JohnHellas Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πριν το βγαλουν μιλουσαν για 4Κ και για 60fps, αν ηξερα οτι τους καινουριους τιτλους θα τους επαιζα στα 900p και 30fps δεν θα εδινα 410 ευρω για τη μ*λ*κια...Μονο για Supercharged-PC ελεγαν... το οτι θελουν λευτα για να παιξεις online, οτι δεν παιζει ταινιες mkv απο flashακι ουτε mp3/mp4, το οτι δεν παιζει 3D... ουτε στα ψιλα γραμματα δεν το ελεγαν. 7
hakunamatata Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πότε ακριβώς ήταν μπροστά οι κονσόλες? Όταν έπαιζες playstation full στο pixel, στο PC είχες 3d accelaration απο την 3dfx... το ps1 βγηκε το 94...το πσ2 το 2000...και οι δυο κονσολες ειχαν εξωπραγματικα γραφικα οταν βγηκαν...το πσ3 με το cell ηταν τοσο δυνατο που πολλα πανεπιστημια αγορασαν ps3 για να τα βαζουν να τρεχουν υπολογισμους... οταν λοιπον βγηκε το 3dfx, το playstation εκοβε 5 6 χρονια στην αγορα...ισως εισαι μικρος και δε τα θυμασαι καλα...για να πλησιαζες τις επιδοσεις των κονσολων τοτε, επρεπε να δωσεις ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολλα λεφτα...και φυσικα δεν υπηρχε και η ποικιλια της κονσολας...τωρα τα πραγματα βεβαια δεν εχουν σχεση με τοτε εγω εχω μεινει στο ps3 και δεν υπαρχει περιπτωση να παω στις nextgen εκτος αν φθηνινουν παααρα πολυ η βγει κανα exclusive πολυ δυνατο... 2
OLDjunior Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πότε ακριβώς ήταν μπροστά οι κονσόλες? Όταν έπαιζες playstation full στο pixel, στο PC είχες 3d accelaration απο την 3dfx... Πεστα ρε φίλε.. Πέρασαν πολλά χρόνια απο τότε αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω το patch στο quake που εκανε update τους drivers της 3dfx μετατρέποντας το game σε όνειρο 2
Drop_Dead Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Το θέμα δεν έιναι η ανάλυση αυτή καθ αυτή αλλά το γεγονός ´οτι σε λιγότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία τους βγήκε παιχνίδι που τις κανει να γονατίσουν. 30 fps είναι λίγα, 45-60 είναι eye candy και ευχαριστιέσαι! 2
Cowboy Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Παντως πιστευω οτι το κοινο στο οποιο απευθυνονται οι κονσολες δεν εχει απαιτησεις, οτι και να τους δωσουν θα το δεχτουν, οτι και να τους πουν οι εταιριες θα το πιστεψουν. 1
Xero1991 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 http://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/25gye9/watch_dogs_will_run_at_900p_on_ps4_and_792p_on/ 1
mazos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Φενετε καθαρα πόσο βιαστικά βγηκαν οι next gen κονσόλες... 2
MavroManitari Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 H καποιος που πηρε PS4 επειδη η Sony το διαφημιζε σαν Supercharged-PC... κακια η ωρα. To πως τσίμπησες στο μάρκετιγκ τι έχει να κάνει με το comment μου. Επαναλαμβάνω... το PC NERD ασχολείται με 900p vs 1080p και 30fps vs 60fps.... 1
StigmaX Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 το ps1 βγηκε το 94...το πσ2 το 2000...και οι δυο κονσολες ειχαν εξωπραγματικα γραφικα οταν βγηκαν...το πσ3 με το cell ηταν τοσο δυνατο που πολλα πανεπιστημια αγορασαν ps3 για να τα βαζουν να τρεχουν υπολογισμους... οταν λοιπον βγηκε το 3dfx, το playstation εκοβε 5 6 χρονια στην αγορα...ισως εισαι μικρος και δε τα θυμασαι καλα...για να πλησιαζες τις επιδοσεις των κονσολων τοτε, επρεπε να δωσεις ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολλα λεφτα...και φυσικα δεν υπηρχε και η ποικιλια της κονσολας...τωρα τα πραγματα βεβαια δεν εχουν σχεση με τοτε εγω εχω μεινει στο ps3 και δεν υπαρχει περιπτωση να παω στις nextgen εκτος αν φθηνινουν παααρα πολυ η βγει κανα exclusive πολυ δυνατο... Τα νούμερα σου και οι χρονολογίες είναι λιγο εως πολύ λάθος. Δε θα στα διορθώσω, κάνε ένα google search να ενημερωθείς. Αλλα ακόμη και αν θές να το πάμε τη σύγκρηση προ 3d accelaration γραφικά, και για αυτό θα σε πάω σε multi platform games... είχε το Tomb raider καλύτερα γραφικά στο PS απο το PC? αμφιβάλω... Τελος πουθενά δεν αναφέρθηκα σε χρηματικό κόστος. Προφανώς και ήταν πολλαπλάσια η τιμή του υπολογιστή, αλλά σε καμία χρονική περίοδο δεν ήταν οι κονσόλες ανώτερες στο τομέα τον γραφικών.
