Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Ψαχνω ελληνικα για το παραπανω smartphone.Φοραει windows mobile 6 αγγλικα και θελω να το εξελληνισω.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δηλαδη εχεις ενα θεμα,μπαινεις σε ενα τεχνολογικο φορουμ ψαχνωντας μια λυση και καταληγεις σε πνευματωδεις στιχομυθιες που σου "τρωνε" την ωρα..τι να πω....

Δημοσ.

Δηλαδη εχεις ενα θεμα,μπαινεις σε ενα τεχνολογικο φορουμ ψαχνωντας μια λυση και καταληγεις σε πνευματωδεις στιχομυθιες που σου "τρωνε" την ωρα..τι να πω....

Ρε φίλε κοντεύει δεκαετία το κινητό,τι απαντήσεις περιμένεις;;Anyway,https://www.google.gr/search?q=p3300+greek&oq=p3300+greek&aqs=chrome..69i57.3513j0j4&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

Δημοσ.

Ψάξε στους xda-developers. Εγώ από κει την είχα βάλει αν θυμάμαι καλά. Έχω κι εγώ την απορία όμως, πως την παλεύεις με το 3300? Οριακά την πάλεψα μέχρι και πριν λίγες μέρες με το Diamond 2. Φοβερό κινητό πάντως για την εποχή του και το ένα και το άλλο.

• Moderators
Δημοσ.

Kαλα ναι, γενικα καλο ειναι αν ειναι συγκεκριμενη η ερωτηση ενος νηματος να περιοριζομαστε στην απαντηση επι του θεματος. Οκ φορουμ ειναι, προφανως θα υπαρχουν και αποριες σχετικοκασχετες με το θεμα, αλλα καλο ειναι να περιμενουμε να παρει απαντηση ο ts πριν τις εκφρασουμε για να μην ξεφυγει εντελως το θεμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...