ShadowSpectre Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Και πάντα εδώ μέσα τα καταφέρνετε και το πάτε το θέμα σε PC vs consoles...εύγε και πάλι εύγε! 2
MadvaM_Gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Νταξ παιδες ουτε εσεις να παιρνατε τα λεφτα απο τις πωλησεις των PS & PC....
Atzamestatos Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Κάνετε λες και έχει τερράστια διαφορά το 900p με το 1080p. Να μου πει κάποιος για 1440p και 4K να πω οκ. Βασικα εχει τεραστια διαφορα το 900p με το 1080p. 50% παραπανω pixel ειναι!! Ποσο πιο μεγαλη διαφορα περιμενεις? Το 1440 vs 4k ειναι generational leap..
ItsDanik Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτοπεριοριζονται καποιοι που ισχυριζονται πως ξερουν απο PC, ενω στην ουσια απλα δεν εχουν ασχοληθει καθολου και εχουν μεινει στην περιοδο των installers, του desktop και των cracks. Enter Steam Big Picture. Το PC παιζεται απο τον καναπε. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να συνδεσεις με HDMI την GPU στην TV. Ο,τι ακριβως κανεις και με μια κονσολα. Το PC παιζεται με ασυρματο χειριστηριο. Κανεις Sync το controller με τον δεκτη και γινεται το pairing. Ο,τι ακριβως κανεις και με μια κονσολα. Το PC κανει αυτοματα updates στους drivers και στο Steam/uPlay/Origin, οπως ακριβως κανει και το PS3/4 στο XMB η το XBOX360/One στο Dashboard. Το ιδιο συμβαινει και με τα updates των παιχνιδιων. Αυτο που αλλαζει στο PC ειναι οτι: - δεν πληρωνεις 50 ευρω το χρονο για να παιζεις online με τους φιλους σου - αγοραζεις τα παιχνιδια πολυ πιο οικονομικα (και ανα περισταση αναλογα με το hw σου εχεις καλυτερη εμπειρια λογω γραφικων και κυριως framerate) - εχεις μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο by default - δεν χρειαζεσαι το δισκακι μεσα για να παιξεις - μπορεις να το αναβαθμισεις στο μελλον - μικροτερα loading times - θα μπορεις να παιζεις DOOM1 ακομα και σε 20 χρονια απο τωρα χωρις να συνδεεις το παλιο σου συστημα στην TV (η να ξανααγορασεις το παιχνιδι σε "HD Remake" που απλα κανει rendering σε μεγαλυτερη αναλυση - πραγμα που ρυθμιζεται ουτως η αλλως απο το menu του παιχνιδιου στην PC Version). - μπορω να εγκατασησεις η και να φτιαξεις δικα σου mods. Ο μονος λογος που εχω κονσολες (και τις εχω ολες) ειναι τα exclusives της εκαστοτε κονσολας. Ολα τα multiplatform παιζονται στο PC, δεδομενου οτι καποιος εχει μια αξιοπρεπη συνθεση. 6
Kalavrezos Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Γι'αυτό η καλύτερη Gaming κονσόλα είναι (και θα παραμείνει) το PC... Και για πολλούς άλλους λόγους... τα γραφικά είναι απλά το δέντρο. ασύρματα χειριστήρια, καναπές, τηλεορασούκλα, όχι οθονίτσα, παίζεις με τους φίλους σου, όχι μόνος, αυτά θέλει ένας gamer και ούχι οι συνεχείς αναβαθμίσεις για να λες έχω τα καλύτερα γραφικά. έχω ps4 και pc και συγκρίνω, για να μην παρεξηγούμαστε. και που έχουμε καλύτερα γραφικά στο pc τι έγινε; στο γραφειάκι μας και την καρεκλίτσα μας τιμωρία
ItsDanik Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Αυτο συμβαινει γιατι περιοριζεις τον εαυτο σου στο γραφειακι και την καρεκλιτσα. Ενα καλωδιο HDMI και ενα ασυρματο χειριστηριο μακρια απο τον καναπε και την τηλεορασακλα σου εισαι
jimmmysil Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Οταν συγκρινουμε γραφικα ειναι προαπαιτουμενο να συγκρινουμε 2 πλατφορμες με ιδιο περιπου επιπεδο τιμων. Δεν γινεται να συγκρινεις κατι που κανει 1500 ευρω με κατι που κανει 500. Οταν λοιπον βγηκε το ps1 δεν υφισταται το pc gaming. Προς τα τελη του 90 αρχισε να γινεται mainstream και να ειναι σοβαρος αντιπαλος της κονσολας, αν και ακομα και τοτε οι τιμες ηταν λιγο τσιμπημενες καλά ένα αρκετά καλό pc δεν κοστίζει και 1500€. Με ένα 600αρι ευρώπουλα τσιμπάς pc που σπάει κόκαλα.
Atzamestatos Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 καλά ένα αρκετά καλό pc δεν κοστίζει και 1500€. Με ένα 600αρι ευρώπουλα τσιμπάς pc που σπάει κόκαλα. Σημερα και τα 600 πολλα ειναι. Επι εποχες ps1 ομως θυμαμαι ειχα δωσει τα κοκαλα μου για να παρω ενα PC , και 1 χρονο μετα παλευα με τα specs και αναβαθμισεις για να παιζει παιχνιδια. Θυμαμαι χαρακατηριστηκα οτι ειχα 32 (η 64) mb ram, και μολις βγηκε το diablo 2 επρεπε να δωσω ενα 50ευρω (εαν θυμαμαι καλα)για να διπλασιασω την ram να παιξει. Σημερα ολα αυτα φανταζουν επιστημονικη φαντασια, μιας και τα 4 gb, τα οποια εχουν αποτελουν το standard εδω και μια 5ετια, φτανουν ακομα και σημερα. Αλλα καποτε, η προσθηκη ram και καρτας γραφικων ανα 2 χρονια το πολυ ηταν επιτακτικη. Και αν ηθελες να εχεις και τα settings στο high, τοτε ακομα λιγοτερο απο 2 χρονια
Phanis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 εκεί που εφτυσε το PC βγήκαν οι κονσόλες.Και μην ακούσω απο κανέναν οτι οι κονσόλες σε θέμα "δύναμης" είναι καλύτερα απο τα PC σίγουρα δεν ξέρει.Και όσο για το παιδί που λέει "το ps1 βγηκε το 94...το πσ2 το 2000...και οι δυο κονσολες ειχαν εξωπραγματικα γραφικα οταν βγηκαν...το πσ3 με το cell ηταν τοσο δυνατο που πολλα πανεπιστημια αγορασαν ps3 για να τα βαζουν να τρεχουν υπολογισμους..." γελάω απλά,μάλλον θα το άκουσε απο καμία είδηση του mega channel.PC REEEEEEE ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ INTEL KAI NVIDIA.. AMD KAI ATI FTHINES ANTIGRAFES
Cowboy Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 τα γραφικά είναι απλά το δέντρο. ασύρματα χειριστήρια, καναπές, τηλεορασούκλα, όχι οθονίτσα, παίζεις με τους φίλους σου, όχι μόνος, αυτά θέλει ένας gamer και ούχι οι συνεχείς αναβαθμίσεις για να λες έχω τα καλύτερα γραφικά. έχω ps4 και pc και συγκρίνω, για να μην παρεξηγούμαστε. και που έχουμε καλύτερα γραφικά στο pc τι έγινε; στο γραφειάκι μας και την καρεκλίτσα μας τιμωρία Τι σχεση εχει το PC/κονσολα με το περιβαλλον στο οποιο ΕΣΥ παιζεις? Εγω προσωπικα το PC μου το εχω συνδεδεμενο και στην 60αρα Samsung UE60F6300 τηλεορασαρα μου και οποτε θελω αφηνω την 27αρα 2Κ οθονη μου και το γραφειο μου, ξαπλωνω στον καναπε και παιξω εκει τα παιχνιδια μου με το ασυρματο Logitech F710 controller μου. Το που θα συνδεσης την κονσολα/PC σου και το που θα κατσεις, ειναι δικη σου επιλογη και δεν εχει σχεση με την κονσολα/PC. Οι περισσοτεροι γνωστοι μου που εχουν home-cinema στο σαλονι τους, για gaming και home entertainment (HT)PC εχουν και οχι παιχνιδοκονσολα των 410 ευρω που δεν μπορει να παιξει ουτε ενα mp3 αρχειο.
panos2171 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Είναι τραγικό μια κονσόλα νέας γενιάς που προορίζεται να λειτουργεί πάνω σε οθόνες των 32 ιντσών και βάλε FullHD ανάλυσης και να μην μπορεί να παίξει FullHD. Αν δεν υπήρχαν τα exclusives θα ήταν πιο κάτω οι πωλήσεις τους από το αναμενόμενο και αυτά νομίζω είναι που κρατάν τις κονσόλες ζωντανές.
auron123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω ποιο το νοημα ολης αυτης της κουβεντας.PC, κονσολες βαλτε μεσα και τις φορητες και τα εξυπνα κινητα και καθαρισατε.Ανομοια πραγματα συγκρινετε και θελει ο καθενας να εχει και δικιο!
ItsDanik Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω ποιο το νοημα ολης αυτης της κουβεντας.PC, κονσολες βαλτε μεσα και τις φορητες και τα εξυπνα κινητα και καθαρισατε.Ανομοια πραγματα συγκρινετε και θελει ο καθενας να εχει και δικιο! Απο τη στιγμη που μπορω να παιξω εναν τιτλο στο PC στο Xbox 1 η στο PS4 γιατι να μην τιθεται θεμα συκρισης;
aliakas Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτοπεριοριζονται καποιοι που ισχυριζονται πως ξερουν απο PC, ενω στην ουσια απλα δεν εχουν ασχοληθει καθολου και εχουν μεινει στην περιοδο των installers, του desktop και των cracks. Enter Steam Big Picture. Το PC παιζεται απο τον καναπε. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να συνδεσεις με HDMI την GPU στην TV. Ο,τι ακριβως κανεις και με μια κονσολα. Το PC παιζεται με ασυρματο χειριστηριο. Κανεις Sync το controller με τον δεκτη και γινεται το pairing. Ο,τι ακριβως κανεις και με μια κονσολα. Το PC κανει αυτοματα updates στους drivers και στο Steam/uPlay/Origin, οπως ακριβως κανει και το PS3/4 στο XMB η το XBOX360/One στο Dashboard. Το ιδιο συμβαινει και με τα updates των παιχνιδιων. Αυτο που αλλαζει στο PC ειναι οτι: - δεν πληρωνεις 50 ευρω το χρονο για να παιζεις online με τους φιλους σου - αγοραζεις τα παιχνιδια πολυ πιο οικονομικα (και ανα περισταση αναλογα με το hw σου εχεις καλυτερη εμπειρια λογω γραφικων και κυριως framerate) - εχεις μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο by default - δεν χρειαζεσαι το δισκακι μεσα για να παιξεις - μπορεις να το αναβαθμισεις στο μελλον - μικροτερα loading times - θα μπορεις να παιζεις DOOM1 ακομα και σε 20 χρονια απο τωρα χωρις να συνδεεις το παλιο σου συστημα στην TV (η να ξανααγορασεις το παιχνιδι σε "HD Remake" που απλα κανει rendering σε μεγαλυτερη αναλυση - πραγμα που ρυθμιζεται ουτως η αλλως απο το menu του παιχνιδιου στην PC Version). - μπορω να εγκατασησεις η και να φτιαξεις δικα σου mods. Ο μονος λογος που εχω κονσολες (και τις εχω ολες) ειναι τα exclusives της εκαστοτε κονσολας. Ολα τα multiplatform παιζονται στο PC, δεδομενου οτι καποιος εχει μια αξιοπρεπη συνθεση. εύγε φιλε χαρά στο κουράγιο σου να γράψεις το αυτονόητο
spartan29gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Σημερα και τα 600 πολλα ειναι. Επι εποχες ps1 ομως θυμαμαι ειχα δωσει τα κοκαλα μου για να παρω ενα PC , και 1 χρονο μετα παλευα με τα specs και αναβαθμισεις για να παιζει παιχνιδια. Θυμαμαι χαρακατηριστηκα οτι ειχα 32 (η 64) mb ram, και μολις βγηκε το diablo 2 επρεπε να δωσω ενα 50ευρω (εαν θυμαμαι καλα)για να διπλασιασω την ram να παιξει. Σημερα ολα αυτα φανταζουν επιστημονικη φαντασια, μιας και τα 4 gb, τα οποια εχουν αποτελουν το standard εδω και μια 5ετια, φτανουν ακομα και σημερα. Αλλα καποτε, η προσθηκη ram και καρτας γραφικων ανα 2 χρονια το πολυ ηταν επιτακτικη. Και αν ηθελες να εχεις και τα settings στο high, τοτε ακομα λιγοτερο απο 2 χρονια Σε αυτο που λες συμφωνο!!!ο παλιος καρκινος του pc gaming εχει εξαλειφθει καπως τα τελευταια χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα