Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα νούμερα σου και οι χρονολογίες είναι λιγο εως πολύ λάθος. Δε θα στα διορθώσω, κάνε ένα google search να ενημερωθείς.

Αλλα ακόμη και αν θές να το πάμε τη σύγκρηση προ 3d accelaration γραφικά, και για αυτό θα σε πάω σε multi platform games... είχε το Tomb raider καλύτερα γραφικά στο PS απο το PC? αμφιβάλω...

Τελος πουθενά δεν αναφέρθηκα σε χρηματικό κόστος. Προφανώς και ήταν πολλαπλάσια η τιμή του υπολογιστή, αλλά σε καμία χρονική περίοδο δεν ήταν οι κονσόλες ανώτερες στο τομέα τον γραφικών. 

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation

ξαναδιαβασε τις ημερομηνιες, οποτε εσυ τα ξερεις λιγο η πολυ λαθος...το ποτε κυκλοφορισε στην ευρωπη η ηρθε στην ελλαδα δε μας νοιαζει ποτε βγηκε εχει σημασια

σε πιο παράλληλο σύμπαν έγινε αυτο?  [πες μου ένα πανεπηστήμιο που δεν έβαλε i7 ή τους μεγαλύτερους επεγεργασττες  και πήρε ps3 για να τρέχει matlab και  geosat δεδομένα, και να αναλύει βάσεις δεδομένων.... είπαμε κάποια πραγματα έχουν και τα όριά τους..

το φυσικο της πατρας...επισης δεν ειπα οτι ετρεχαν ματλαμπ...εκαστος στο ειδος του εγω δεν ημουν στο τμημα αυτο αλλα για καποιους υπολογισμους ψηφιων που ηθελαν η κατι τετοιο χρησιμοποιουσαν μερικα πσ3 να τρεχουν μαζι γιατι οι συγκεκριμενοι επεξεργαστες για αυτη τη δουλεια ηταν πιο γρηγοροι απ οτι κυκλοφορουσε στο εμποριο...εγω το εμαθα αυτο οταν απο ενα update που εκανε η σονυ δε μπορουσαν να ξαναχρησιμοποιησουν τις κονσολες για τη δουλεια που τις ηθελαν....

Δημοσ.

Ναι γιατί όσοι θέλουμε παιχνίδια σε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα το έχουμε τρόπο ζωής. Peasant pls.

Με το να πιάνεσαι απ τα άκρα δεν βγάζεις επιχείρημα...φυσικά δεν υπάρχει μάυρο και άσπρο αυτό προσπαθώ να εξηγήσω anyways. Και τα δύο μέσα έχουν καλά και κακά. Εάν δεν μπορεί ο pc-άκιας να τα κατανόησει δεν έχει λόγο να πετάει λάσπη σε console thread.

Oh and I dare you to call me a peasant again...

MavroManitari v.3.0

CPU: 4770K

PSU: Corsair CX600M

MB: Asrock Fatal1ty z87 Killer

GPU: Asus R9 280X DCUII TOP

RAM: Corsair Vengeance 8GB @ 1600Mhz CL8

System SSD: Samsung 840 EVO 250GB

Pare na xeis SSD: OCZ Agility 3 128GB

Apothikarios: WD Caviar Black 1TB

photo_1.jpg

Μια κοντινή

Μια σε UV mode ON

Και άλλη μια με τα σωθηκά

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μην έχεις δει κανένα άλλο παιχνίδι.Γραμμένα τα έχει τα fps και της αναλύσεις ο νορμάλ άνθρωπος που θέλει κονσόλα για να παίξει κανα CODάκι /Pro με την παρέα του και χρησιμοποιεί την κονσόλα γι'αυτό που σχεδιάστηκε. Για διασκέδαση και όχι τρόπο ζωής. Σιγά μη χαλάει την ζωούλα του να μπλέκει με συνθέσεις-drivers-settings κλπ και να σπαταλά πιο πολύ ώρα optimizing παρά να παίζει. Αυτή η ασχολία είναι επικερδές μόνο στον καμμένο που το 3ωρο είναι minimum την ημέρα πάνω στον υπολογιστή.

Φιλε, να στο θεσω απλα. Αγοραζεις εσυ ΤΩΡΑ ps3 + 1 παιχνιδι, αγοραζω εγω PC + 1 παιχνιδι. Πιο γρηγορα θα στησω εγω τα windows + τους drivers και θα ξεκινησω να παιζω απο οτι εσυ. Οποτε αυτα περι settings και drivers ειναι λογια του αερα που ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα εχουν. Drivers θα βαλεις 1 φορα στη ζωη σου (οκ, αν θες κανεις και update). Εγω 1 χρονο εχω την καρτα μου drivers δεν της αλλαξα, δεν βρηκα και τον λογο.

Τα settings στο 99.9% των παιχνιδιων γινονται αυτοματα configured συμφωνα με τις δυνατοτητες του PC σου, οποτε ουτε με αυτο χρειαζεται να ασχοληθεις. Αλλα προφανως δεν τα ξερεις, γιατι δεν εχεις ιδεα περι PC, αλλα εκφραζεις αποψη. Χορτασαμε απο τετοιους..

Εξ άλλου η μόδα του Minecraft έδειξε μια χαρά πως τα γραφικά είναι κλειν μειν μπροστά σε ένα καλοσχεδιασμένο παιχνίδι. Ο σκοπός των games είναι η διασκέδαση. Θες eye candy? Ο κινηματογράφος έχει σμιλευτεί πάνω αυτόν τον τομέα εδώ και κάτι δεκαετίες.
Αφου το minecraft μαμαει (οπως λες), γιατι ακριβως βγηκαν καινουργιες κονσολες, και γιατι τις αγοραζει ο κοσμος? Οχι για καλυτερα γραφικα αλλα για πιο καλοσχεδιασμενα παιχνιδια? Στο ps3 δηλαδη δεν γινεται να βγουμ αυτα τα πιο καλοσχεδιασμενα παιχνιδια και απαιτεται αγορα καινουργιας κονσολας? Οχι, για να ξερουμε τι λεμε...

Και ναι, με συγχωρεις που εγω δεν διασκεδαζω με τις βουτιες στα 18 fps αλλα με πιανει πονοκεφαλος.

Κατσε εσυ κοιτα την 1η εικονα και καλα Depon.

ps1. Ο μαλιστα, βλεπω οτι εχεις και PC, και παρολαυτα μου μιλας για drivers και settings. Να φανταστω, δνε το χεις ανοιξει ποτε να δεις τι κανει ετσι?
  • Like 2
Δημοσ.

Με το να πιάνεσαι απ τα άκρα δεν βγάζεις επιχείρημα...φυσικά δεν υπάρχει μάυρο και άσπρο αυτό προσπαθώ να εξηγήσω anyways. Και τα δύο μέσα έχουν καλά και κακά. Εάν δεν μπορεί ο pc-άκιας να τα κατανόησει δεν έχει λόγο να πετάει λάσπη σε console thread.

Τούμπανο το pc δεν λέω. Αλλά με σχόλια σαν και αυτό :

Δεν χρειάζεται να μην έχεις δει κανένα άλλο παιχνίδι.Γραμμένα τα έχει τα fps και της αναλύσεις ο νορμάλ άνθρωπος που θέλει κονσόλα για να παίξει κανα CODάκι /Pro με την παρέα του και χρησιμοποιεί την κονσόλα γι'αυτό που σχεδιάστηκε. Για διασκέδαση και όχι τρόπο ζωής. Σιγά μη χαλάει την ζωούλα του να μπλέκει με συνθέσεις-drivers-settings κλπ και να σπαταλά πιο πολύ ώρα optimizing παρά να παίζει. Αυτή η ασχολία είναι επικερδές μόνο στον καμμένο που το 3ωρο είναι minimum την ημέρα πάνω στον υπολογιστή.

και άλλα τύπου " τι 900p(το xbox με το ζόρι πέρασε τα 720)  τι 1080" και "σιγά την διαφορά ανάμεσα στα 30 fps vs 60 fps ,μόνο για geeks είναι αυτά" , έχεις το mindset ενός peasant. Δυστυχώς...

• Like 3
Δημοσ.

Οι κονσόλες υπάρχουν για να παίζεις στο σαλόνι σου ενώ το PC για να παίζεις στο γραφείο. Διαφορετική λογική για διαφορετικές ανάγκες οπότε δεν έχει νόημα να τσακώνεστε για το τι είναι καλύτερο.. Μου θυμίζει το άλλο thread που τσακωνόσασταν για τα PC σαλονιού Vs Desktop..

ΟΜΩΣ, μερικά σχόλια που διαβάζω εδώ, για την υπεράσπιση των κονσολών είναι τελείως άκυρα..

Ποιο minecraft? Ποιο pac-man?

Βρισκόμαστε στο 2014 και φυσικά παίζουν ρόλο τα γραφικά. Συμφωνώ ότι το gaming είναι εμπειρία, αλλά με τα σημερινά δεδομένα τα γραφικά είναι μεγάλο μέρος αυτής της εμπειρίας.

Ιδιαίτερα όταν όλοι γνωρίζουμε πως το marketing των PS4/Xbox One αλλά και του Watch Dogs βασίζονται στα "next gen" γραφικά.

Όταν προμοτάρεις την κονσόλα σου στηριζόμενος κατά 90% στην επεξεργαστική ισχύ και στις next gen δυνατότητες και μετά βγαίνεις και λες ότι το πρώτο ουσιαστικά "next-gen" παιχνίδι δεν θα τρέχει καν σε ανάλυση 1080p, τότε κάτι κάνεις λάθος...

• Like 9
Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα με τον υπολογιστη.Οταν η καθε εταιρια σου βγαζει οδηγους για καλυτερη επιδοση σε ενα παιχνιδι

και σε καποιο αλλο παιχνιδι σου κανει προβληματα,οταν μια καλη καρτα γραφικων κανει 1500€ σημερα και το ολο συστημα κανα 4000€ για να πεις οτι σημερα εισαι κορυφη οχι βεβαια για αυριο.Καθε ημερα βγαινει κατι καινουριο.Ο θορυβος για να διατηρησεις το συστημα κρυο?Το ρευμα λες και εχεις θερμοσιφωνα?Το συστημα το λειτουργικο που το κανουν βαρυ και ασηκωτο για να σε αναγκαζουν να αλλαζεις υλικο?Παιχνιδια χρειαζονται 8 γιγα μνημης!!!?

απο αυτη την αποψη ps3 και παλι ps3.Εχω τις ταινιες μου,τα τραγουδια μου τις φωτογραφιες μου τα ντεμο μου και ειμαι πληρης.Δεν μπορει ποτε να συγκριθουν οι απαιτησεις μιας παιχνιδομηχανης και ενως υπολογιστη.

Δημοσ.

και σε καποιο αλλο παιχνιδι σου κανει προβληματα,οταν μια καλη καρτα γραφικων κανει 1500€ σημερα και το ολο συστημα κανα 4000€ για να πεις οτι σημερα εισαι κορυφη οχι βεβαια για αυριο.Καθε ημερα βγαινει κατι καινουριο.Ο θορυβος για να διατηρησεις το συστημα κρυο?Το ρευμα λες και εχεις θερμοσιφωνα?Το συστημα το λειτουργικο που το κανουν βαρυ και ασηκωτο για να σε αναγκαζουν να αλλαζεις υλικο?Παιχνιδια χρειαζονται 8 γιγα μνημης!!!?

απο αυτη την αποψη ps3 και παλι ps3.Εχω τις ταινιες μου,τα τραγουδια μου τις φωτογραφιες μου τα ντεμο μου και ειμαι πληρης.Δεν μπορει ποτε να συγκριθουν οι απαιτησεις μιας παιχνιδομηχανης και ενως υπολογιστη.

Καποιος να το κανει sticky!

1)1500 ευρω μια "καλη" καρτα γραφικων!!!!!!!

2)4000 ευρω το PC!!!

3)O ΘΟΡΥΒΟΣ!!! 

4)ΤΟ ΡΕΥΜΑ! 

5)Τα βαρια και ασηκωτα windows 8!!!!!

Φιλε, πες την αληθεια, trollaris ετσι?

1)Μια καλη καρτα γραφικων, οσο καλη ειναι για παραδειγμα του xbone, στοιχιζει περι τα 70-90 ευρω, και οχι 1500! Η εν λογω καρτα παιζει titan fall για παραδειγμα καλυτερα απο το xbone.

2)Ενα gaming PC αντιστοιχων specs με μια κονσολα δεν πρεπει να σου στοιχισει πανω απο 600 ευρω. Και ακομα και ετσι μιλαμε για επωνυμα parts / κουτια και τροφοδοτικα, και οχι να σου μεινει σε 6 μηνες στα χερια απο rrod

3)Δεν ξερω τι κανεις και το δικο σου κανει θορυβο, αλλα σιγουρα κατι κανεις λαθος :?

4)To ρευμα που καιει ενα xbone ειναι ακριβως το ιδιο που καιει ενα PC με i3 και gtx750 (ισως το εν λογω pc ναι καιει και λιγοτερο, δεν ειμαι σιγουρος).

5)Tα windows 8 τρεχουν σε PC 15ετιας.

• Like 23
Δημοσ.

Ή το θόρυβο.. λες και δεν είχαμε κονσόλες όπως το 360 που έκανε σαν ελικόπτερο και η κάρτα του ψηνοταν και έσκαγαν τα rrod

Με τους ssd ούτε το σκληρό να διαβάζει δεν ακούμε, ούτε φυσικά ασχολούμαστε με δισκακια

Ειδικά σε θέματα ποιότητας είναι τελείως άκυρο να συγκρίνουμε τα μηχάνημα της πλάκας με μηχανήματα που τα part τους έχουν διαλεχθεί ένα προς ένα και υπάρχει η δυνατότητα να είναι πολύ πιο ποιοτικά.

Ένα pc μπορεί να έχει κομμάτια με 3 έως 7 χρόνια (ή lifetime) εγγύηση

Οι κονσόλες ποσό έχουν είπαμε;

• Like 6
Δημοσ.

Φιλε, να στο θεσω απλα. Αγοραζεις εσυ ΤΩΡΑ ps3 + 1 παιχνιδι, αγοραζω εγω PC + 1 παιχνιδι. Πιο γρηγορα θα στησω εγω τα windows + τους drivers και θα ξεκινησω να παιζω απο οτι εσυ. Οποτε αυτα περι settings και drivers ειναι λογια του αερα που ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα εχουν. Drivers θα βαλεις 1 φορα στη ζωη σου (οκ, αν θες κανεις και update). Εγω 1 χρονο εχω την καρτα μου drivers δεν της αλλαξα, δεν βρηκα και τον λογο.

Τα settings στο 99.9% των παιχνιδιων γινονται αυτοματα configured συμφωνα με τις δυνατοτητες του PC σου, οποτε ουτε με αυτο χρειαζεται να ασχοληθεις. Αλλα προφανως δεν τα ξερεις, γιατι δεν εχεις ιδεα περι PC, αλλα εκφραζεις αποψη. Χορτασαμε απο τετοιους..

Αφου το minecraft μαμαει (οπως λες), γιατι ακριβως βγηκαν καινουργιες κονσολες, και γιατι τις αγοραζει ο κοσμος? Οχι για καλυτερα γραφικα αλλα για πιο καλοσχεδιασμενα παιχνιδια? Στο ps3 δηλαδη δεν γινεται να βγουμ αυτα τα πιο καλοσχεδιασμενα παιχνιδια και απαιτεται αγορα καινουργιας κονσολας? Οχι, για να ξερουμε τι λεμε...

Και ναι, με συγχωρεις που εγω δεν διασκεδαζω με τις βουτιες στα 18 fps αλλα με πιανει πονοκεφαλος.

Κατσε εσυ κοιτα την 1η εικονα και καλα Depon.

ps1. Ο μαλιστα, βλεπω οτι εχεις και PC, και παρολαυτα μου μιλας για drivers και settings. Να φανταστω, δνε το χεις ανοιξει ποτε να δεις τι κανει ετσι?

Ευτυχώς ρε atzamestatos που είσαι παλιά καραβάνα να πουλήσεις εμπειρία ενώ έκανες εγγραφή πριν 4μέρες....

giphy.gif

(1) Όταν ο κονσολάς θα κάνει highscore εσύ θα βιδώνεις ψήκτρες, το ξέρω και εγώ το ξέρεις και εσύ...εκτός αν δεν έχεις στήσει μηχάνημα σοβαρό ποτέ σου.

(2) Το autoconfigure είναι γνωστό πως πολλές φορές δεν δουλέυει σωστά και γιαυτό γεμίζουν τα forum με fps drop/lag threads...οπότε άσε την βλαχομαγκιά γιατί αν έχεις ιδέα ξέρεις εξίσου καλά πως το αυτόματο configure αργά η γρήγορα θα χρειαστεί το χεράκι σου.

(3)Οι next gen βγαίνουν για να σηκώνουν τα next-gen παιχνίδια. Είναι απογοητευτικό πως oι εταιρίες αρκέστικαν στα bare minimum έτσι ώστε να κρατούν χαμηλά το κόστος αλλά δεν σημαίνει πως δεν είναι ικανότατα μηχανήματα να προσφέρουν διασκέδαση και ούτε δεν σημαίνει πως πρέπει να μας τα κάνετε τσουρέκια σε κάθε console thread.

(4) Μάλλον ξαναδιάβασε πάλι απ την αρχή γιατί το κλαψοπαραλήρημα δεν σε άφησε να καταλάβεις πως τα παιχνίδια δεν θα είναι σε 15fps αλλά σε 30 με χαμηλότερη ανάλυση. Με κάθε απαιτητικό παιχνίδι τα γραφικά στις κονσόλες θα χαμηλώνονται και άλλο έτσι ώστε να πιάνουν 30fps.

(5) Και μιας να μάθεις να διαβάζεις κάνε και μερικά μαθηματικά...με 55W TDP η gtx750 και άλλα 55W TDP ο διπύρηνος  i3 και Haswell  ξεπέρασαν ήδη την κατανάλωση μιας κονσόλας χωρίς καν να βάλεις την μητρική-δίσκους-κλπ.

Mε 18W idle και 100W gaming load τι πας να ανταγωνηστείς ακριβώς???

Δημοσ.

(1) Όταν ο κονσολάς θα κάνει highscore εσύ θα βιδώνεις ψήκτρες, το ξέρω και εγώ το ξέρεις και εσύ...εκτός αν δεν έχεις στήσει μηχάνημα σοβαρό ποτέ σου.

(2) Το aytoconfigure είναι γνωστό πως πολλές φορές δεν δουλέυει σωστά και γιαυτό γεμίζουν τα forum με fps drop/lag threads...οπότε άσε την βλαχομαγκιά γιατί αν έχεις ιδέα ξέρεις εξίσου καλά πως το αυτόματο configure αργά η γρήγορα θα χρειαστεί το χεράκι σου.

(3)Οι next gen βγαίνουν για να σηκώνουν τα next-gen παιχνίδια. Είναι απογοητευτικό πως oι εταιρίες αρκέστικαν στα bare minimum έτσι ώστε να κρατούν χαμηλά το κόστος αλλά δεν σημαίνει πως είναι ικανότατα μηχανήματα να προσφαίρουν διασκέδαση...

(4) Μάλλον ξαναδιάβασε πάλι απ την αρχή γιατί το κλαψοπαραλήρημα δεν σε άφησε να καταλάβεις πως τα παιχνίδια δεν θα είναι σε 15fps αλλά σε 30 με χαμηλότερη ανάλυση. Με κάθε απαιτητικό παιχνίδι τα γραφικά στις κονσόλες θα χαμηλώνονται και άλλο έτσι ώστε να πιάνουν 30fps.

(5) Και μιας να μάθεις να διαβάζεις κάνε και μερικά μαθηματικά...με 55W TDP η 750ti και άλλα 55W TDP ο διπύρηνος Haswell  ξεπέρασαν ήδη την κατανάλωση μιας κονσόλας χωρίς καν να βάλεις την μητρική-δίσκους-κλπ.

Mε 18W idle και 100W gaming load τι πας να ανταγωνηστείς ακριβώς???

1) Εγω οταν πηρα το ps3 με το GT4 περιμενα 2 μερες να παιξω. Επισης στο PC δεν χρειαζεται να βιδωνεις ψυκτρες, πλεον στο φερνουν και συναρμολογημενο απτο καταστημα. 

2)Περα απο το αυτοματο configure, υπαρχουν και τα ετοιμα configures. High med low κλπα. Εφοσον εχεις fps drop λοιπον (hey, και οι κονσολες δεν εχουν ? τα 14fps του ryse βαρανε καμπανα?) χρειαζεσαι περιπου 1 δευτερολεπτο να βαλεις την επιλογη απο high σε medium. Ουαου....

3)Αλλη ηταν η ερωτηση μου. Εφοσον δεν μετραν τα γραφικα και το minecraft γαμαουα ΓΙΑΤΙ χρειαζομαστε next gen παιχνιδια (που σημαινει ΜΟΝΟ γραφικα και τιποτα επιπλεον). Και δηλαδη, μεχρι ποιο σημειο ειμαστε αρκετα next gen και δεν χρειαζομαστε αλλο, σε αυτο που σου οριζει η καθε κονσολα? Γιατι αυτο ακριβως λες....

4)Καταρχας, κανενα παιχνιδι δεν πιανει 30 fps. Ολα drops εχουνε.Τα 60 / 30 fps της κονσολας ειναι σαν τα εως 24 του ΟΤΕ. Μπορει να συνδεεσαι στα 18, μπορει και στα 5. Το ryse ας πουμε πεφτει εως και τα 14, ενω ειναι 30 fps.

5) Εχει 100w gaming load το ps4?? Eπισης το TDP δεν ειναι καταναλωση...επισης δισκοι κλπα ελαχιστο ρευμα καταναλωνουν (λιγοτερο απο 5-6w). To εν λογω pc ΔΕΝ καιει παραπανω απο την κονσολα, αλλα ακομα και να καιει, θα μιλαμε για τι, 5, 10%? Εσυ δηλαδη συμφωνεις με το επιχειρημα του, για τονους ρευματος που χρειαζεται να ψυξεις το PC....οκ

• Like 3
Δημοσ.

Kονσόλα ΜΟΝΟ για exclusives. Halo,uncharted.gears,god of war κτλ. Και δέν είναι θέμα τιμής γιατί όποιος έχει να σκάσει 500 ευρουλάκια γαι κονσόλα και κάνα τίτλο, δεν νομίζω να κολλάει στα 100+ παραπάνω για ενα decent gaming pc.

Kαι εχω Χ1 για quantum break ,gears,halo Κτλ όταν με το καλό, αλλά όχι και να έχω απαίτηση ένα Open world next gen game να τρέχει καλύτερα στην κονσόλα απο την 690 μου.

Κάποια πράγματα να τα αντιμετωπίζουμε και με λογική, οκ μπορεί να γουστάρω κονσόλες και σε δευτερη μοίρα το pc, αλλά να μου την λέει κάποιος (εχει γίνει) για το 720p στο χ1 ενω αυτός παίζει σε 900P (bf4) είναι κατάντια και fanboyσμος όσο δέν πάει.

• Like 3
Δημοσ.

3)Αλλη ηταν η ερωτηση μου. Εφοσον δεν μετραν τα γραφικα και το minecraft γαμαουα ΓΙΑΤΙ χρειαζομαστε next gen παιχνιδια (που σημαινει ΜΟΝΟ γραφικα και τιποτα επιπλεον). Και δηλαδη, μεχρι ποιο σημειο ειμαστε αρκετα next gen και δεν χρειαζομαστε αλλο, σε αυτο που σου οριζει η καθε κονσολα? Γιατι αυτο ακριβως λες....

4)Καταρχας, κανενα παιχνιδι δεν πιανει 30 fps. Ολα drops εχουνε.Τα 60 / 30 fps της κονσολας ειναι σαν τα εως 24 του ΟΤΕ. Μπορει να συνδεεσαι στα 18, μπορει και στα 5. Το ryse ας πουμε πεφτει εως και τα 14, ενω ειναι 30 fps.

Αφού δεν σου κάνουν οι απαντήσεις που σου δίνω σου δίνω τον developer να στα πει....παίξε κόντρα και μ' αυτόν να δω τι θα καταλάβεις

"Resolution is a number, just like framerate is a number. All those numbers are valid aspects of making games.But you make choices about the experience you want to deliver. In our case, dynamism is everything. Exploration and expression are everything. You want to have a steady framerate, but you want to have dynamism at the core of the experience. The same goes with resolution.

"The effort was split on continuing dynamism and making sure players can express themselves through hacking without ever being disappointed in how the game responds to them, whether it's visually or through gameplay," Morin said.

"That's important. Resolution has nothing to do with that. That's why stuff like resolution can scale a bit down so that we never compromise the soul of Watch Dogs."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...