Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ψάξω και το ebay μπας και βρω κανένα μεταχειρισμένο επώνυμο στα 450-500W , στο γερμανικό παίζουν πολύ τα bequiet. Προσθήκη σοβαρής κάρτας γραφικών για games δεν παίζει στο μελλον μιας και εχω βολευτεί με xbox. Οσο για τα χρήματα δεν θέλω να δώσω πολλά γιατί το PC είναι budget.

Ευχαριστώ όλους που πόσταραν  :-D

Δημοσ.

δεν ειμαι σίγουρος αλλά δίνει μόνο 4pin για τον επεξεργαστή, σε αυτήν τη μητρική σε καλύπτει άλλα αν αλλάξεις σε κάτι πιο δυνατό μπορεί να δουλέψει μόνο με 4pin μπορεί και όχι

Δημοσ.

<div style="margin:0px;">

<div style="text-align:left;">δεν ειμαι σίγουρος αλλά δίνει μόνο <span>4pin</span> για τον επεξεργαστή, σε αυτήν τη μητρική σε καλύπτει άλλα αν αλλάξεις σε <span>κάτι</span> πιο <span>δυνατό</span> μπορεί να δουλέψει μόνο με 4pin μπορεί και όχι</div>

</div>

Ούτε το πρόσεξα αυτό που είπες ! Όταν λες πιο δυνατό αναφέρεσαι σε επεξεργαστή ή μητρική; όλες οι μητρικές δεν είναι 1x20+4pin pin + 1xP4(CPU) 

Δημοσ.

πιο ενεργοβορο επεξεργαστή εννοώ οι μικροί επεξεργαστές παίρνουν 4pin ενώ οι πιο μεγάλοι 8pin

6pin παίρνουν οι κάρτες γραφικών  και αρκετές παίρνουν 8pin ενώ ποια στα καινούργια τροφοδοτικά τα βρίσκεις σαν 6+2

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...