω μια για το λάπτοπ μου στα 8gb DDR3 με την καλύτερη δυνατή ταχύτητα για την μητρική μου. Προορίζεται για παιχνίδι που απαιτεί 8gb RAM. 

Η μητρική του laptop είναι η Board: Packard Bell SJM70-CP, αν δεν κάνω λάθος. Ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα σε RAM που σηκώνει παιδιά και τι προτείνετε;

Ευχαριστώ.

Υ.Γ Αν είναι εφικτό κοιτούσα κάτι σε Link.png Site: Corsair Vengeance 8GB - 1600 MHz

Δημοσ.

Το μοντέλο του laptop πες μας για αρχή , θέλεις να βγάλεις φαντάζομαι αυτες που έχεις και να βάλεις μια στα 8gb ;

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος η μητρική σου φοράει το hm55 chipset με 989 socket (καλό είναι να μας πεις και το μοντέλο του laptop)  το οποίο υποστηρίζει μέχρι 1333mhz θεωρητικά αλλά και 1600mhz να πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα .

Δημοσ.

Παίδες το πλήρες όνομα και μοντέλο είναι Packard Bell EasyNote LX86...

Το μοντέλο του laptop πες μας για αρχή , θέλεις να βγάλεις φαντάζομαι αυτες που έχεις και να βάλεις μια στα 8gb ;

Ναι φίλε, θέλω να βάλω 8άρα καθαρή... εκτός και αν υποστηρίζει Dual Chanel και έβαζα 2x 4gb αλλά θα μου βγει ποιο ακριβά. :(

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος η μητρική σου φοράει το hm55 chipset με 989 socket (καλό είναι να μας πεις και το μοντέλο του laptop)  το οποίο υποστηρίζει μέχρι 1333mhz θεωρητικά αλλά και 1600mhz να πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα .

Μακάρι φίλε! Εκτός από τη RAM στο πρώτο link μου, κοιτάω κ κάτι ποιο light Link.png Site: CORSAIR CMSO8GX3M1A1333C9 SO-DIMM 8GB PC3-10666

Δε ξέρω βέβαια με τι θα είμαι ΟΚ και αν θα υποστηρίζονται από το μοντέλο μου...

Δημοσ.

Ωραία αν μπορεις κατέβασε το cpuz και ανέβασε μια φωτογραφίες απο τις καρτέλες memory και spd να δουμε τι ακριβώς ram φοράει τωρα το pc για να δουμε την αντίστοιχη σε 8gb

Δημοσ.

Αφου αυτη που εχεις τώρα ειναι στα 1333 καλύτερα να πας στα ίδια για να εισαι σίγουρος αν και 1600 να πάρεις συνήθως αν δεν υποστηρίζεται παει στην αμέσως προηγούμενη που μπορεί να δουλέψει δηλαδη 1333.

Εξάλου ειτε 1600 ή 1333 πάρεις διαφορά δεν θα δεις πουθενά οποτε στην θέση σου αν ειμουν θα πήγαινα σε 1333

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...