Jophiel Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Απ' όσο ξέρω η πρώτη voodoo κυκλοφόρησε το 1996 σε υπολογιστή και το πρώτο playstation στην ευρώπη το 1995. Οπότε η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη στην ημερομηνία κυκλοφορίας. Επίσης η διαφορά στα γραφικά ανάμεσα σε voodoo και playstation ήταν τραγικά μεγάλη υπέρ της voodoo. Με 33MHz επεξεργαστή και 2ΜΒ RAM, χωρίς σκληρό δίσκο, το playstation ήταν ο ορισμός του "κομένο και ραμένο στα μέτρα μου", γιατί σαν μηχάνημα δεν έλεγε και πολλά. Τα PC ήταν σχεδόν πάντα μπροστά τεχνολογικά, αλλά τους έλειπε το σωστό optimization, πράγμα λογικό λόγω των τόσων διαφορετικών συνθέσεων.
kxs14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 το ps1 βγηκε το 94...το πσ2 το 2000...και οι δυο κονσολες ειχαν εξωπραγματικα γραφικα οταν βγηκαν...το πσ3 με το cell ηταν τοσο δυνατο που πολλα πανεπιστημια αγορασαν ps3 για να τα βαζουν να τρεχουν υπολογισμους... σε πιο παράλληλο σύμπαν έγινε αυτο? [πες μου ένα πανεπηστήμιο που δεν έβαλε i7 ή τους μεγαλύτερους επεγεργασττες και πήρε ps3 για να τρέχει matlab και geosat δεδομένα, και να αναλύει βάσεις δεδομένων.... είπαμε κάποια πραγματα έχουν και τα όριά τους.. 2
Gtr34 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Θα πρεπει να σταματησουν να τις λενε "επομενης γενιας". 8
aliakas Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Next Gen? .....Nope! To αστειο δεν ειναι τα 792-900p, αλλα το οτι ο ακατορθωτος στοχος τους ειναι τα 1080p τη στιγμη που εγω και πολλοι αλλοι παιζουμε στα 1440 και 2160p (4K) στο PC. κοιτα με 400 ευρω αγοραζεις 720p-900p KAI 30 FPS ΜΟΥ ΧΑ ΧΑ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Το θέμα δεν έιναι η ανάλυση αυτή καθ αυτή αλλά το γεγονός ´οτι σε λιγότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία τους βγήκε παιχνίδι που τις κανει να γονατίσουν. 30 fps είναι λίγα, 45-60 είναι eye candy και ευχαριστιέσαι! Τι εννοεις τις κανει να γονατισουν; Ποιος σου το ειπε αυτο; Επειδη στο pc σου λενε βαλε καλυτερη καρτα και θα παιζει καλυτερα και δεν ασχολουνται με το να κανουν καλυτερο το software; Ο Καρμακ παντως το Rage στο xbox360 του το επαιζε. Ελα σπιτι μου να δεις διαφορα ps4 se 47αρα και μετα θα βαλω το PC με Hdmi και την 780ti να δεις τα 900p 30fpsαλλα και τα 1080p 60fpsπου ειναι κανονικα η τηλεοραση! Γιατι αμα στο βαλω στο μονιτορ 120fpsπου εχει αναλυση πιο υψηλη μπορεις να παθεις τιποτα οταν παιξεις εκει Μη σε στειλουμε και με καρδια ^^ .....joking Ετσι σε θελω και με 4Κ μονιτορ. Εισαι ο μεσος χρηστης υπολογιστη για gaming. Φενετε καθαρα πόσο βιαστικά βγηκαν οι next gen κονσόλες... Ποσο βιαστικα βγηκαν; Μετα απο 10 χρονια; Το οτι ενα παιχνιδι δεν ειναι στα 1080p ή και παραπανω φταιει το PS4; Αποκλειεται ο developer να μην ασχοληθηκε οσο επρεπε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα