doctorized Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Χρησιμοποιώ το Vuse 5.3.0.0 και διαμοιράζω ένα αρχείο δικό μου, έχοντας φτιάξει εγώ το αρχείο torrent. Αρχικά η ταχυτητα ανεβάσματος ήταν περίπου 100ΚΒ/s που είναι και το μέγιστο της γραμμής μου, μετά από λίγο διαπιστώνω ότι έχει πέσει μεταξύ 30 με 40ΚΒ/s χωρίς να πειράξω τίποτα από ρυθμίσεις. Έκανα μια έρευνα στο google αλλά τίποτε δεν με βοήθησε. Η ταχύτητα παραμένει σε αυτά τα είπεδα. Τι μπορεί να συνέβη και ποια μπορεί να είναι η λύση; Και επειδή ξέρω ότι κάποιος μπορεί να μου πει διάφορα περί πνευματικών δικαιωμάτων κλπ τονίζω ότι το αρχείο είναι δική μου δημιουργία και δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα.
doctorized Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Η αρχικής ανάρτηση έγινε την Τετάρτη. Την επόμενη μέρα η ταχύτητα επανήλθε στα φυσιολογικά επίπεδα, 90-110ΚΒ/s. Την Παρασκευή, αν και ξεκίνησε με αυτή την ταχύτητα, μετά από κάμποση ώρα είχε πέσει πάλι στα 30-40ΚΒ/s. Το βράδυ ήταν πάλι στα υψηλα επίπεδα. Το πρωί ήταν πάλι ψηλά, τώρα χαμηλά. Κάθε φορά δεν ανεβάζω/κατεβάζω άλλο παράλληλα. Έχω εγκαταστήσει το NOD Internet Security με το οποίο ελέγχω κάθε εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση οπότε δεν ανεβαίνει/κατεβαίνει κάτι για να φταίει αυτό. Οπότε ρε παιδιά τι φταίει και όποτε θέλει ανεβαίνει, όποτε θέλει κατεβαίνει;
bele Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πολυ απλα ειναι θεμα της γραμμης σου...πιθανως σε καποιες ωρες υπαρχει υπερφορτωση απο τον isp σου ή απλα πεφτει ο συγχρονισμος του router σου...τσεκαρε τα stats της γραμμης σου απο το ρουτερ και θα βρεις εκει την απαντηση.
doctorized Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Πολυ απλα ειναι θεμα της γραμμης σου...πιθανως σε καποιες ωρες υπαρχει υπερφορτωση απο τον isp σου ή απλα πεφτει ο συγχρονισμος του router σου...τσεκαρε τα stats της γραμμης σου απο το ρουτερ και θα βρεις εκει την απαντηση. Έχω τον Thomson TG585 v7 router. Πού και τι μπορώ να δω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα