enas_bibikos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλησπερα σε ολους, Ψαχνω ελληνικα για το παραπανω smartphone.Φοραει windows mobile 6 αγγλικα και θελω να το εξελληνισω. Ευχαριστώ
enas_bibikos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Λυση ψαχνω,και οχι πνευματωδεις απαντησεις οπως η δικη σου!
enas_bibikos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δηλαδη εχεις ενα θεμα,μπαινεις σε ενα τεχνολογικο φορουμ ψαχνωντας μια λυση και καταληγεις σε πνευματωδεις στιχομυθιες που σου "τρωνε" την ωρα..τι να πω....
sakisosf Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δηλαδη εχεις ενα θεμα,μπαινεις σε ενα τεχνολογικο φορουμ ψαχνωντας μια λυση και καταληγεις σε πνευματωδεις στιχομυθιες που σου "τρωνε" την ωρα..τι να πω.... Ρε φίλε κοντεύει δεκαετία το κινητό,τι απαντήσεις περιμένεις;;Anyway,https://www.google.gr/search?q=p3300+greek&oq=p3300+greek&aqs=chrome..69i57.3513j0j4&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8
panos2171 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Ψάξε στους xda-developers. Εγώ από κει την είχα βάλει αν θυμάμαι καλά. Έχω κι εγώ την απορία όμως, πως την παλεύεις με το 3300? Οριακά την πάλεψα μέχρι και πριν λίγες μέρες με το Diamond 2. Φοβερό κινητό πάντως για την εποχή του και το ένα και το άλλο.
gesamgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 απαγορευονται τα σχολια μονο απαντησεις επι της ερωτησεως παρακαλω
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Kαλα ναι, γενικα καλο ειναι αν ειναι συγκεκριμενη η ερωτηση ενος νηματος να περιοριζομαστε στην απαντηση επι του θεματος. Οκ φορουμ ειναι, προφανως θα υπαρχουν και αποριες σχετικοκασχετες με το θεμα, αλλα καλο ειναι να περιμενουμε να παρει απαντηση ο ts πριν τις εκφρασουμε για να μην ξεφυγει εντελως το θεμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα