tralalo Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Ένας φίλος θέλει να κάνει αναβαθμιση το μπουρούκι του κι 200 - 250 € είναι το budget του... Να σημειώσω πως θα τα πάρει σιγά σιγά οπότε, θέλω να μου πείτε κι με το τι θα πάρει πρώτα κι τι μετά... Gpu: NVIDIA GeForce 7300 LE Mo/bo: Gigabyte Co Ltd. 945P-S3 Cpu: Intel Core2 CPU 6400 @ 2.13GHz Ram: 1,0GB RAM http://prntscr.com/3j44dd Εχει οθόνη οπότε δεν θέλουμε. Επίσης, το θέλει μόνο για lol κι minecraft τουλάχιστον σε high settings. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Thanos1972 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 πες του καταρχην να παρει μια παστα για τον επεξεργαστη,να καθαρισει την ψυχτρα και να την αλλαξει. μετα βρες καμια μεταχειρισμενη μνημη απο εδω μεσα με κανενα 20ρικο τα 2gb,παρε μια καρτα γραφικων με κανενα 50ρικο πχ καμια 5770-6770 (πρεπει να μας πεις και το τροφοδοτικο του) και μετα ας σκεφτει και λιγο το ανεβασμα της συχνοτητας του επεξεργαστη. και ολα αυτα στα λεω για να του βγει οικονομικα και να μην παει σε καινουργιο συστημα. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Εγω εχω μια απορια. Γιατι ο τιτλος λεει Wooden Pc? 1
tralalo Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 πες του καταρχην να παρει μια παστα για τον επεξεργαστη,να καθαρισει την ψυχτρα και να την αλλαξει. μετα βρες καμια μεταχειρισμενη μνημη απο εδω μεσα με κανενα 20ρικο τα 2gb,παρε μια καρτα γραφικων με κανενα 50ρικο πχ καμια 5770-6770 (πρεπει να μας πεις και το τροφοδοτικο του) και μετα ας σκεφτει και λιγο το ανεβασμα της συχνοτητας του επεξεργαστη. και ολα αυτα στα λεω για να του βγει οικονομικα και να μην παει σε καινουργιο συστημα. Να σου πω, με μία ρ7 240 μπορεί να παίξει; Εγω εχω μια απορια. Γιατι ο τιτλος λεει Wooden Pc? Γιατί είναι Η αλήθεια είναι πως ξέχασα να αναφέρω ότι θέλει να κάνει αναβάθμιση, οπότε, συγνώμη... 1
TheELF Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Να σου πω, με μία ρ7 240 μπορεί να παίξει;Τον περιορίζει η cpu σε αυτό το παιχνίδι,ας κάνει o/c αν δεν έχει ακόμα. Διαφορετικά με ~120€ παίρνει haswell celleron + μητρική + 4gb ddr3 και το παίζει άνετα με την igpu,εννοείται αν μπορεί να δώσει παραπάνω με την μία ας πάει σε ποιο δυνατή cpu. Έτσι για την πληρότητα,τι οθόνη έχει;; Εγω εχω μια απορια. Γιατι ο τιτλος λεει Wooden Pc?Leauge of legends...δεν το έπαιξες ποτέ...έτσι λένε τους Η/Υ που αργούν να μπουν στο παιχνίδι και καθυστερούν όλους τους άλλους. 2
tralalo Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Το τροφοδοτικό του είναι ένα 420w... Τον περιορίζει η cpu σε αυτό το παιχνίδι,ας κάνει o/c αν δεν έχει ακόμα.Διαφορετικά με ~120€ παίρνει haswell celleron + μητρική + 4gb ddr3 και το παίζει άνετα με την igpu,εννοείται αν μπορεί να δώσει παραπάνω με την μία ας πάει σε ποιο δυνατή cpu.Έτσι για την πληρότητα,τι οθόνη έχει;; Δεν ξέρει τι οθόνη έχει... Θα μπορούσες να μου πεις κι τι κομματια να πάρει;
TheELF Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν ξέρει τι οθόνη έχει... Θα μπορούσες να μου πεις κι τι κομματια να πάρει; Δεν ξέρει ούτε σε τι ανάλυση είναι;;Ας μπει μια στης ρυθμίσεις δεν είναι τόσο δύσκολο. Μνήμη δεν έχουν διαφορές ποια θα πάρεις,βλέπει μεν μέχρι 1333 ένας celleron αλλά καλύτερα 1600 αφού δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή,και αν κάνει αναβάθμιση θα του μείνουν. Μητρική είναι το μεγάλο θέμα και εξαρτάτε από το τι θέλει,αν θέλει π.χ. να έχει και hdmi 7.1 ήχο προοπτικές για sli/cross στο μέλλον κτλ κτλ ,διαφορά στην απόδοση δεν θα κάνει πάντως. cpu όπως είπα αναλόγως τα λεφτά που μπορεί να δώσει.
Millennium Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλά αν θέλει να παίξει με ενσωματωμένα θα πάει σε apu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα