sir ImPeCaBlE Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Στην αναλυση που παιζει το ps3 μια χαρα παιζει η καρτα 6 χρονων παντως (sub 720p). Bεβαια, αλλες ηταν οι τιμες τοτε και αλλες τωρα. Η καρτα αυτη τοτε κοστιζε 300+. Μια καρτα 7ετιας μαλιστα σηκωνει και το bf4 σε μεγαλυτερη αναλυση απο το ps3. Bεβαια ξαναλεω η συγκριση ειναι χαζη, γιατι για τα τοτε δεδομενα το ps3 ηταν συγκρισημο με ενα ΑΚΡΙΒΟ pc. Τωρα το ps4 ειναι συγκρισιμο (και χειροτερο) με το φτηνοτερο pc που μπορεις να φτιαξεις. Εντελως διαφορετικες εποχες Άλλο 300 άλλο 90.Με μια 280χ-290 μπορεί να παίζεις μεχρι το 2020 σε low αλλά κοστίζουν μόνες τους όσο το ps4 ολόκληρο.
Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Άλλο 300 άλλο 90.Με μια 280χ-290 μπορεί να παίζεις μεχρι το 2020 σε low αλλά κοστίζουν μόνες τους όσο το ps4 ολόκληρο. Σου ειπα, αλλες τιμες ΤΟΤΕ, αλλες τωρα. Τοτε οι καρτες ισων επιδοσεων με τις κονσολες κοστιζαν 300-400. Τωρα κοστιζουν 100. Και με τις αναλυσεις που εχουν οι κονσολες (sub hd) δεν βλεπω το λογο να μη παιζουν μεχρι το 2020 στα 30 και κατω frames (ακριβως οπως οι κονσολες). 280x μπορει να κοστιζει οσο το playstation 4 αλλα αφενος, την βαζεις σε οποιοδηποτε PC και το κανεις gaming (αρα τα ιδια λεφτα δαπανας), αφετερου δεν μιλαμε πια για ισους ορους. Το ενα σηκωνει 2k αναλυση και το αλλο με το ζορι 900..
michael92 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλά ρε παιδιά είπαμε, οι κονσόλες είναι midrange δεν είναι για τα σκουπίδια. Μιλάμε καθαρά για unoptimized γραφικά από την Ubisoft. Αν συγκρίνεις Infamous με Watch dogs είναι η μέρα με την νύχτα στο IQ. Γενικά το watch dogs είναι άσχημο ανεξαρτήτως πλατφόρμας.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Σου ειπα, αλλες τιμες ΤΟΤΕ, αλλες τωρα. Τοτε οι καρτες ισων επιδοσεων με τις κονσολες κοστιζαν 300-400. Τωρα κοστιζουν 100. Και με τις αναλυσεις που εχουν οι κονσολες (sub hd) δεν βλεπω το λογο να μη παιζουν μεχρι το 2020 στα 30 και κατω frames (ακριβως οπως οι κονσολες). 280x μπορει να κοστιζει οσο το playstation 4 αλλα αφενος, την βαζεις σε οποιοδηποτε PC και το κανεις gaming (αρα τα ιδια λεφτα δαπανας), αφετερου δεν μιλαμε πια για ισους ορους. Το ενα σηκωνει 2k αναλυση και το αλλο με το ζορι 900.. Δεν υπάρχει περίπτωση η 7770 να έχει ίδιες επιδόσεις με το ps4 σε 6 χρόνια.Ακόμα και σήμερα το ps4 πρέπει να τα πηγαίνει καλύτερα. Όπως και να έχει, δε νομίζω οτι μπορεί να φτιάξει κανένας σύνθεση με 400 ευρώ που να μπορεί να παίζει παιχνίδια για τα επόμενα 6 χρόνια με τα ίδια settings του ps4.
Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση η 7770 να έχει ίδιες επιδόσεις με το ps4 σε 6 χρόνια.Ακόμα και σήμερα το ps4 πρέπει να τα πηγαίνει καλύτερα. Όπως και να έχει, δε νομίζω οτι μπορεί να φτιάξει κανένας σύνθεση με 400 ευρώ που να μπορεί να παίζει παιχνίδια για τα επόμενα 6 χρόνια με τα ίδια settings του ps4. Εγω εφτιαξα PC καλυτερο απο το ps4 με 40ευρω . Πηρα το παλιο PC, πουλησα την καρτα γραφικων του 50 ευρω , αγορασα μια καινουργια 150 ευρω (7870), πηρα και 2 παιχνιδια δωρο που κοστιζουν 60. Ετοιμος
Cowboy Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση η 7770 να έχει ίδιες επιδόσεις με το ps4 σε 6 χρόνια.Ακόμα και σήμερα το ps4 πρέπει να τα πηγαίνει καλύτερα. Όπως και να έχει, δε νομίζω οτι μπορεί να φτιάξει κανένας σύνθεση με 400 ευρώ που να μπορεί να παίζει παιχνίδια για τα επόμενα 6 χρόνια με τα ίδια settings του ps4. Η Νvidia GTX750 ειναι καλυτερη απο το PS4 σε ολα τα games που την εχουν testαρει, και κοστιζει 100 ευρω σημερα. Στα 400 ευρω στηνεις PC με GTX750 και i3 4130 που "τρεχει" καθε game σε 1080p καλυτερα απο το PS4. Το PS4 δεν μπορει να τρεξει games στα 1080p ουτε στα 60fps σε "Medium settings" σημερα, δεν το βλεπω να ζει 6 χρονια με τους ρυθμους που εξελισσονται τα παιχνιδια, η θα βγαλουν καινουριο η θα ακολουθησει την πορεια του PS3 (600p 30fps low settings, no AA). To PC με τα 400 ευρω σε 6 χρονια στην ιδια μοιρα με το PS4 θα βρισκεται, και λιγο καλυτερα λογο customizable settings. Aλλα εκει θα μπορεις να ριξεις 100 ευρω και να του βαλεις μια καινουρια καρτα μοντελο του 2020 που θα πεταει.
Razor333 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Tο βασικο προβλημα με το watchdogs ειναι οτι εφαγε γερο downgrade στα γραφικα, αφου πρωτα εβγαλαν ενα fake tech demo για να σπρωξουν το ps4 (και καλα να δουμε τα next gen γραφικα) εν τελη εριξαν τοσο τα γραφικα ωστε να παιζει μεχρι και σε wii u. Στο PC κλασικα εβαλαν καλυτερες σκιες που κανενας δεν προκειται να προσεξει και καλυτερο antiallising που κανενας δεν χρειαζεται στα 1440p και κυριως στα 2160p ως τα βασικα plus, με ευγενικη χορηγια της nvidia (μπας και σπρωξει καμια gtx780). 3
ChrisN.S. Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Το Watch_Dogs δεν θα "τρέχει" στα 1080p και στις σε καμία από τις δύο κονσόλες,
michael92 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Κάνετε λες και έχει τερράστια διαφορά το 900p με το 1080p. Να μου πει κάποιος για 1440p και 4K να πω οκ.
Millennium Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Κάνετε λες και έχει τερράστια διαφορά το 900p με το 1080p. +1
stavrosperi Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Σίγουρα το να παίζεις παιχνίδια σε υψυλότερη ανάλυση, με περισσότερα frames μπλα μπλα είναι προτιμότερο. Και εγώ αν και είχα πολλές κονσόλες στο παρελθόν, έχω ένα αρκετά δυνατό pc για να παίζω κάποια απιτητικά παιχνίδια όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό που με ενοχλεί πάντως ρε παιδιά πιο πολύ από όλα και νομίζω δείχνει και τις (επιφανειακές)προταιρεότητές μας ως καταναλωτές και ως μέρος της αγοράς πάνω στην οποία προσαρμόζουν τα προιόντα τους και τις gaming εμπειρίες που μας προσφέρει η βιομηχανία των video games είναι πως για ένα τέτοιο θέμα(1080p vs 900p μπλα μπλα)γίνονται ατελείωτες συζητήσεις λες και τελικά αυτό είναι που έχει σημασία. Το ότι το AI στα παιχνίδια είναι στην εποχή της δεκαετίας του 90 και το ότι η δημιουργικότητα των video games ειναι στα χαμηλότερα επίπεδα από ποτέ δεν βλέπω να προκαλεί συζητήσεις στον ίδιο βαθμό. Νομίζω οι προτερεότητες μας ως gamers είναι σε λάθος κατεύθυνση ή τουλάχιστον δεν με εκφράζουν εμένα. Προτιμάω να παίζω ένα παιχνίδι με πρωτοποριακό AI με καινούριες ιδέες, με πρωτοποριακό σχεδιασμό και ας εχει και μετρια γραφικα και αναλυση μπλα μπλα από το να παίζω άλλο ένα Fps/driving/name it το οποίο αναμασάει τις ιδιες και τις ιδιες ιδεες εδω και χρονια και ας ειναι και σε 700 fps.Ελεος. Γιναμε τοσο πολυ κολλημενοι με την αναλυση και τα frames και εχουμε χασει την ουσια των video games.Εγώ σε σχέση με τοσα και τοσα καινουρια παιχνιδια προτιμω να παιξω σκακι και ας ειναι δισδυαστατο με color pallete 2 χρωματων κλπ κλπ, αν με καταλαβαινετε τι εννοω. 1
Xero1991 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Όλο για 900p λέτε. Το καημένο το Xbox πάλι στην απέξω?
mason Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μαγκες αστε τα pc. Το θεμα ειναι πως next gen γραφικα δεν θα δουμε στις υπαρχουσες κονσολες οπως ειδαμε παλια psx-ps2 & ps2 - ps3. Οποτε αρπαχτη κανανε ολοι εκτος απο ninty που επρεπε να αναβαθμισει το wii. Μου αρεσε που καποιοι μιλαγαν για 60fps κλειδωμενα στα 1080p @@... Στο Ninty ασχολούνται μόνο με Nintendo, και η nintendo δεν βγάζει παιχνίδια με δυνατά γραφικά. Πιο πολύ casuals, κάποιοι λένε ότι βρίσκετε πάντα μια γενιά πίσω σε σχέση γραφικών. Πάντως από σω ξέρω και έχουν πει στο ninty το Mario Kart 8 θα είναι 1080p 60fps.
Ntinaras Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Κάνετε λες και έχει τερράστια διαφορά το 900p με το 1080p. Να μου πει κάποιος για 1440p και 4K να πω οκ. ναι εχει τεραστια γιατι τα Pixels δεν ειναι 1 προς 1. εκτος κι αν δε θες να παιζεις σε full screen... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα