sthatz Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 panasonic η την σονυ 815 που δινει δωρακι μια 32αρα hd ready!!! και οι 2 εχουνε πολυ καλα πανελ βεβαια αμα δεν τις δεις ο ιδιος απο κοντα τι να λεει. επειδη κ γω ενδιαφερομαι για τηλεοραση θα περιμενω λιγο πριν το μουντιαλ που θα πεσουνε προσφορουλες οπως κανει τωρα στα νεα σειρα η σονυ....αν θες 3d 1080p κοιτας μοντελα σονυ-σαμσουνγκ...το παθητικο 3d μπορει να ειναι πιο ξεκουραστο αλλα δεν εχει το ιδιο βαθος με το ενεργητικο. επισης θα κοιταζα σοβαρα στην θεση σου. https://www.skroutz.gr/s/4639711/Samsung-UE48H6400.html https://www.skroutz.gr/s/4640128/Samsung-UE50H6200.html Καλησπερα, επειδη και εγω περιμενω για τι μεγεθους προσφορες μιλαμε? Επισης, εχω την εντυπωση οτι η sony εχει προβληματα στην αναπαραγωγη αρχειων ηχου και video απο usb, ισχυει? Samsung γραφει και στο user manual (46f6500) οτι σχεδον τα παντα υποστηριζει. Για LG47LA609 δεν γραφει. Εχεις αποψη? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos1983 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Καλησπερα, επειδη και εγω περιμενω για τι μεγεθους προσφορες μιλαμε? Επισης, εχω την εντυπωση οτι η sony εχει προβληματα στην αναπαραγωγη αρχειων ηχου και video απο usb, ισχυει? Samsung γραφει και στο user manual (46f6500) οτι σχεδον τα παντα υποστηριζει. Για LG47LA609 δεν γραφει. Εχεις αποψη? Ευχαριστω η σονυ προμοταρει με πανω απο 50 ιντσες τιβι δωρο μια 32 hd ready..not bad!!!στην ιδια τιμη που εδινε κ πριν.οποτε με ενα σμπαρο 2 τριγονια να δουμε τι θα κανουνε κ οι υπολοιποι...με δελεαζει απιστευτα αυτη η προσφορα. κ γω το εχω ακουσει αλλα δεν μπορω να σου απαντησω για το τι παιζει με τον media player των σονυ tv. νομιζω οτι πρεπει να εχει λυθει το προβλημα με τα μοντελα 2014. η σαμσουνγκ εχει τον καλυτερο media player απο οτι λεγεται δε κολωνει πουθενα παιζει τα παντα απο video.το 6500 ειναι πολυ καλο value for money.εχει σε 40αρα μια θεια μου κ απο οσο την εχω τεσταρει παιζει παρα πολυ καλα απο usb sticks. η lg για μενα ειναι τριτη επιλογη σε σχεση με samsung-sony.για την νεα σειρα της δεν εχω αποψη δεν εχω δει ακομα πως παιζουνε. αμα δεν τις δειτε απο κοντα δεν εχει να λεει...παρτε ενα στικακι βαλτε ενα ταινιακι καλη ποιοτητα κ δοκιμαστε το στις εκθεσεις να δειτε πως ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sthatz Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 η σονυ προμοταρει με πανω απο 50 ιντσες τιβι δωρο μια 32 hd ready..not bad!!!στην ιδια τιμη που εδινε κ πριν.οποτε με ενα σμπαρο 2 τριγονια να δουμε τι θα κανουνε κ οι υπολοιποι...με δελεαζει απιστευτα αυτη η προσφορα. κ γω το εχω ακουσει αλλα δεν μπορω να σου απαντησω για το τι παιζει με τον media player των σονυ tv. νομιζω οτι πρεπει να εχει λυθει το προβλημα με τα μοντελα 2014. η σαμσουνγκ εχει τον καλυτερο media player απο οτι λεγεται δε κολωνει πουθενα παιζει τα παντα απο video.το 6500 ειναι πολυ καλο value for money.εχει σε 40αρα μια θεια μου κ απο οσο την εχω τεσταρει παιζει παρα πολυ καλα απο usb sticks. η lg για μενα ειναι τριτη επιλογη σε σχεση με samsung-sony.για την νεα σειρα της δεν εχω αποψη δεν εχω δει ακομα πως παιζουνε. αμα δεν τις δειτε απο κοντα δεν εχει να λεει...παρτε ενα στικακι βαλτε ενα ταινιακι καλη ποιοτητα κ δοκιμαστε το στις εκθεσεις να δειτε πως ειναι. Το μονο σιγουρο ειναι αυτο. Πρεπει να παω με τον δισκο!!! Μια ακομη ερωτηση. Αξιζει να μεινω σε 46F6500 η F6800 η F7000? Στα ιδια λεφτα αξιζει η σειρα H? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos1983 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Το μονο σιγουρο ειναι αυτο. Πρεπει να παω με τον δισκο!!! Μια ακομη ερωτηση. Αξιζει να μεινω σε 46F6500 η F6800 η F7000? Στα ιδια λεφτα αξιζει η σειρα H? τα μοντελα που αναφερεις πρωτον εχουνε διαφορετικα σπεκς μεταξυ τους,f6500-6800 ειναι πιο mid range σειρα και vfm. f7000 ανεβενει κ αλλο σκαλι...1200 εχει η 46αρα!!με αυτα τα λεφτα χτυπας 55αρι για πλακα f6500-h6200. η Η σειρα ειναι η 2014 της σαμμυ,ειναι τετραπυρηνες προφανως θα ειναι πιο smooth κ ποιο γρηγορες στο smart κομματι απο την προηγουμενη σειρα. καλο θα ηταν να πας να τις δεις απο κοντα να δεις τι λενε απο εικονα. αφου θα τα σκασεις που θα τα σκασεις πηγαινε δες τες καλα,τσεκαρε κ το 3d. το μονο σιγουρο μην βιαστεις...επειδη κ γω ειμαι σε αναμμενα καρβουνα κ χρειαζομαι νεα τιβι περιμενω μεχρι πρωτο 10ημερο ιουνη. θα πεσουνε κορμακια να ξερεις...κ θα κοιταξουνε κ να ξεστοκαρουνε 2013 σειρες ολοι αρκει να προλαβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Επηδή είμαι και εγώ στο ψάξιμο και τις δοκίμασα όλες και με στικάκι με 3d τενια και υπότιτλους για μένα η καλύτερη ήτανε η samsung και συγκεκριμένα το μοντέλο ue55h6500 αυτή έκανε την διαφορα πιο ζωντανη σε όλα και στο 3d τα σπάει είναι full 3d ενώ η σονη έχει ενεργό 3d με ανάληση παθητικού δηλ. μιση ανάληση όπως του παθητικού. Στο παθητικό αν πας λίγο δεξια η αριστερα η πάνω η κάτω θωλώνει δείχνει χάλια 3d, ακόμη παίζει και 3d υπότιτλους και ότι βάλεις το παίζει η samsung. Γόυσταρα Lg αλλά από κοντά όταν την δοκίμασα ξενέρωσα και δικήμασα το μονέλο lb670v 50''. Από smart tv samsung έχει περισότερα είναι πιο multimedia tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sthatz Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τελικά αποφάσισα LG η Samsung. Δυστυχώς λόγω χώρου πρέπει να μείνω 47-48 ίντσες. LG47LA690v ή 46F6500? Γνώμες? Αλήθεια 4πύρινο η LG στις 47-48 ίντσες βγάζει? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Πολύ καλή η εικόνα της 6500 και γενικά, απ' τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sthatz Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Και εγώ αυτό πιστεύω Κώστα. Με την 6800 έχει σημαντικές διαφορές? (εκτός από το γυαλί γύρω γύρω και τα 200 ευρώ.....!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Σαν εικόνα, βασικά είναι ίδιες. Οι όποιες μικροδιαφορές, δεν αξίζουν τέτοια διαφορά τιμής. Αν σ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα το design, άλλη κουβέντα αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα