Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το λοιπόν.

Έχουμε αυτόν τον επεξεργαστή, σε idle είμαι 40-50 βαθμούς (και στο bios). Έχω αλλάξει ψύκτρα (http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-alpine-64-gt-rev2-amd-cpu-cooler-80mm-p-PER.650174 ή μια παρόμοια δε θυμάμαι να σας πω την αλήθεια, από τις φθηνές πάντως) με αλλαγμένη θερμοαπαγωγική πάστα κτλ.

Το ανεμιστηράκι είναι στις 2000 σταθερά πάνω-κάτω.

Αν το ζορίσω χτυπάω 90άρες και κλείνει.

Έχω ρίξει μέχρι και τη συχνότητα (από τα 2600 στα 1800 και έχω κατεβάσει και voltages), μια από τα ίδια.

Η χρήση του υπολογιστή να φανταστείτε είναι σε μια καφετέρια και παίζει κανά youtube, online radio, καμιά σελίδα στο νετ κτλ.

Πριν πάω να ρίξω καμιά 20άρα-30άρα για άλλη ψύκτρα, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο να κάνω από βγάλσιμο-καθάρισμα παλιάς πάστας-εγκατάσταση καινούργιας και πάλι από την αρχή; Η ψύκτρα (προφανώς) κάθεται μια χαρά πάνω στον επεξεργαστή.

Καμιά ιδέα;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ποιον επεξεργαστη εχεις?

ειχα τον 6400+  στα 3200mhz  και ανεβαζε στο θεο θερμοκρασιες ακομα και με μια αρκετα μεγαλη  ψυχτρα.

θελουν καλο airflow στο κουτι αλη παστα.

τα nm κατασκευης τους ειναι 90 αν θυμαμαι καλα και τωρα πλεον εχουμε φτασει στα 22nm

τσεκαρε ποσο ρευμα του δινεις. το ρευμα παιζει ρολο οχι τοσο πολυ η συχνοτητα.

Δημοσ.

Αποκλειεται να εχει κατσει σωστα η ψυκτρα,να εχει μπει καλα και σωστα η παστα(μια μικρη κουκκιδα στο κεντρο του επεξεργαστη) και να εχετε τετοιες θερμοκρασιες. Συμβαινει μερικες φορες,ακομη και σε εμπειρους χρηστες να μην τοποθετησουν σωστα το cooler.

Καλυτερα να ξαναδοκιμασετε και να μας πειτε τι εγινε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...